Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • odmak

    Molim te, ako ikako možeš, promijeni ova plava slova na crnoj pozadini, jer je nemoguće čitati.

    avatar

    30.03.2016. (07:39)    -   -   -   -  

  • Pjaceta

    Imam osjećaj da si ovim postom pomirila najbolje prijateljice Teoriju i Praksu učenja fizike, iako najvjerojatnije ne i u slučaju kabineta :-)))

    avatar

    30.03.2016. (13:06)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Samo naprid! Svaka dobra i predana nastavnica, pa i fizike, je zlata vrijedna. Ne daj se usrednjiti (ma koje usrednjiti, ovi "loši što ubiše Miloša" bi i Vraga Crnog iskvarili!).

    avatar

    30.03.2016. (20:18)    -   -   -   -  

  • j.

    Divim se čovjeku koji može izaći pred trideset hahara pet-šest puta na dan i biti zadovoljan. I tako godinama. Pozdrav!

    avatar

    30.03.2016. (20:28)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Teorija i praksa idu ruku pod ruku. Bila sam uvjerena pola života kako mi fizika nije jača strana, a onda sam počela micati uvjerenja, počela sam vjerovati sama! Drago mi je da je ipak pozitivno iskustvo, ali i lakše je tako.

    avatar

    30.03.2016. (21:40)    -   -   -   -  

  • Anita

    Ovaj tekst je fantastičan. I više od toga. Nisam sigurna je li teorija i praksa prikaz učitelja i djece, učitelja i ovog jadnog sustava... Što god da je, čak mi je i fizika ispala simpatična. (Nikad je nisam voljela učiti i bila mi je tlaka). Vi ste prvi i jedini na svijetu koji ste uspjeli iz mene izvući simpatiju prema fizici.

    avatar

    31.03.2016. (13:53)    -   -   -   -  

  • Bitter

    @Pjaceta - nisam sigurna jesam li ih uspjela pomiriti baš, još uvijek su u nekoj probnoj fazi, ali se Teorija strahovito promijenila u zadnje dvije godine :)
    @astrosailor - nikad nisam voljela previše očiju uperenih u mene te sam se trudila ne isticati, no nikad mi nije zaista uspjelo, sad sam samo svoja i daleko sam od prosjeka, kakav god on bio :)
    @j. - bila sam uvjerena da ne mogu to. sad uživam u tome :)
    @O-da - bila mi je jedan od gorih predmeta tijekom OŠ i SŠ, na studiju iste završila sam pukom slučajnošću, trebalo je biti tek neka prijelazna faza, ali sam se zarazila, a sad se trudim proširiti infekciju dalje :D
    @Anita - zaista je riječ o sukobu teorije i prakse, ono što nas uče, i ono što zaista doživljavamo kad uletimo u školu. Drago mi je da sam uspjela izvući simpatiju. Tko zna, uz malo truda, još ćete i zavoljeti fiziku :)

    avatar

    08.04.2016. (22:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...