Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Odsutnost matične ploče

    Nema vage koja može izmjeriti odluku o preseljenju. Jedan uteg (najbitniji razlog) odluke dovoljno je težak da zasjeni sve male koji teže suprotnom.
    Što se tiče gradića kulise simpatična su mi takva mjesta, iako je sve čisto, bez mirisa izlučevina, uz maštu može se dobiti projekcija prošlosti, a imaju i edukativnu svrhu.

    avatar

    02.02.2016. (15:55)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ OMP - nije ni današnjim mejd in prc - utezima za vjerovat'... :-D iskreno i privatno - dobro je pa nisam prisiljen, odlučiti. samim time manja je opasnost greške; obje opcije nose dobre aspekte i neke izazove. U kontri, pitam se, kakva bi Hrvatska bila, da u nju masovno useljavaju stranci. :-D

    avatar

    03.02.2016. (20:17)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    stranci su se već uselili kad nismo pazili, zato nam i je takvo kakvo je. no za odvagnut mislim da nije problem. znaj, doći ću ti u posjetu :))

    avatar

    04.02.2016. (11:10)    -   -   -   -  

  • travelology

    I meni je Soverign Hill bio baš sladak, imaš tu opet par slika na kojima ti stvarno zavidim (pogotovo ona prva). Nadam se da ćeš donijti dobru odluku. život ovdje je kao i svugdje drugo, ima dobrih i loših strana, to i sam znaš. ljudi se sele često i zbog želje za promjenom i iskustvom nečega drugog, ne samo zbog ekonomskih razloga...

    avatar

    05.02.2016. (02:22)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ travelology - iskreno, dojmovi se baš "drže"... naravno nema medomliječne zemlje, ali mi to, što sam dosad doživio u Australiji/Vic., u odnosu na Europu zaista djeluje opuštenije, afirmativnije, manje umoreno samim sobom. U takvoj atmosferi stajati u redu ili kljusati na posao isto je ljepše, nego u nadrndanoj gomili sivih pogleda ... Kao što kažeš - želja za promjenom. Pozdrav :-)

    avatar

    13.02.2016. (08:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...