Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lion queen

    Odličan post i predivan dizajn bloga.
    Rijetko se vozim taksijem, jer mi je odličan gradski prijevoz nadohvat ruke i već sam se navikla na to. Zapravo se i ne sjećam kad sam se prošli put vozila taksijem. Ali sam zato vrlo rado koristila usluge taksija, za kćerine izlaske, da se ne moram ustajati u neko doba noći i odlaziti po nju. Tu sam se naslušala priča o jednom taksistu, čiji su broj mobitela cure imale, pa bi uvijek njega zvale, da ih vozi kući nakon izlaska. Taj dečko - taksist je o svakoj curi sve znao i kad bi ga one pozvale sljedeći put, pitao bi ih jesu li položile onaj ispit, kako im je bilo tamo i tamo... točno je znao o svakoj od njih... :)) Meni je to bilo nešto posebno, jer sam znala tko će ih dovesti kući kako treba pa se nisam brinula i mirno sam spavala.

    avatar

    13.02.2016. (13:44)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    Hvala Lion queen... Dizajn mi je davnih dana napravio bloger yashaskar kojeg u ovim vodama više nema, ne znam gdje se izgubio... Tada smo oboje bili aktivni. Da, ovo s taksijem vjerujem da je dobra ideja kad se može s nekim dogovoriti. Moji su klinci još mali, no već me unaprijed boli želudac od pomisli na noćne izlaske, posebno nakon što čujem kojekakve jezive priče...

    avatar

    13.02.2016. (15:06)    -   -   -   -  

  • Mojiputopisi

    jako lijep blog i prica super

    avatar

    13.02.2016. (22:37)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    i meni se sviđa dizajn. ;-) ne znam u kojem si gradu našla pričljive taksiste, jer većina onih koji su mene vozili su bili šutljivi iako ja započnem razgovor. najpričljivjii taksist me od bolnice do autobusnog kolodvora u zg. vozio malo okolnim putem, a pričao je k'o navijen, valjda da mi odvrati pažnju. inače, kada dolazim u zg zbog raznih kontrola isključivo do bolnica i natrag uzimam taksi.

    avatar

    15.02.2016. (08:56)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    @Mojiputopisi - hvala :)
    @ šumarKA - Zagreb... Načelno, svi su takvi da reagiraju na to kakva sam ja; ako šutim, i oni šute, a ako ih navijem, od svih mogu nešto doznati :) Drago mi je da te vidim - nekada sam puno više bila ovdje, pratila sam te. Sad se ponovno polako vraćam. :) Idem na tvoj blog da vidim što se događa... :)

    avatar

    16.02.2016. (03:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...