Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lion queen

    A eto, narod drži da je Kolinda bolja od Josipovića i sad ti ne preostaje ništa drugo nego da joj tražiš dlaku u jajetu, ili da sjedneš i roniš krokodilske suze. Ako je protokol odredio da najprije idu ona i gradonačelnik, a u nastavku svi ostali, onda se Komadina nije trebao uvrijediti, već pričekati svoj red, kako se i pristoji. Naime, biti župan nije privatno leno Komadine, niti mu je ćaća to ostavio u nasljedstvo pa da ga on zlorabi zato što je uvredljiva frajla. On je bio dužan obaviti dužnost ipred svih građana PGŽ-a skupa s ministrima, kako je to onaj tko je vodio protokol i odredio. Jer je župan tamo predstavnik i HDZ-ovaca iz PGŽ-a, a ne samo uvredljivih SDP_ovaca. Uostalom, nisu ni svi HDZ-ovi političari nazočili Josipovićevim događanjima, pa su preživjeli.

    avatar

    01.05.2016. (11:55)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Mene zanima hoće li predstavnici Srba Židova i Antifašisti i godišnjicu operacije Bljesak obilježiti odvojeno od predstavnika vlasti.

    avatar

    01.05.2016. (12:04)    -   -   -   -  

  • škrpun

    lion queen.........Ne znam zašto izvrćeš činjenice no to je tvoje pravo.
    Protokolom je predviđen obilazak župana i ministara prije slulžebenog početka a ne njezin, gradonačelnikov i gospodina Jakova.

    avatar

    01.05.2016. (12:20)    -   -   -   -  

  • lion queen

    očito nije. očito je vođa protokola promijenio protokol i poveo ga na drugi način, ali tako da najprije prođe predsjednica države, kao što se i pristoji, pa tek onda ostali. u svakom slučaju, komadina se ponio protuzakonito, jer nigdje u zakonu o županima ne piše da on treba ići ispred predsjednice, niti je zakonom predviđeno da se župan duri. ako župan nije sposoban obnašati svoju dužnost bez durenja, nek da ostavku. takav posao očito nije za njegove slabe živce. a to smo vidjeli još onda kad nije bio sposoban povesti jedno obično ministarstvo, a kamoli da bi uspješno vodio županiju.

    avatar

    01.05.2016. (12:45)    -   -   -   -  

  • Wall

    Gospodin Jakov je debeo mužek dobar
    svakog jutra se ustane rano,
    pa kuću uređuje, pere sve i brije.
    I dok mu kuća miriše na jutarnje pranje
    na vrata mu zvoni Kolindino osiguranje
    prvi gospodine, how do you do?
    Very well thank you, and you?

    Crnomasna Mara ima jezik bez dlake,
    pa Jakova pozove da uz kavu odmore.
    Mara Pogibejčić je najbolji pupil
    sve tajne zna, nije daleko NATO, olala
    Na kraju dana da uljepša veče
    ona kecelju stavlja, palačinke peče
    Ljubi, ljubi, ljubi, ljubi meeeeeee

    Let3: "Prvi muž Jakov"

    avatar

    01.05.2016. (19:25)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    očito nije. očito je vođa protokola promijenio protokol i poveo ga na drugi način,
    ...nakon što je dobio 'upute za rukovanje i održavanje' od Predsjednice koja ne želi 'nikakve ideološke podjele'.
    I nemoj mi reći da sam to ja izmislio ja. To si ti napisala u citiranoj rečenici. Jer ako nije dobio direktivu, zašto bi mijenjao protokol uoči samog ceremonijala, od onog kakav je bio prvotno predviđen?

    avatar

    01.05.2016. (21:29)    -   -   -   -  

  • Anita

    "Kako će slijepac slijepca voditi...U jamu će upast.."
    I svi mi skupa, sa našom slijepom "vojvotkinjom". Mene se steže u grlu od njezine slakorječivosti - postane mi zlo, dobim nekakav čudan svrab i spopadne me poriv da nešto bacim u TV. Onda da bih sprijećila nove troškove, ugasim TV.
    Dobar Vam je post.

    PS. Ma nije stvar ni Kolinde, Milanovića, kiklopa Karamarka, već me uvijek iznenadi da pada nacija na govore koji su puni riječi "podjela, zajedništvo....i ostala sr....) Nek pita Majku Vukovara o podijeli, zajdeništvu bratsvu itd. Ona od rata niti tren dana nije više imala s kim dijelit.

    avatar

    05.05.2016. (10:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...