Komentari

mojakurukshetra.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Atma

    ....

    avatar

    29.05.2016. (15:51)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Samo hrabro, korak naprijed je uvijek pozitivan. Želim ti da ostvariš svoje želje i potrebe. Pozdrav

    avatar

    30.05.2016. (15:19)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Sretno. ;)

    avatar

    30.05.2016. (18:07)    -   -   -   -  

  • jelen

    Lijepo, lijepo... želim ti uspjeha u organizaciji puta u Indiju, neka sve bude povoljno! Bez obzira na današnja moderna "shvaćanja" kojima se ljudi olako nabacuju, Indija nije samo jedna od zemalja ovoga svijeta. U Indiji je na ovom planetu ispoljeno u našu relativnu stvarnost ono što je došlo iz konačne stvarnosti. To nema veze s momentalnim političkim životom te zemlje, društvom, kulturom, folklorom, niti samim nazivom države, jer to su sve prolazne stvari, ali ta pupčana vrpca kojom je ovaj čitavi planet povezan za svojom konačnom prirodom- jest geografski u ovom našem poimanju prostora povezana s onim što podrazumjevamo kao indijski potkontinent.

    U Indiji se čovjeku ili sve razjasni ili sve strašno zbrka, tako sam čuo od onih koji su iskusili i kojima vjerujem najviše. Naravno to vrijedi ako se radi o čovjeku duhovnom tragaocu, ako se radi o turistu onda nema takve bojazni (onda je jedina briga oko lopova ili dijareje ;-)

    Da sam neke stvari bolje posložio ovog ljeta bi i ja putovao u Indiju, ali sve je to karma... Moja ekipa uglavnom ide, a ja ću biti u mislima s njima i radujem se zbog njih kao da i sam idem.

    avatar

    30.05.2016. (22:11)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Predivno!!!!!!!! Drago mi je zbog tvojih spoznaja i odluka jer to je odlika sretnog čovjeka-sve polazi iz naše nutrine i da, sami smo, ali to je fantastična spoznaja da se preuzme odgovornost i ne čeka nikoga za kreiranje svoje sreće.
    Put u Indiju...krenut ću i ja jedan dan, sigurno, sada me zove jedno drugo, novo putovanje i jako se veselim. Sretno i samo tim putem i dalje!

    avatar

    31.05.2016. (12:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...