Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • exRegina

    Preporučujem ti toplo Ballantine's Day, tu ćeš se odlično snaći, bez imalo pripreme :)

    avatar

    14.02.2016. (01:26)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Pusti sad Valentinovo. Ako ljudima ne daš priliku, ne možeš znati bi li bilo dobro ili ne. Ništa te ne košta probati, pa ako ide, ide, a ako ne ide, ništa. S kim ti nije dobro nemoj ni pokušavati samo zato da bi s nekim bio, jer bi se sve na kraju još pogoršalo. Trebalo bi biti na početku toliko dobro da ostavi mjesta za pogoršanje, a da ipak ostane dovoljno dobro :):))
    I ne opterećuj se time što si sam, mnogi su sami, jer ne pristaju sniziti ljestvicu, već čekaju onoliko dobro koliko misle da bi im trebalo pripadati. Loše se uvijek može naći. No bolje je živjeti dobro sam, nego loše u lošem društvu, ako kužiš što želim reći :):) Uglavnom, želim ti sretno sljedeće Valentinovo i to u dobrom društvu! A sad idi na taj viski :)

    avatar

    14.02.2016. (08:36)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Vjerujem da se samcima bljuje od ovog isforsiranog dana. Ručkovi, večere, pokloni za dvoje...vjerovatno frustrira. Ova parodije je prva liga i vjerujem da ćeš se bolje zabaviti od parova koji se danas nepotrebno lažu i troše i ono što nemaju da bi ih drugi vidjeli. Živio!

    avatar

    14.02.2016. (10:10)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Mislim da je u svojoj suštini Valentinovo jedan baš lijepi dan...Slavi se njime pravi smisao života- LJUBAV! I zaista ne vidim razloga zašto bi veličanje i slavljenje ljubavi jednim danom umanjivalo činjenicu da se voljeti trebamo svakog dana.Oni koji se vole, to ionako znaju. E, sad, druga je stvar što su ljudi i nešto tako lijepo u stanju izvitoperiti i izopačiti, stavljajući ljubav u aspekt materijalnog, zanemarujući pritom pravo značenje i smisao. Za mene je to samo jedan dan - podsjetnik u kojem svojom mišlju i tek nešto čvršćim zagrljajem voljenog odajem počast toj najvećoj životnoj ljepoti zbog koje svijet ima ljepše boje.

    avatar

    14.02.2016. (11:45)    -   -   -   -  

  • Mela

    Sve bi mi nešto htjele, al ni jedna ne želi prati gaće i čarape.
    Nemoj se razbiti doslovno. Čuvaj glavu u kacigi !!!

    avatar

    14.02.2016. (12:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...