Komentari

mojakurukshetra.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Atma

    da

    avatar

    24.03.2016. (15:03)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Bolje biti sam nego lošem kompanjan.
    Bit će bolje, vidjet ćeš.

    avatar

    24.03.2016. (16:20)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Moram priznati da me dirnulo sve ovo.
    Još popodne sam pročitala tvoj post, i od onda se pitam što bi vrijedilo napisati.......ne znam koliko riječi neznanaca s bloga mogu pomoći.

    Osobno smatram da ne valja kada smo s nekim zbog povoljne računice, barem u startu sve mora biti na mjestu, srce mora pjevati od radosti, kakva inače svrha veze? Kasnije , život može svašta donjeti, svakakve teškoće i promjene, sve se pet puta može okrenuti naopak, ali i ne mora. Tako da ako ni sam start nije čist i samorazumljiv, bolji je i pošteniji ovaj tvoj potez.

    A samoća....boli, boli.
    Ponekad čovjek ima dosta članova obitelji oko sebe, ali ako nije blizak i intiman s barem nekim od njih, ni to ne znači puno.Ponekad je to samo obaveza......ponekad kasno skopčamo da smo mi trebali ponuditi srce tamo gdje smo sami poželjeli da nama bude ponuđeno.

    Žao mi je što ti je teško, drži se!
    Nadam se da će ti sve izaći na dobro.
    :)

    avatar

    24.03.2016. (23:07)    -   -   -   -  

  • Atma

    @Coprnjica-hvala ti :) Ova samoća je vezana za moje životno putovanje, nema veze sa prošlošću nego sa malo žešćim procesima koji se trenutno odvijaju. Plus ne baš najpovoljnije materijalne okolnosti u vidu ljudi, odnosa, mjesta, vremena..čega god :D

    avatar

    25.03.2016. (02:08)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    volim tvoju poeziju

    avatar

    25.03.2016. (09:48)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Atma - već samim time što si izabrala život u iskrenosti (prema sebi), ali tadašnjem partneru jasno govori da si na dobrom putu ka ostvarenju osobne sreće. Koliko god taj put bio težak i trnovit na kraju se isplati, jer ćeš barem dio svog životnog puta, provesti sretna (živeći život po svojoj mjeri). Ono što me jedino malo brine (prateći tvoje postove), jest da ne zabriješ previše u samo duhovne sfere, jer sam mišljenja da se jedino u njima ne može pronaći potpuna sreća (barem ne u ovom životu, u ovom tijelu). Pokušaj pronaći balans u životu,,on je jedini koji ispunjava. Kužim da ti trenutno neke životne (materijalne) okolnosti nisu baš najpovoljnije,,,ali kome danas jesu?? No, one te ne bi trebale sprječavati da udahneš života...on je svuda uokolo nas..samo treba otvoriti, širom, oči. Ajd, zbaci tu tešku energiju koja se nadvila (osjeća se ona)..pametna si ti curka,,sigurna sam da ćeš prepoznati i način i put:-))) I piši malo više..Pisanjem dosta toga izbacujemo iz sebe..Eto, nabacala sam ti sad ovdje razno raznih savjeta,,koje vjerojatno ne trebaš, ali takvi smo mi ljudi,,,nekada smo pametniji za druge, nego za sebe :-)) Pozdrav ti ostavljam!

    avatar

    25.03.2016. (10:03)    -   -   -   -  

  • Atma

    @shadow-hvala, ovaj mali pesmuljak je nastao usred pisanja tog zadnjeg posta. Nisam mu se nadala kada sam počela pisati post. :D

    @dnevnikjednerazvedenice-hvala na savjetima, dobri su i potrebni. Ne smetaju mi savjeti jer uvijek je lakše čuti nekoga sa strane kako objektivno naglašava problematiku nego biti u vlastitoj koži.
    Da, zabrijala sam previše, ali to je iz čistog bijega od nesretnosti, no osjećam da dolazim u balans i da sam uspjela napokon tu duhovnost integrirati u sebe, a ne se samo zabiti u nju k' o noj glavu u pijesak. :D

    avatar

    25.03.2016. (10:54)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Ufff. Ovo u čemu se ti nalaziš su objektivne okolnosti u kojima se danas nalaze mnogi ljudi. Na objektivne okolnosti ne možeš previše utjecati. Mama se brine zato što je mama i zato što ju je život vjerojatno dokusurio, tako da joj ne zamjeraš. Pokušaj uspostaviti s njom odnos povjerenja. Njoj bi, kao i svakoj majci, bilo draže da si otišla s donekle imućnim čovjekom, pa da ona brine samo za sebe, a ne i za tebe. Dok se ti ne središ, bit ćeš i dalje njena briga, hoćeš - nećeš, jer mame su takve. A to ne možeš znati dok i sama ne postaneš mama. Dakle i to ti je objektivna okolnost na koju ne možeš utjecati, osim utoliko da uspostaviš taj odnos povjerenja sa svojom majčicom. Kad to ostvariš i ti ćeš biti puno sretnija. Zato pokušaj, tako da eliminiraš taj jedan problem. Sljedeći je da si nađeš bolje plaćen posao, ili nekakvu dodatnu zaradu i pomogneš mami, ili bar sebi priuštiš ljetovanje kakvo spada. A i da ne nađeš, bolje je i ovo jer je ipak kakav takav posao, mnogi ni to nemaju. Što se tiče radosti pronađi si ekipu sličnih uvjerenja pa ćeš biti sretna. Malo je potrebno za sreću i sigurno ćeš uspjeti. Zacrtaj si ciljeve i oni će se ostvariti. Uvijek je tako! Ako nemaš ciljeve, ništa. Ako imaš, ostvare se.
    Kisss

    avatar

    25.03.2016. (19:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...