Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • stara teta

    inače, taj sam dan imala tri razne promocije, no ova je bila najdraža :) :)

    avatar

    18.03.2016. (00:42)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro... žao mi je što nisam bila na promociji... ne znam, možda sam je zapostavila zbog saznanja da gospodin Roko Dobra, zbog zdravlja, neće prisustvovati.... godpodin Stjepan Klarić je prijatelj moga supruga, njegove fotografije poznajem... preko njega ću nastojati nabaviti ovo remek djelo cjenjenog pjesnika... hvala ti na ovom divnom izvješću... zbirke gospodina Roka su dragulji koji posjedujemo u našoj biblioteci... žao mi je što nisam osjetila atmoseru susreta o kojem pišeš... susret srodnih duša... umjetnost je stvarno carstvo u kojem stoluje ljubav... :)

    avatar

    18.03.2016. (05:39)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Konačno su ti se slike posložile :)
    Hvala na lijepom iscrpnom izvješću i fotkama sa smislom.
    Bravo! (nisam ni sumnjao)

    avatar

    18.03.2016. (06:35)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    draga @stara teta, ovo je vrhunski prikaz jedne vrunske poetsko-likovne promocije gdje si se lijepo izrazila i posvetila pažnju i poeziji, ali i lijepim likovnim prezentacijama pojednih slikara, kao i maštovita instalacija, kako je nazivaš ...

    gospodin Roko Dobra, veliki hrvatski Pjesnik, je prezentirao svom čitateljstvu još jedan poetski biser svojstven samo njemu i njegovom pjesničkom izričaju, iako nije bio nazočan na ovom događaju, svojom karizmom i kvalitetom prezentirane zbirke poezije itekako je bio među svima koji cijenimo i volimo njegovu poeziju

    u svakom slučaju, hvale vrijedan post, @stara teta gdje si obradila sve, stavljajući u prvi plan autore, a ti si kao tiha sjena popratila sve sa dužnom pažnjom

    bravo! ovo je za mene izuzetan post...

    avatar

    18.03.2016. (07:44)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    prekrasan post....uspjela si riječju i slikom dočarati susret prijatelja koji uživaju u umjetnosti i sami je stvaraju ....pozitivne vibre frcaju iz monitora baš onak kak se i šika ....fala ti

    avatar

    18.03.2016. (07:47)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Ovo je dobro, ali ne mogu vjerovati da Dijana i Zdenko nisu bili, pa ni Jadranku ne spominješ a danima ima post o gosp. Dobri.....Kako se to može dogoditi?

    avatar

    18.03.2016. (08:11)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    bila sam spriječena, na žalost, nisam mogla doći, u zadnji tren je nešto iskrsnulo tako da nisam otišla na ovu divnu promociju, što mi je jako žao

    avatar

    18.03.2016. (08:21)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @dinaj, možda ima šanse da se u Zadru nešto organizira, bilo bi lijepo. no, mislim da se radi o zamjeni osoba, g. Stjepan Katić, vrsnim je slikanjem pastelom illustrirao sonete, a g. s. Klarića poznajem kao multiinstrumentalista i pjesnika, pred nekoliko dana vodili smo diskusiju u linkcaffeu, o pjesmama, naravno, dok g. Mile Klarić, liječnik, istovremeno i pjesnik, dobio je sjajne komentare i na ovomu blogu. kako god bilo, nek stoluje ljubav! :)

    @sedobradi, ovo je bila posebna prigoda i zadatak kojeg sam s radošću napravila, sadržajno mi je pomogao sam autor zbirke i drugi umjetnici, a tehničku podršku je dala naša draga blogerica Jadranka :) inače nisam sklona ujednačenom prikazu, volim dinamiku, to i čitatelje malo razdrma, suhoparni nizovi slika-tekst su dobitna kombinacija za zijevanje, ha, ha. no, kad ot tebe, stručnjaka dolazi pohvala, onda se mogu samo pokoriti tvojem istančanom ukusu. hvala :) :)

    avatar

    18.03.2016. (08:45)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @shadow, hvala ti na ovakvom pohvalno intoniranom komentaru, nemoj me obavezivati svojim profinjenim viđenjem događaja, morat ću se onda češće obratiti tebi za savjete i za pomoć pri tehničkoj obradi, na čemu sam ti posebno zahvalna. sve ono što je napisao g. Zlatko o tvojem poetskom radu konačna je i neprikosnovena istina vrsnog znalca kulture i povijesti, i jako mi je drago što je izdvojio tvoje mistične pjesme kao poseban umjetnički entitet.

    @annaboni, odluke donosi svatko sam, prema mogućnostima, i nije za zamjeriti, ne obazirem se što tko radi i namjerava, volim dobru poetsku riječ, autora izuzetno poštujem kao čovjeka koji je hrvatskoj kulturi dao svoj veličajni talent, znanje, trud, cijeli život. a nit vodilja je u tomu plemenitost riječi. i bilo bi dobro da se svatko barem malo dohvati te zlatne niti. nekim možda zvuči patetično, no ovo je bio događaj koji mi je otvorio vrata proljeća. :) :)

    avatar

    18.03.2016. (08:56)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @pinkli, stvarno je bilo puno tihe radosti, prijateljstva i neke posebne svjetlosti, i s obzirom na temu (korizmeni dani, patnja, uskrsnuće). radilo se o ljudima i sadržaju njihovih misli, osjećaja, umjetničkih nadahnuća, i onoga što nas je nosilo dalje i onda kad je svečanost završila.

