Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lou Salome

    Nekidan sam jednoj latentnoj desničarki koja objavljuje svoje uvijeno fašističke tekstove na jednom portalu napisala da "nema muda" priznati to što jeste. Uslijedila je litanija o tome kako ona, zaista, nema muda no da unatoč tome ima mišljenje, čime se aludiralo da sam ja, eto, kršiteljica nekog njenog ženskog prava. Totalno suludo i histerično rezoniranje, karakteristično za one koje nemaju što drugo za reći. Po meni, žena može imati muda isto kao i što muškarac može biti pička. U svakoj normalnoj ženi čuči muškarac, kao i što u svakom normalnom muškarcu čuči žena.

    avatar

    19.03.2016. (19:09)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Ovo što kažeš: nije imala što drugo za replicirati. Pa se u neprilici doskočila pravljenju blesavom putem inzistiranja na doslovnom značenju nemanja muda.

    avatar

    20.03.2016. (08:45)    -   -   -   -  

  • j.

    nisam stručnjak za zadnje pitanje, je li; više za ovo prvo, ali rekao bih da se nakon mister Višnjića teško mogu sjetiti nekog s ove strane Bregane... :))) je li do takve, sponzoruške kinematografije (možda da pitamo Ivonu Juku?), ili do trenda, ili nečeg trećeg...?
    a što se tiče "druge" strane, ne ide ni njima baš najbolje otkad je neusporediva "mala" Cvitešićka odjedrila preko bare, ili bar Kanala...

    avatar

    31.03.2016. (21:11)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    J. - Ideja iza zadnjeg pitanja je zapravo u ''glumiti kurcem'' ne u smislu sponzoruške seksualiziranosti nego uguranosti u stereotip o muškarcu kao asimiliranom od strane patrijarhalnog stava, odnosno nečemu što valjda neminovno ide jedno uz drugo. (Jer rečenica iz članka s kojim se vodi dijalog to tako sugerira: da bi postajanje ženom, u nepotpadanju pod patrijarhalnu sliku o sebi, podrazumijevalo svjesnost o svojstvu piškenja sjedećki kao razlikovnog u tom nepotpadanju spram pišanja stojećki.)

    avatar

    01.04.2016. (20:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...