Komentari

apatrida.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • dnevnikJR

    Potpisujem dio da svatko od nas treba poraditi na dobrobit zajednice u svom okruženju i na taj način doprinijeti općem dobru...To nam je jedina šansa za stvorit jedan bolji svijet...Ionako nemamo kaj puno za izgubit...u bljutavoj kaljuži se već ionako koprcamo:-(

    avatar

    28.12.2015. (10:13)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Kakva ideja! Ali nemoj baš kad ja budem tamo :)

    avatar

    28.12.2015. (10:44)    -   -   -   -  

  • NF

    ma nije ni njemačka nešto, ja volim berlin ;) i moja drugarica slično razmišlja kao tvoj mladac, ja nisam ni imao iluzija ni o mostu i drukčije sam bacio glas, to već tradicionalno radim. Znam da je to politički glupo, al se barem ne sramim, ja sam svojevremeno zaokružio i Vladu Gotovca za predsjednika :P

    avatar

    28.12.2015. (13:24)    -   -   -   -  

  • Odsutnost matične ploče

    Stvarno je sreća biti svjestan svoje naravi, iako to nužno ne donosi neki spokoj ;)
    Lijepo si provela blagdanske dane, u životu je važno proživjeti takve trenutke i zbog njih možemo imati snage i volje činiti nešto dobro za zajednicu i sve druge.

    avatar

    28.12.2015. (13:46)    -   -   -   -  

  • lion queen

    sve je to precijenjeno... sve skupa je u Božjim rukama i kako On želi, tako će biti... nitko ne može protiv Njegove volje, a niti bez Njegove pomoći! Jedina nevjerojatna snaga je molitva, nema te oružane sile, koja bi to mogla pobijediti! Dovoljno je istinski vjerovati i pobjeda u nevolji je tu! Osobno sam se osvjedočila tome i kad god sam u nekoj depri, to je samo znak slabosti i nevjere. Dobro je biti Toma, ali nije dobro biti nevjerni Toma :))) u tom duhu želim ti da sagledaš jedinu istinu.. istina je Bog! njemu nitko i ništa ne može umaći!

    avatar

    28.12.2015. (17:59)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Koincidencija: upravo sam danas iz gradske knjižnice donio knjigu Hannah Arendt: „Izvori totalitarizma“. Prvi sam koji je posuđuje.
    Za poklon sam sam sebi kupio „Vladara“ N. Machiavelli nakon što sam knjigu, posuđenu u knjižnici, već pročitao.

    Od mlađeg sina dobih CD „Matija svira Arsena“, a od starijeg, budući sam veliki ljubitelj sireva, dva sira, paški čisti i paški s kaduljom u specijalnoj kutiji za čuvanje sira.

    Nakon povratka iz Samobora gdje smo proslavili Božić i Štefanje, odgledao sam seriju AD kraljevstvo i carstvo i dvije epizode emisije 3. povijest o događajima u Judeji i Galileji u stoljećima prije Kristovog rođenja što sam isprogramirao da se snimaju. Obje su mi se serije dopale.

    O MOST-ovima i inim vezanim uz politiku ovaj put neću. Samo napomena: uglavnom se slažem s onim što si napisala. Jedino bih bio oprezan s prognozama glede rata s Nijemcima: a što ako pobijedimo ili se oni predaju :-)!

    Eto, ni meni ne bijaše dosadno.

    avatar

    28.12.2015. (18:57)    -   -   -   -  

  • ŠTIT-Bjelovar

    LUCIFERI SU UZELI STVARI U SVOJE RUKE (5)

    Stjepan Grula se je pobunio protiv "Sedlić grupe" i organizirao je sa susjedima peticiju, kaže da silosi i prerada noću rade. I da on ne može od buke spavati. Jučer pred-veće prolazim kraj silosa u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru, silosi ne rade i buke nema... Grula je očito sa svojom pobunom uspio.

