Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Mela

    Sve takove mailove moje računalo svrstava u bezvrijedno i ja ih brišem.

    avatar

    06.12.2015. (18:02)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Uvlače ti se vrit, kao, ono, ti si na ji Oni bu te tak unaprijedili, da buš tak čitan, da to nije normalno i ti sad trebaš popušiti to i nasjesti, te u drugom mailu buš čul kaj to košta.....i ta sranja. Punoljetan jesi!

    avatar

    06.12.2015. (18:34)    -   -   -   -  

  • Splitkarenje

    Čisti mamac: "(...) I did a deep analysis of your website (...) and your website has the capability (...)"...
    Ja takve, možda nepravedno, svrstavam u "lažljivce" (jer imaju šprancu za tisuće "ciljanih") i ne petljam se s njima.
    Nekoć sam uletio u sličnu "priču" više iz znatiželje, a onda su se počele pojavljivati neke ponude u dolarima (ne sjećam se kako je to točno išlo) i više intuitivno nego razumski uspio sam se iz toga iskobeljati. Vjerujem bez posljedica (ili ih ne osjećam).
    Znam da ćeš dobiti i drugačijih sugestija koje su u rangu mamca: "Sve što radi je sjedi i leži, a tjedno zarađuje i do sedam tisuća kuna!"..., ali što se mene tiče: "Ne hvala".

    avatar

    06.12.2015. (18:37)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Pošto sam poznati jebač, a preko mailova sam saznal, da sam svijetske reputacije, meni se pak nude tete i cure iz Angole, Nigera i Nigerije, Puorto Rica i tak. Još bi mi i platile, no prije toga ja trebam poslati neku siću njima.
    Ma ko ono kod nas, kak kuvertiranjem doma možeš zarađivati po 7000 kn mjesečno, ak predhodno uplatiš tih parsto kuna na tam neki račun

    avatar

    06.12.2015. (18:39)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    tenks evribadi :)) ma htel sam prijevod samo, ....pofatal sam tekst, onak pomalo, al uopće ne znam kaj nudi, hahaha....dobivao sam mailove neke na onaj svoj, al na ovaj se nisam nadal,,,znači, vrbuju nas i prek bloga ??!!
    alexxl....i koje su najbolše tete, kave su angolke, golke?:)))) kuverte, kaj ima još toga, sjećam se iz plavaog oglasnika - ležiš a pare dolaze!!! jednom sam nazval tak tipa i onda ga nafinjaka ispital...pitam ga : kaj , ja tebi pare i onda dok skužim da sam budala, tak isto dam oglas za kuvertiranje pa da si vratim lovu i zajebem nekog drugog....on veli : da, i poklopi slušalicu :))))

    avatar

    06.12.2015. (18:51)    -   -   -   -  

  • Ti-grica

    hehehe..... sve ca si triba si sazna .. :-))

    avatar

    06.12.2015. (19:19)    -   -   -   -  

  • jelen

    To, što god bilo, (nekakav softver :-) "misli" da tebi tvoja stranica služi za stjecanje profita pa ti nudi svoju uslugu- da budeš rangiran na prvoj stranici Googla kako bi k tebi stizalo više prometa- u svrhu više biznisa. Veli da nakon "dubinske analize" tvoje stranice je došlo do zaključka da stranica ima kapacitet da ti omogući bolji biznis od onoga što trenutno zarađuješ s obzirom na trenutačnu poziciju koju imaš (na google tražilici :-))

    Meni prije nekoliko mjeseci stigao mejl od našeg poznatog biciklista M. Gačeše (to je jedan od onih kaj su išli na Olimpijadu u Peking 2008 s biciklima, pa onda u London) i veli da je zapel u Turskoj i da mu treba poslati jedno 1000 eura i bla bla pa ak sam za da bude mi javio broj računa :-D Kad sam ja to pročital pomislih na prvu onak egzaltirano: maaarš, nismo si baš tak dobri, ali kad sam se malo ohladio zaključio sam da je čovjeku nešto očito hakiralo mail. (budući da ima mail povezan sa stranicom bic. kluba barem meni laiku čini se da je onda i pretinac pošte izložen napadu isto kao i sama stranica).

    avatar

    06.12.2015. (19:24)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Ti-grica....si vidla ?:))...moramo paziti jedni na druge :))

    jelen.....da, mail je onda u redu, svakako bih mogao više zarađivati od ovoga nego sad ,ccccc :)).....ima svega na netu, naravno, ali ja sam i u životu skeptičan......da ti ispričam nekaj : kad sam jednom bio dostavljač pica, sjedim tak u autu kod rotora na Petrovoj na stanici i listam plan grada i tražim neku ulicu. Auto mi je bil skroz zatamnjen s onim folijama na staklima ( mladost, ludost) pa se nije vidlo unutra.Odjednom mi netko otvori suvozačeva vrata i trgnem se. Čovjek zagura glavu u auto i pogleda na zadnja sjedala i pita me : kaj si sam???To njegovo pitanje me je lansiralo u sekundi, milijun pitanja, odgovora, slka mi je prošlo u glavi u sekundi, stisnuo sam gas i odletio, čak mislim da sam mu i ruku malo pričepio jer su se vrata automatski pomaknula. I dan danas ne znam zakaj sam to napravil , i žal mi je ak sam mu ruku ozljedil, i ne znam kaj je htio. Možda vatre, možda pitat za neku ulicu, možda prijevoz..Nebum nikad znao jer sam odmaglio.
    Dal paranoja, dal samo opreznost, nemam pojma. Eto viš kak reagiram :)) Ovaj mail čak nisam ni htio otvrit, ali jesam, ne znam zakaj....I ne odgovaram na takve mailove, ne samo zbog moguće naivnosti, pa viš kaj sam onom čovjeku napravil, sigurno misli da sam luđak, paranoik:)

    avatar

    06.12.2015. (19:33)    -   -   -   -  

  • Splitkarenje

    He he... pričepio frajera koji ti se nabacivao! Baš me nasmija!
    Pa tko bi normalan tako uletavao nekom u auto...
    Apage!

    avatar

    06.12.2015. (20:34)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Svačim se ljudi služe danas. Meni ni inače nije jasno od kud svim tim agencijama pravo da šalju toliku poštu ako im nismo svojevoljno dali mail adresu i kako se to uopće blokira? Ako i to znaju mudriji blogeri, zahvaljujem na odgovoru.

    avatar

    07.12.2015. (10:22)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    O - da životu.....mislim da u ovom konkretnom (mojem)slučaju ipak može mail poslati tko želi, jer on je tu....napisan na blogu, dostupan na netu...više me brine onaj drugi, onaj glavni mail...privatni....pozz....

    avatar

    07.12.2015. (20:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...