Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Lilianke

    O fotkanju pahuljica kasnije, sad imam posla :)))

    avatar

    06.01.2016. (18:28)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    kako ti to samo uspijeva? :-)))) veličanstveno :-)

    avatar

    06.01.2016. (18:33)    -   -   -   -  

  • jelen

    A zašto bi mi to shvatili ozbiljno? Jedino ako si to uslikala napad kristaličnog entiteta na Zemlju? (ako nisi trekkie nećeš znati što je kristalični entitet)

    avatar

    06.01.2016. (19:08)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    dnevniče;
    budem kasnije u detalje, eto samo da si uzmem nešto jesti! upravo sam skontala da su mi pojeli ABC s povrćem (mazivi sir), a baš sam se nabrusila. Eh.......
    :)))

    jelen;
    nisam trekkie (a bez guglanja pretpostavljam da je to strastveni ljubitelj star treka? :-P)
    pa ću nagađati da je kristalični entitet onaj entitet čija je struktura kristalna, a ako je tako, onda snijeg (i snježenje) možemo i tako zvati (napad kristaličnog Entiteta) :))
    treba ovo shvatiti ozbiljno, jer postoji i post (ne moj) o tome što ne treba shvatiti ozbiljno :))) ma upotrijebila sam to tek tako, nekako valja nasloviti stvar, bar nekad, pa crpim inspiraciju iz okoline.

    avatar

    06.01.2016. (19:16)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    pukla te zima, a?

    avatar

    06.01.2016. (19:44)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Kupus;
    oprosti, nisam ti još dolje odgovorila, a namjeravala sam!
    jest, pukla me zima, ili, recimo, koristim što je priruci, dok ne zasja sunce :))
    hvala na posjeti, drago mi je da ti se slike sviđaju :))

    avatar

    06.01.2016. (19:49)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    Shvatimo ovo ozbiljo

    Vidjela sam te
    osjetila sam te
    još dok si bila
    savršenstvo
    nedefiniranog oblika
    znanih korjena
    nespoznate
    dragocjene ljudske strukture
    indiga i dijamanta
    i generacija koje slijede
    moj snježni kristalu
    moja ljubljena kćeri_

    avatar

    06.01.2016. (19:49)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    White Lilith;
    :))))
    znam o čemu govoriš :))))

    avatar

    06.01.2016. (19:55)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    :)))))

    avatar

    06.01.2016. (20:06)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Odradio zaostatke... ponekad je tako ljepše, jer odjednom dobiješ hrpu zanimljivog materijala. Znao sam, kad je počeo padati snijeg, da ćeš se sada raspomamiti s fotkanjem. :) Jedna od mogućih asocijacija: samosvijetleća bića s velikih oceanskih dubina. No kad se vide ti kristalični oblici, čovjeku je jasno da je cijeli ovaj svijet čudesno zacopran Božjom svenazočnošću/svenazočnosti. :) Dijete između 4. i 5. klupe... eh, ne bi me netko danas navukao da se bacim u snijeg... :))

    avatar

    06.01.2016. (21:55)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Što se tiče posta od 3. siječnja, evo što meni neprestano govori moj unutarnji glas: "Liyon - Troyes tip 2; Real Madrid - Deportivo tip 0; Barcelona - Granada tip 2; Paris SG - Bastia tip 0; Marseille - Guingamp tip 1; Fiorentina - Lazio tip 0; Exeter - Liverpool tip 1; Man.Utd - Sheff.Utd tip 2" i sve tako, iz dana u dan. Ne znam što to znači, je l' to ima kakve veze s kladionicama? Nisam nikad u životu kročio u neku kladionicu, a možda bih trebao? I u nogomet se razumijem kao žaba u pašku čipku. Šala mala, unutarnji glas po mom bi shvaćanju trebao biti posve nementalan ili nadmentalan i lociran u duhovnom Srcu. Tada on ima veliku i duboku ozbiljnost i čovjeka ne zbunjuje; naprotiv, ostavlja mu osjećaj potpune nedvosmislenosti i velikog autoriteta Izvora iz kojega dopire. Unutarnji glas uvijek je glas Ljubavi, nepovrjeđivanja, opraštanja i suradnje, uvijek je to glas nesebičnosti i žrtvovanja, dobrovoljnog i radosnog. Glas koji je jedno s akcijom, od nje neodvojiv. Sve drugo bojim se da je samo nekakva astralna emanacija.

    avatar

    06.01.2016. (22:19)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Mariano;
    možda da te netko gurne u snijeg ;-) ? nije to tako strašno! (ako imaš plastičnu odjeću) :))
    E sad, glede posta inspiriranog kuhanjem;
    Znam ja da ti tako misliš, već je bilo nečeg na tu temu, nekad.
    'Šala mala, unutarnji glas po mom bi shvaćanju trebao biti posve nementalan ili nadmentalan'
    ...
    'Sve drugo bojim se da je samo nekakva astralna emanacija.'
    Možda sam ja u krivu, i možda to sve skupa uistinu i je neka astralna emanacija.

