Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ri

    Samo jedan naputak vezan uz gripu :) napisali ste mogući bolovi u mišićima no evo kažem vam iz prve ruke pošto sam medicinar da se baš po tome (bolovima u mišićima, ali i kostima) i temperaturi gripa razlikuje od prehlade :) tako da kad osjetite ono sve me boli i ništa ne mogu najpametnije je ostati doma :)
    A što se tiče dijete svakome nešto valja :) eto ja sam je samo promijenila na zdraviju, počela unostit više proteinskih namirnica, brojala kalorije, teretana i 15 kg manje. U svakom slučaju uvijek se mora bit karakter! A vama Alene svaka čast na te 24 kg manje :) LP

    avatar

    15.02.2016. (10:07)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala na savjetima i pohvalama. Ako ćete pratiti ovu rubriku ponedjeljcima onda ćete vidjeti da sve što ste rekli, a ponajviše proteini, ćete naći u toj rubrici, i još puno toga...

    avatar

    15.02.2016. (10:16)    -   -   -   -  

  • Blog

    Ja pratim ovaj blog od kada je napravljen i skuzila sam da ste prije objavljivali neke dosta privatne stvari.Primjerice sjecam se ono: "Ž Bumbum je kupila novi auto" ili dosta ste pisali o zdravstvenom stanju cura.Sada je to bas nestalo.??sta se desilo.Mislim to i podrzavam jer ne objavljujete neke privatne stvari o osobama u timu ali mislim da bi bilo dobro da uvedete ponovno zdravstvene biltene.Eto i to je prijedlog za ZA-MA-gazin :D.
    Pusa :*

    avatar

    15.02.2016. (15:52)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma radimo to i dalje, ali nitko nije nešto pretjerano obolio (na sreću) ili kupio auto (na žalost) ili nešto slično... Dakle, to ćemo i dalje raditi, ali to su dnevne vijesti i nisu za ZA-MA-GAZIN.

    avatar

    15.02.2016. (17:08)    -   -   -   -  

  • delete

    Briši Alene, briši. Samo to znaš ;)

    avatar

    16.02.2016. (10:30)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma da. Ja ništa drugo ne radim po cijele dane nego spavam i brišem. Zapravo ja nemam nikakvih sposobnosti, talenata, znanja, vještina i jedino što znam je brisanje. To mi jedino ide i samo to radim po cijele dane. Evo jučer sam do 2 u noći samo brisao. Od siline brisanja nisam stigao niti jesti.

    Skrivati se iza anonimnosti, iznositi neistine i izokretati istinu, a istovremeno silovati blog pa stavljati brdo komentara pod drugim nickovima u kratkom razmaku stvarno je dokaz nezrelosti i viška vremena. O tome koja kako je svrha istog samo destrukcija i zloba ne treba ni govoriti.

    O toj sam raspravi rekao the end! Koji dio u tome nije bio jasan?

    avatar

    16.02.2016. (10:48)    -   -   -   -  

  • Pozz

    Pozdrav :)
    Ovim komentarom ne zelim rec i uputit nista lose,ali blog je kako ste i sami rekli mjesto gdje obajvljujete o vasim curama i svmu ostalom,trebali st biti spremni da ce biti svakakvih komentara,kako dobrih tako i losih,pa ako niste spremni odg na sva pitanja radije zatvorite komentiranje ili maknite blog,sto ce vam ako niste spremni odg na neka pitanja,jasno je da nekad vure ne zele i kazu da ne iznosite ali onda bar napisite to i rijeseno.

    avatar

    16.02.2016. (11:18)    -   -   -   -  

  • hahaha

    Evo jedno konkretno pitanje. Dali su Pavicka i Tunca isto dobile za ispuniti onaj formular kao sto smo i mi ostale dobile. Mislim na onaj upitnik s pitanjima cije odgovore cete staviti na blog kada budete pisali o nama

    avatar

    16.02.2016. (11:30)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pozz:
    Citiram: "Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!"

    Ovo je više nego dovoljno i jasno!

    hahaha:
    Na listi za pisanje o bivšim mažoretkinjama ima 75 imena. Nismo ih kontaktirali sve, nego ih kontaktiramo prema rasporedu koji imamo. Niti su objavljeni članci o svim predvodnicama, niti idemo kronološki.

    avatar

    16.02.2016. (12:14)    -   -   -   -  

  • *

    kao netko tko je u svijetu plesa puno propatio zbog nametnutih standarda ljepote koja se mjerila na vagi reci cu vam samo da se nadam da vasi treneri obracaju paznju na to da neka djevojka ne krene u neko nepotrebno ili ekstremno mrsavljenje bez veze.. znam sto je to i znam kolika je to patnja s kojom se borim i dan danas, zbog nedostatka samopouzdanja koje je nestajalo svakim novim mrsavljenjem. ne moramo svi biti velicine xs i s. pretilost je opasna, ali anoreksija i bulimija su jos i vise. nemojte krivo shvatiti, znam da ste htjeli najbolje s ovim naputcima o dijeti, ali mlade djevojke cesto izgube kompas kad krenu na taj put..

    avatar

    16.02.2016. (17:41)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Kod nas to sigurno nije tako. Upravo suprotno, ako neka cura pretjera u manjku kila pomognemo joj u preharni i načinu života da dobije pokoju kilu. Upravo se s vama slažem da su anoreksija i bulimija još opasnije nego pretilost. I sa jednim takvim slučajem se upravo borim u timu. Ta cura zna koliko ju "šopam". :-) I nemojte se bojati. Mi se stvarno brinemo za cure, od zdravstvenih, školskih, financijskih, emotivnih, pa do problema viška i manjka kilograma!

    avatar

    16.02.2016. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...