    E, kad je Grula u bivšem sistemu bio komunistički predsjednik "Komiteta" u Bjelovaru, onda mu rad i buka nisu smetali. Onda peticiju nije smio raditi, a kamoli se buniti kod svoje partije SKH-SKJ. U tobožnjoj demokraciji (novoj Hrvatskoj) takvog je Đurđa Adlešič, ponovo vratila u vlast i cijelu bivšu svitu drugova. I imamo (sad) Hrvatsku i branitelje!

    I ove godine u državi Tajlandu u čast majmuna napravljena je 26-ta po redu "majmunska fešta", kada ti idolopoklonici služe majmune sa svim vrstama hrane i jelima... Mogli bi i mi našim "političkim majmunima" upriličiti svake godine isto jednu takvu feštu. Sad imamo svečanu priliku: Prvi put u povijesti Sabor RH., nije konstituiran. I dalje se u međusobnim pregovorima vodi borba za fotelje.

    Neki dan na TV-u smo mogli gledati postrojavanje "Husara" ispred gradske uprave u Bjelovaru. Nas su vratili u 1756. godinu. Šefovi te "gusarske postrojbe" su Josip Trogrlić - Jozo (Đurđin kum i kućni prijatelj) i Zlatko Kramarić, koji već sedam godina iz proračuna primaju 130 tisuća kuna, pa izračunajte tu svotu puta toliko godina. Lijep je to novac oko "milijun kuna", dok firme su propale i mnogi su nezaposleni.... Grad im je kupio konje u inozemstvu i uniforme...

    Mi živimo u 21. stoljeću, a novac se troši na: pavilion, fontanu, podzemnu garažu, kružne tokove, kino, muzej i kipove,.., dok ljudi nemaju što jesti... HDZ-e jedino s čime se bavi, to je obranom destruktivne politike pokojnoga Franje Tuđmana, tog lažnog hrvatskog velikana... Dok SDP-u i dalje iz guzice viri zvijezda petokraka. Oni vuku naivni narod za nos... Komunisti su se 1971., i 1991., obračunavali se (preko leđa naroda) sami sa sobom, u komunističkoj frakciji, iskoristivši nacionalnost.. Još i danas oni vode glavnu riječ..

    Nastavak slijedi...

    --------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    16.12. 2015. godine
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    HRVA TSKA / BJELOVAR, 43000
    brankostojkovic152@yahoo.com
    Članaka; 2920.

    avatar

    29.12.2015. (09:12)    -   -   -   -  

  • odmak

    dnevnikjednerazvedenice,
    Kaljuža traje otkad je čovječanstva. Ali, sve mi se nekako čini da nas je ovo približavanje kontinenata, pošta, KOMUNIKACIJA prvenstveno sve više približila da će pobijediti dobro. Više nas je dobrih. Bar mislim, ali i zločkama treba dati šansu, a to često, ta promjena ide jako sporo.

    Lastavica,
    kakve smo sreće, bojim se da bismo u tom rtu pobijedili.

    NF,
    treba poznavati povijest onog koji je izgovorio te riječi.
    Majka mu je umrla kad je imao 8 ili 9 godina. Pri porodu njegove sestre. Otac mu je radio u Njemačkoj. Četvero djece podijelio po ujacima i stričevima. On je završio u Beograd, čini mi se kod strica. Vrlo brzo je od njega pješke krenuo za Zagreb i tamo došao u nekog od svojih. Skupljao je oko sebe braću i setstru koliko je mogao. Otac je radio u Njemačkoj i vjerojatno svih pomagao. Možda se Njemačka iz njegovog djetinjstva činila veća i od Amerike iz mog djetinjstva.

    Odsutnost matične ploče,
    jako je važno poznavati samog sebe, ali i raditi na sebi. Pronađi od Mark Aurelija "Samome sebi" i pročitaj.

    lion queen,
    istina!

    semper contra,
    drago mi je da guštaš.
    U okviru mogućnosti. Neka se samo tako nastavi.

    avatar

    29.12.2015. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...