Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ems

    mislim da trebate bolje definirati sto je to previse a sto je dozvoljeno u ovim efektima, inace je podlozno subjektivnoj procjeni sudaca... svatko ima svoje pojmove o tome sto je ok a stro previse.. valjda pravilnik treba biti precizan a ne podlozan razlicitim tumacenjima..

    avatar

    07.03.2016. (21:34)    -   -   -   -  

  • ???

    Europska prvenstva u najvećim gradovima (Beč, Berlin, Paris, Rim, Budimpešta, Milano...). Vinkovci su 15. po veličini gradova u RH

    avatar

    07.03.2016. (22:44)    -   -   -   -  

  • HMS

    ems:
    Da, slažem se, no neke je stvari jako teško definirati, kao što su "izgled uniforme", "izgled mažoretkinja"...

    ???
    Samo ste "zaboravili" da je rečeno da sa tim projektom krećemo nakon što g. Breznikar oformi tim za profesionalnu pripremu organizacije prvenstva i da je isto planirano od prvog dana da krene sa 2017, nikako ne sa 2016. Pa ubuduće molim da ne prenosite samo dio rečenice, nego cijelu rečenicu.

    citiram cijelu rečenicu iz "Novog uzleta":
    "od 2017. prvenstva će se organizirati u najvećim gradovima (Beč, Berlin, Paris, Rim, Budimpešta, Milano...)"

    Ili vi to ne znate koja je danas godina?

    avatar

    08.03.2016. (02:00)    -   -   -   -  

  • ???

    Alene, to si napisao u novom uzletu jer si već tada bio svjestan da od te priče ništa, ali na EP 2015 godine 1000% nisi spominjao 2017. godinu nego si govorio "od iduće godine".

    avatar

    08.03.2016. (09:29)    -   -   -   -  

  • HMS

    E pa to nije istina. Nisam rekao iduće godine, nego sam rekao da je to plan novog Upravnog odbora za period 2016-2017. Ni za što od tog plana nisam spominjao po konkretnim godinama, već da će se realizirati u iduće dvije godine.

    Za neke stvari treba manje vremena, za neke više. EMA ima stvarno ambiciozan plan i ostvarila ga je u dobrom dijelu nakon samo pola godine od prestavljanja projekta.

    HMS-ov "Novi uzlet" se već ostvario nekih 70% (dobar dio toga će se provesti na Skupštini Saveza 10.4.). A govorimo o tek 2 mjeseca od Skupštine HMS-a.

    avatar

    08.03.2016. (10:45)    -   -   -   -  

  • ....

    ja mogu smao reć iz svog iskustva da se svake godine (u nazad nekoliko godina) pričalo kako će europska prvenstva biti bomba, sa masom novih timova iz novih zemalja, kako će svako buduće europsko biti ono najveće i najbolje. naravno, svi znamo da nije bilo tako kako je predstavljano. zašto bi vam sada vjerovali da će 2017-e biti nešto drugačije, kad jedino što vidimo iz priloženog je da se ide s konja na magarca. 70% toga ste već ostvarili, a ni sami ne znate jel to što ste ostvarili dobro. natjecanje koje se održava samo jedan dan, a uveli ste 2 nove kategorije, financijski rasterećujete klubove, ali onda pak provodite to da više timova ide na europska, u najveće gradove, a za to će se imati novaca?smanjeni troškovi za državno će moć pokriti smještaj i put do, npr. Rima ili Milana?

    sve mi se čini da je to lijepo zamišljeno, ali realizacija će opet biti moguća nekome tko je i do sad imao novaca i mogućnosti za nešto takvo.

    avatar

    08.03.2016. (11:39)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ovo sa prvenstvima jest velik projekt. Ideja jest dobra. Veliki gradovi imaju i veći odabir smještaja, masu puta su veliki gradovi jeftiniji od manjih jer je konkurencija daleko veća (manji gradovi znaju ucjenjivati sa cijenama).

    U svakom slučaju vidjet ćemo kad se krene u finalizaciju realizacije.

    Ovo oko više timova što spominjete se i jest dešavalo i bila je konstanta no zadnja dva prvenstva su bila izuzetno daleko (Rumunjska i Francuska) pa je isto i bilo vrlo skupo, što je automatski značilo i manje onih koji su si to mogli priuštiti. Upravo zato smo se trudili da ove i iduće godine prvenstva budu u središnjoj Europi.

    avatar

    08.03.2016. (14:40)    -   -   -   -  

  • ema

    mozete li mi molim vas dati link na blog od EMA-e?

    avatar

    10.03.2016. (21:22)    -   -   -   -  

  • ???

    Jeli istina da je domacin Skupstine Ema-e Austrija ?

    avatar

    10.03.2016. (23:26)    -   -   -   -  

  • HMS

    ema:
    http://ema-emc.blog.hr/

    link imate i na ovom blogu sa desne strane

    ???
    Ne, nije. Odakle vam ta informacija?

    avatar

    11.03.2016. (11:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...