Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • durica

    moram nagovorit Mimozicu da odemo negdi čagat malo, kad već Mala landra po inozemstvu.

    avatar

    29.12.2015. (09:55)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    e, danas ću ja kapuz s kobasicama u vinu !
    koja dooooobra ideja !!! :-)))))))))))

    avatar

    29.12.2015. (10:24)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Ja sam klasičar i u kuhinji i za stolom pa tako volim sekeli onak kako ga je moja baka spremala a i žgance, onak obične, doduše instant. Nije to okus kao bakini pa sam probala kupiti domaće kukuruzno brašno na placu znajući da to onda treba kuhati skoro cijeli sat, ali, bila sam spremna žrtvovati se za okus bakinih žganaca...i - niš! Nije to to, mislim da nema više onog kukuruza, domaćeg, sve to hibridi, pa sad kuham obične instant :)

    avatar

    29.12.2015. (20:47)    -   -   -   -  

  • durica

    Dragi Brankec,
    lijepo sam Vas zamolila da i mene i moje čitatelje poštedite takvih komentara, barem u ove blagdanske dane,a i inače.
    nemam niš protiv da dođete, možemo si lepofino popričat o čemu god, al, ak bute me i dalje davili, morala bum Vas i blokirat, ko neke već, a to ne volim, zato, dajte, pliz, malo poštovanja, bar prema kiselom zelju, ak niš drugom :)

    suncokretica,
    ubiti sam i ja, ajmo reć, više tradiciji okrenuta, zapravo, težnji dosegnuti taj Bakin okus, miris i šmek, jer, suprug ima puno više smisla, kreative, pa i hrabrosti eksperimentirat, no, nekad i mene tak pukne, ko iz vedra neba, pa u rebra, tojest, kuhaču, a, uglavnom su to sve namirnice koje se podhitno moraju potrošit, a, ovo mi je, za divno čudo, izvrsno ispalo i ne na pod :D, jer, kad je Č zadovoljan, ono, baš kad uživa u okusima, znam kak nisam pogrešila :).
    iako je rekel kak sam malo preveć te kurkume stavila, jer je dost dominirala, hahaha, a meni je fora, jer je žuta, pa daje jelu i tu neku obojanu notu, osim samog okusa. tak sam se, svojedobno i sšafranom igrala, i curryjem, svako malo otkrijem neki koji me oduševi, kurkumu i cimet smiju i mala deca, zato je trenutno u điru. mislim da je slijedeći na repertoaru đumbir :), kao, jako je dobar za imunitet alergičara.
    ( opet sam se razverglala, tralalaaaaa! )

    avatar

    29.12.2015. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...