Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • shadow-of-soul

    just ''send me an angel''

    avatar

    25.04.2016. (18:26)    -   -   -   -  

  • stara teta

    i sad samo... puhni.

    avatar

    25.04.2016. (20:27)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Divno!!!

    avatar

    25.04.2016. (20:59)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Shadow;
    Zamoliš i bude tu. :)

    @Stara teta;
    hoće mi se sigurno želja ostvariti?
    pribojavam se.....

    @Modrina neba;
    hvala :)

    avatar

    26.04.2016. (15:11)    -   -   -   -  

  • Anandam

    U ezoteriji postoji jedan okultni zakon poznat kao Prostiranje maslačka. Posvećeni Učenici nekog Majstora siju svijetom Ideju koju im je Učitelj predao, potpomognuti vjetrom Duha, tim svevidećim Okom, koji brižno vodi računa o mjestima na koja će sjemenje pasti.

    avatar

    26.04.2016. (20:58)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Anandam;
    to je istina ili si se ti toga dosjetio? :-P Prostiranje maslačaka? :))

    Eto, sijemo sjemenje, svako kako može i zna :)))

    avatar

    27.04.2016. (08:12)    -   -   -   -  

  • jelen

    I ja sam čuo za ono što Anandam naziva "prostiranje maslačaka", ali pod nazivom "pozicioniranje cvjetnih gredica"

    avatar

    27.04.2016. (16:24)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @jelen;
    aha,vi mislite u stvari na 'razmještanje škafova na ključne točke' i 'polaganje lopoča na dno' i to. :)
    Tu je danas padao nekakav snijeg, sad kad sam predvečer vozila.
    Nadam se da si sretan. :-P

    avatar

    27.04.2016. (21:27)    -   -   -   -  

  • Anandam

    Anne i Daniel Meurois-Givaudan: PUT U SHAMBALLU. U toj se knjizi spominje Prostiranje maslačka.

    avatar

    28.04.2016. (18:19)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Anandam;
    Ja imam 'Put u Shambalu', ali od Edwina Bernbauma, a i 'Sijače čudesnog sjemenja' od Slavomira Miljevića.....
    :D
    Pogledat ću i ovo tvoje.
    Hvala. :)

    avatar

    28.04.2016. (19:17)    -   -   -   -  

  • jelen

    Uh, nisam sretan, daleko od toga :-(( sad je baš ružno od snijega da pada! Čuo sam da je padao snijeg u Zagrebu sinoć i osobito gore na Lazu pa prema Mariji Bistrici.
    Prekjučer ujutro je bio jak mraz i popalio nam je paradajze na vrtu, nije neka šteta, drugi već čekaju u teglama, ali šteta je na voćkama, smokva i orah oni su najosjetljiviji, pravi voćnjak imam na selu na većoj nadmorskoj visini i tamo nadam se da nije bilo mraza. Ako se spusti snježna granica, onda je već opasno :-( Pemo sutra glet u brda kaj se skuhalo :-S

    P.S. u Šambali ne rastu maslačci, niti bogznašto drugo, presušno je, bio, vidio :-P
    Možda je to u prenesenom značenju gdje se kakava god rojžica računa pod maslačak... u to ne ulazim, a možda je nešto i do promatrača :-PP

    avatar

    28.04.2016. (20:21)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @jelen;
    Ako je sjemenje , maslačak , melisa, hrast, baobab i drugo nošeno vjetrom Duha, onda može bit suše koliko hoće ali neće to spriječiti klijanje i rast. Čak može suša pogurati stvar. :))

    Jako mi je žao za nevolje sa vremenom.......nadam se da nemate nepopravljivu štetu!? :-((
    Ja toliko kasnim s paradajzima da nemam baš nikakve brige....
    (obećala sam im danas da idu van za mjesec dana)