    Unutarnji glas zaista i je nadmentalan, doživljavamo ga kao osjet a ne misao.Osjeća se u tijelu. Tko to želi i pokuša, može ga naučiti oćutiti.Ne zbunjuje on, nego tjera čovjeka činiti stvari koje čovjeku nisu ugodne (naravno, ne uvijek), ali su mu na dobrobit .
    Uvijek o unutarnjem glasu mislim kao o najboljem svakodnevnom prijatelju, vodiču od najpraktičnije naravi , kako god to luckasto djelovalo. Stalnom savjetniku, koji stalno navodi. Koji vidi širu sliku, i navodi u skladu s njom.

    avatar

    06.01.2016. (23:11)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ljepotu uvijek shvaćam vrlo ozbiljno :)

    avatar

    07.01.2016. (07:03)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Lastavica;
    tako treba :)))) hihihi :-P

    Mariano;
    još nešto.
    Ono napisano,mislim na post, je nešto što je samo iskočilo iz mene, ne znam izvor, da ti pravo kažem, niti što točno bi trebalo biti kome tim postom rečeno :D
    Sve ovo što ja pišem ,objašnjenja posta kakvo je i ovo gornje, jesu samo moja vlastita iskustva, koja mi je jako teško stavljati u kategorije ,da ne kažem da bi ,moguće i vjerojatno, netko drugi to zvao nekako drugačije.
    Dakle, kada kažem 'unutarnji glas' ,njega poznam kao osjet udarca u pleksus, ili udarca u grlo,ili mučnine , ili škakljanje u auri, vibracije, protresanja....
    dogodilo se sa svim osobama (pri nekom prvom susretu) za koje se poslije ispostavilo da su mi važne u životu. Isto i sa situacijama u kojima se događala generalna promjena smjera življenja,sve ono jako važno bilo je popraćeno jakim senzacijama, znak da dogovoreni punktovi bivaju dosegnuti ( vjerujem da dolazimo sa planom, programom, dogovorom, svrhom, na točno odabrano mjesto, među točno odabrane ljude).
    Sad kad si mislim, rekla bih da unutarnji glas služi kao potvrda ispravnosti koraka ili kao predznak da ono što slijedi jest važno te da upregnemo snagu proći ispravno kroz što ili da smo dosegli fazu gdje ćemo intenzivnije učiti.
    On viče 'daj sad, daj,daj, pazi!!!,ajde, fokusiraj se!!!!otvori oči,ovo ti je važno' tako nekako :))))))

    (a jel to poruka mira i ljubavi (kako ju ti nazivaš)?;
    generalno ,kad se sve izdogađa možemo to tako zvati, ali kad prolazimo kroz događaj, onda je više gusto nego mirno hihi)

    Još vjerujem da imamo i duhovne pomagače,neutjelovljene duše koje su nama dodijeljene, kao i mi njima, prate nas u životu, koje s nama razgovaraju putem misaonih slika, sinkroniciteta oko nas, i njihov je zadatak i cilj doseći ono što i mi dosežemo . Netko je negdje dao naziv 'grupe duša', i mislim da naši duhovni pomagači s nama čine te grupe.
    Oni su često šaljivi i vickasti, mislim da je najbolje kod njih to što oni ne prestaju vidjeti ljepotu svijeta,da tako kažem, i imaju pregled izvan ovog trenutka......
    Uvijek kad zamolim za pomoć, uvijek pomognu. Uvijek. U banalnim dnevnim situacijama. Pomažu i u komunikaciji između osoba, ako želiš poslati nekome misao, oni će to učiniti,odnosno pomoći učiniti. Ah, to sad smiješno zvuči, no kaj ja tu mogu.

    Imamo i anđele čuvare, oni 'skoče' na nas kad je frka, viknu , gurnu nas ili fizički interveniraju kako zahtijeva situacija. Osobno, smatram da mi je anđeo čuvar dva puta spasio život, od koji je jednom jasno viknuo u moje uho.
    (viknuo je veži se, i čim sam se svezala bila je automobilska nesreća)
    I oni su tu , dio božanske svite koja nas prati, a što mi to svi skupa činimo ne znam, ali neka bude na slavu Božju :))))))))))

    Eto, sad imaš čitav pregled kaj ja o tome mislim hahahahahaaaaa :))))))

    A glede tvog odgovora meni, na tvom blogu, pa da....valjda nitko ne misli da će jednog jutra samo tako, iz ničega naći na rascvaloj cvjetnoj livadi, bez da je do nje hodao...........
    makar neki kažu da se i to može ;-))

    avatar

    07.01.2016. (09:23)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    I ja vjerujem u duhovne pomagače...i meni je jednom jedan nešto glasno šapnuo na uho što mi je vjerojatno spasilo život,,,i to ne samo moj...Uglavnom, izuzetno mi je blisko sve ono što je Newton napisao u svojim knjigama Putovanje duša i Sudbina duša..Tamo on spominje našu "grupu duša"....

    avatar

    07.01.2016. (22:24)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    dnevniče;
    drago mi je uvijek sresti još nekoga s takvim jednim živim iskustvom..... knjige koje spominješ, ne mogu se sjetiti jesam li, ili nisam, čitala. Činilo mi se je u magli da je to Kezele spominjao u svojim knjigama, ali, ja ti se nikad takvih stvari ne sjećam, tek iznimno.... Svejedno, eto tako je to.

    Mnogi ljudi vjeruju da su duhovna bića, ali nekako samo na intelektualnoj razini, osjetiti to im je nepojmljivo ili nemoguće.
    Čudno.
    :)

    avatar

    08.01.2016. (09:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...