    avatar

    18.03.2016. (09:01)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    proljetna instalacija i pisanice
    su me oborili :-)

    avatar

    18.03.2016. (09:48)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    mislila sam na Stjepan Katić rođen je 25. 10. 1959. u Čapljini ( BiH ), 1983. diplomirao je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu ( smjer: biokemijsko inženjerstvo ), a 2004. magistrirao je prirodne znanosti ( biokemija ) na PMF-u u Zagrebu. Radovi mu se nalaze u različitim izložbenim prostorima kao stalan postav u muzejima, galerijama, crkvama, bolnicama, te privatnim zbirkama. Ostvario je četrdeset samostalnih i više skupnih izložbi u domovini i inozemstvu. Utemeljitelj je i glavni urednik web portala za e-umjetnost i najnovije vijesti, Akademija - Art.
    on je bio na promociji naše drame Ako sutra nikada ne dođe, otkao i objavio na svom portalu fotozapis... Zdenko i on su Čapljinci... to je veza... :)

    avatar

    18.03.2016. (09:56)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @zvonac, nek su te oborili, nakon onoga što ti je mela priuštila vrijeme je da digneš sve četiri u zrak i odmoriš svoje ručice od ličilačkih poslova, ha, ha :) :)

    @dinaj, da, o tom se umjetniku radi! nije klarić, nego katić, pa nisam znala na kojeg točno misliš, a znam svu trojicu, ha, ha. da, baš tu sam biografiju, s preporukom da pogledam upravo taj link kojeg si tu prenijela, dobila i ja kao prvu informaciju. no poznavati nekoga osobno još je veće zadovoljstvo. mogu mu pozavidjeti i na životu van ove gradske gužve, u zaprešiću mirno može raditi svoje krasne slike. :) :)

    avatar

    18.03.2016. (10:03)    -   -   -   -  

  • Natur pur

    Milina.
    Raduje me.
    Lijepi pozdravi od Borisa i Mirka !

    avatar

    18.03.2016. (10:22)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Aha... cugnula si malo Žilafke i nekaj malo gricnula.. hmmm.. to sam jedino zapamtil... Drugač pa.. to si tak vse lepo posložila.. kak veli oni stari gor,, sa smislom.. Pa kaj si taj bilmez zamišla da si Ti ženska brez smisla ...ha ... zbilam svakaj..
    Čuj.. nebum nikomu rekel.. ona na sliki..ljevo.. kaj si to Ti...ha ...

    avatar

    18.03.2016. (17:38)    -   -   -   -  

  • Mela

    A odijelo je super. Pisanice su kao izmišljene, a tebe zamišljam kao jednu od ovih dviju dama.

    avatar

    18.03.2016. (20:57)    -   -   -   -  

  • tignarius

    sjajan post
    hvala ti!

    avatar

    18.03.2016. (21:39)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @mec, je, tu sam negdi, čim vidiš kakvu petarda-frizuru, tu sam blizu, ha, ha. a žilafka je bila baš onak, fejst!

    @melita, na kraju se nisam mogla prestat smijat, gospon je likovni umjetnik i tak je došel našaran, i pričal anegdote o čerčilu i skromnosti. i on si je bil malo fofil, je, je. ;)

    @tigi, i tebi na posjeti i komentaru, inače se uvijek baviš tak kompliciranim temama o kojima bih rado diskutirala, ali nemam vremena za četeraj :(

    avatar

    18.03.2016. (23:12)    -   -   -   -  

  • Štefek z Međimorja

    Bogdej STORA TECA! Baš je ljepo kaj ste se opet pojavili! Jo sem se več raspitival za Vas kaj ste ne, nedaj Bog, morti betežni pok bi Vas bil došel pogledati i donesel bi Vam 2 naranđe, ali, kulko vidim, Vi ste zdravi! Fola Bogu! Te slike kaj ste nam pokazali so joko lepe i kipeci kaj je narisal slikar so isto lepi. A kaj se KORIZME tiče, još malo i ona bu prešla! Korizma je naša pokora, ali potem dojde VUZEM i šumkica, jajca, mladi luk, hren, orehnjača, makovnjača i se to zalijemo s dobrim gemištima!!! Kaj velite na to?

    avatar

    19.03.2016. (01:02)    -   -   -   -  

  • maslinapjesmaloza

    Sveobuhvatno bogatstvo!

    avatar

    19.03.2016. (17:55)    -   -   -   -  

  • Leptirica

    ovo na kamenu me odusevilo..zanimljiva ideja za ukrasavanje pisanica, umjetnik na posljednjoj fotografiji = genijalno:)

    avatar

    19.03.2016. (19:30)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ovdije je bilo materjala za tri posta.
    Vidi se po tvom zadovoljnom nasmijanom licu,
    da si uživala svakog trenutka...

    avatar

    20.03.2016. (07:20)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    hiperaktivna si tetice, a ono što kod tebe volim....vrlo živahnog uma:)

    avatar

    20.03.2016. (15:49)    -   -   -   -  

  • Undankbar

    Uz blagoslov i dobrodošli kod Mirka !

    avatar

    20.03.2016. (16:32)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Prekrasan post...ajme teta Ti ODLIČNO izgledaš i jakooo ličiš na jedno mojo doktorico....znam, Ti si Ti ali svejedno!!! Danas sva uživale z Ulo:)))

    avatar

    20.03.2016. (16:58)    -   -   -   -  

učitavam...