Komentari

panonija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Mekon

  Jeee... grafiti su velka umjetnost.. još ktomu osim nadarenosti treba imeti i kuražu zašarati fasadu ... zapraf.. hitrinu ak pandur naleti.. Viš..dok sam ja bil klinac..isto se šaralo po fasadama.. doduše z kredom.. pa to i ni bilo boznakaj .. bi dve kiše to oprale.. Al su fasadnu umjetnost fest prakticirali oni Skojefci kaj su po kmici z kanticama farbe i penzlom hodili i maljali po fasadama...Živijo Tito.. ..pa živijo AFŽ.. i tak dalše.. No.. v ono doba su panduri lovili i zapirali one kaj su takšne parole šteli zbrisat il prešarat.. Vsako vreme je za sebe .... Ha .... Pozzzz.

  avatar

  13.04.2016. (19:07)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  U Splitu se još nađe poneki duhovit grafit u Zagrebu odavno nisam vidio neki takav, nego da te informiram današnja mladež iznajmi one velke reklamne panoe pa tiskaju poruke, više nitko ne bježi od policije.

  avatar

  13.04.2016. (19:44)    -   -   -   -  

 • Wall

  gadna su vremena, istina. zamisli oživotvorenje onog nevinog Balaševićevog (ljubavnog) stiha- o pisanju (ljubavnog) grafita na ćirilici u Zgb! štogod danas pisalo na ćirilici- zločin je, a zločincu ni ne treba suda- rulja će ga linčovati. zauzvrat, neuki pomodni maligrađani ponosno stavljaju grafite na vlastitu kožu- trajne tetovaže na glagoljici,kineskom itd....makar pojma nemali što na njima piše, što reklamiraju.

  avatar

  14.04.2016. (13:57)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  @Mekon
  Govorilo se da su to "diplomski radovi" omladinaca.
  Danas uopce nekome mladjemu od 25 objasniti tu pojavu trebalo bi tri dana i fakultetska ploca za pisanje. :D

  @FreshCaYg
  Zidovi su izgubili smisao za humor. Na jednoj garazi blizu mene vodio se dijalog na zidu ... Sad zalim sto nisam uzeo tekicu i zapisivao taj proto-Facebook.

  @Wall
  Zasto bi itko imalo psihicki normalan pisao u Zagrebu 2016. grafit na cirilici?

  avatar

  14.04.2016. (15:42)    -   -   -   -  

 • odmak

  Joj Pero!' Zar i ti?

  avatar

  14.04.2016. (19:00)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...