Komentari

panonija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mekon

    Jeee... grafiti su velka umjetnost.. još ktomu osim nadarenosti treba imeti i kuražu zašarati fasadu ... zapraf.. hitrinu ak pandur naleti.. Viš..dok sam ja bil klinac..isto se šaralo po fasadama.. doduše z kredom.. pa to i ni bilo boznakaj .. bi dve kiše to oprale.. Al su fasadnu umjetnost fest prakticirali oni Skojefci kaj su po kmici z kanticama farbe i penzlom hodili i maljali po fasadama...Živijo Tito.. ..pa živijo AFŽ.. i tak dalše.. No.. v ono doba su panduri lovili i zapirali one kaj su takšne parole šteli zbrisat il prešarat.. Vsako vreme je za sebe .... Ha .... Pozzzz.

    avatar

    13.04.2016. (19:07)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    U Splitu se još nađe poneki duhovit grafit u Zagrebu odavno nisam vidio neki takav, nego da te informiram današnja mladež iznajmi one velke reklamne panoe pa tiskaju poruke, više nitko ne bježi od policije.

    avatar

    13.04.2016. (19:44)    -   -   -   -  

  • Wall

    gadna su vremena, istina. zamisli oživotvorenje onog nevinog Balaševićevog (ljubavnog) stiha- o pisanju (ljubavnog) grafita na ćirilici u Zgb! štogod danas pisalo na ćirilici- zločin je, a zločincu ni ne treba suda- rulja će ga linčovati. zauzvrat, neuki pomodni maligrađani ponosno stavljaju grafite na vlastitu kožu- trajne tetovaže na glagoljici,kineskom itd....makar pojma nemali što na njima piše, što reklamiraju.

    avatar

    14.04.2016. (13:57)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    @Mekon
    Govorilo se da su to "diplomski radovi" omladinaca.
    Danas uopce nekome mladjemu od 25 objasniti tu pojavu trebalo bi tri dana i fakultetska ploca za pisanje. :D

    @FreshCaYg
    Zidovi su izgubili smisao za humor. Na jednoj garazi blizu mene vodio se dijalog na zidu ... Sad zalim sto nisam uzeo tekicu i zapisivao taj proto-Facebook.

    @Wall
    Zasto bi itko imalo psihicki normalan pisao u Zagrebu 2016. grafit na cirilici?

    avatar

    14.04.2016. (15:42)    -   -   -   -  

  • odmak

    Joj Pero!' Zar i ti?

    avatar

    14.04.2016. (19:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...