    avatar

    28.04.2016. (23:33)    -   -   -   -  

  • Anandam

    Eh, da, Šambala je tam negdje ponad pustinje Gobi, samo ne u gruboj materiji već na prilično ekskluzivnim eteričkim nivoima materije. Imamo 7 razina materije: kruto, tekuće i plinovito stanje vibracije te 4 eteričke razine. Kaže se da se Šambala nalazi na gornje dvije. :) Transhimalajska Loža Duhovne Hijerarhije (postoji još i Južnoindijska, a možda i još koje, nemam pojma), iz koje potječu sva najpoznatija imena Mahatmi ili Majstora Mudrosti (Učitelji Koot Hoomi, Hilarion, Morya, Isus, Serapis, Engleski Učitelj, Rakoczi - St. Germain, Djwhal Khul - Tibetanac i drugi), govori o Sanat Kumari kao Mladiću Od Tisuću Ljeta. Sanat Kumara je uzvišeno biće s Venere koje je prije možda15 ili 17 milijuna godina došlo na Zemlju kao ljudski fokus planetarnog Logosa ili Duše Zemlje. On nije uistinu Logos, ali jest Logos za poimanje ljudi. Kaže se da je On poglavar Šambale, mjesta na kojem je poznata Božja Volja. Postoje 3 glavna centra na planetu: Centar Volje (Šambala), Centar Srca (planetarna Hijerarhija na čelu s Kristom/Maitreyom) i Centar Uma poznat kao Čovječanstvo, sa svojim Manuima od kojih neki, npr. drugi Manu atlantidske Rase u Kini, još uvijek žive u tijelu, što će reći - milijune godina! Sanat Kumaru je nemoguće prizvati ili dozvati u komunikaciju od strane običnih ljudi, pa ipak, On se katkada od Svoje Volje, ako to nalaže neka posebna potreba i dozvoljava nečija individualna karma, pojavljuje pred ponekim smrtnikom. Stoga je i znan u predaji kao mladić od 16 ili 17 godina neobične ljepote. S Njim komuniciraju u Šambali uglavnom samo Majstori Mudrosti, dakle najmanje Inicijati Petog Stupnja. Sanat Kumara, Buddha i Maitreya spuštaju na niže planove Namjeru Logosa, potom tu Namjeru preuzimaju Majstori Mudrosti, a preko njih dalje na još nižim planovima njihovi posvećeni Učenici, niži Inicijati, koji pak svojim učenicima dalje razrađuju i prosljeđuju konkretne zadatke i obveze. Npr. Sri Chinmoy kao Inicijat 4. stupnja preuzima određenu Misiju od strane svog Učitelja, Satgurua, Majstora Mudrosti. Sri Chinmoy je imao dva kruga svojih učenika, jedan unutarnji, ekskluzivni krug najposvećenijih i duhovno najnaprednijih, i jedan vanjski, u kojem su se nalazili svi ostali učenici, kojih je naravno bilo mnogo više. Sri Chinmoy je dakle kao Učenik svoga Učitelja prenosio dalje zadatke svojim učenicima iz unutarnjeg kruga. Prabhupada (osnivač Hare Krišna Pokreta) i Mahariši Maheš Yogi, npr, također su bili Učenici nekog Majstora koji su na niže spuštali specifične duhovne Energije. I tak.

    avatar

    29.04.2016. (19:42)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Anandame;
    Okidoki,
    Pitala sam se mogu li te zamoliti da malo više napišeš o tim Zrakama koje spominješ u odgovoru pod svojim postom.Ovaj ovdje komentar mi je znak da mogu, ali prvo- hvala ti za opsežne odgovore. Zanimljivo mi je to čitati, a sjećam se i da sam nešto o tome srela bog zna gdje u mladosti, ali mi je to sve zvučalo kao sf i nisam znala kaj bi s tim informacijama.......sada sam kao nekako sazrela da to mogu čuti. Hm.

    Kda čovjek dođe u pol jedanaest navečer s posla, previše je razbuđen i nabrijan, jedu se banane s nutelom, fora je kad ima akcije , kao večeras, svašta za vidjeti i pročitati :D

    E, da, onaj par koji je napisao knjigu o Shambali, vidim ima zanimljivih naslova...hvala lijepa na svim sugestijama, a sad ajd bok, idem pročitsti kaj sve si gore napisao. :)))

    avatar

    29.04.2016. (23:28)    -   -   -   -  

  • easy

    još jedna predivna fotka :)

    avatar

    30.04.2016. (10:32)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @između;
    hvala :)
    Jučer sam pokušala na tvoj blog....
    nije se moglo, nije ni čudo, ovih dana sve je zdrmano.....
    :)
    valjda se sada može? Budem pokušala . :)

    avatar

    30.04.2016. (12:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...