Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • j.

    ja bih obrnuo priču i rekao da je mala zajednica ljubavi svemir sasvim drugačiji od okolnog i da će i dijete tako odgojeno znati sigurno sagraditi još jedan takav: onaj koji će biti potpuno sposoban čuvati od zla:-)
    jer, zaista, što je čitava vječnost mraka prema jednom trenu ljubavi? i kako bismo bez nje taj tren uopće poznali i cijenili? pozdrav!

    avatar

    05.02.2016. (15:22)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Buntovnika sam, naravno, učila da se ne smije tući kao svaka dobra mama. Pa se dogadjalo da malo-malo izđe iz pješčanika plačući i skrivajući se iza mene, 'mama, Aco me tukao, Ivan mi oteo lopaticu, Marko mi...' I tako iz dana u dan...pa sam shvatila kuda to vodi i rekla: ' Ako on tebe - vrati mu! Ne smiješ prvi njega, ali vratiti smiješ!' Nakon početnog šoka Aco, Marko, Ivan...su prestali. Nije od Buntovnika postao nasilnik jer se vraćanjem borio za mjesto u društvu, dapače, izbjegava nasilje i konflikte. Da li je to zato što je takav karakter ili je posljedica odgoja, to ne znam.
    Ali, zasigurno znam da način u kojem djetetu dozvoljavaš sve, koje baku tuče nogama a mama gleda i ne kaže baš ništa, način u kojem dijete nema poštovanja ni prema starijima ni prema vršnjacima - nije dobar. Djeca moraju imati granicu. Iskreno mi je žao vas koji radite sa djecom bilo kojeg uzrasta! Kako je rekla nedavno jedna nastavnica: nisu problem djeca, problem su roditelji

    avatar

    05.02.2016. (17:48)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..mda..nikad nije bilo lako u odgoju,kad znaš da su i u jednakom društvu neki jednakiji...na žalost u ovim današnjim okolnostima često čovjek mora biti čovjeku vuk inače si naj***,ja pokusavam uvijek biti max.tolerantan s mišlju da će taj neki davež naletjeti na tvrđi orah u životu..no često se to zna odužiti pa bi najradije sve poslao po spisku u mater***....a djeca moraju na neki način otvrdnuti,nemoguće ih je cijelog života drzat pod staklenim zvonom...

    avatar

    05.02.2016. (18:33)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Meni su najluđi oni UNICEF plakati "ne tucite djecu" i sl. - nekome tko bi pretukao svoje dijete plakat neće nimalo promijeniti sklonost.

    avatar

    06.02.2016. (00:00)    -   -   -   -  

  • lion queen

    pa ja bih sad skrenula pozornost na univerzalno dobro. dakle, ako odgojiš dobro dijete i ono kasnije upadne u probleme zbog svoje dobrote, pa iskreno zavapi gore.. zbog te dobrote bit će uslišano i sve će biti dobro.. stoga, nemoj strahovati, već odgajaj dijete onako kako misliš da je dobro, kao što si i sama odgojena i sve će biti dobro.. znaš koga će imati na svojoj strani! najjačega.

    avatar

    06.02.2016. (20:05)    -   -   -   -  

  • lion queen

    (pogledaj malo kod mene u box-u pjesmu stvorenja, pa predloži svom zboru da se to otpjeva na hrvatskom, jer je prekrasno, baš prekrasno!!! izvedba je fenomenalna.. osjećam sreću kad to slušam! elementarnu sreću!)

    avatar

    07.02.2016. (13:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...