Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • samohranamajka

    Igniss piše boga velikim slovom? OMB! Zgodno je zamijetiti na hrvatskoj Wikipediji podnaslov "Bog i ostala nadnaravna bića"...
    No to je, rekla bih, potpuno u skladu s ovime što pišeš u svom uobičajeno zahtjevnom i kvalitetnom, a time i napornom, po mom mišljenju nasušno potrebnom osvrtu.

    I inače zamjećujem sve rašireniju primjenu velikog slova u npr. Ti, Tvoji, i nikako ne mogu proniknuti u razloge i povode koji pojedince navode na tako nešto, osobito one za koje znam pouzdano da u nekoj drugoj eri To nisu radili.

    S štovanjem,
    Samohranamajka (to ja kao nadnaravno biće :-)).

    avatar

    29.11.2015. (17:49)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Naporan i stoga nasušan - mislim da me nitko još nije bolje definirao. :)

    avatar

    30.11.2015. (08:04)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Čitam odlomak po odlomak, onako neredimice, pa na vječnu temu školskih zadaća, prizvala bih ovime javno u sjećanje 8. razred OŠ, kad je bio sazvan izvanredni roditeljski, uz nazočnost svih nas, jer je više od pola razreda dobilo kulju iz teme Proljeća, među ostalim, i zbog poredbi tipa - "... i moja papiga je procvrkutala". Tako, to me podsjetilo na ovu betatemu i autora koji ju reciklira. Tada su profesori dijelili kulje papigama koje su, čak i oponašajući pjevice, procvrkutale. Papiga ostaje papiga, kakogod zacvrkutala s vremena na vrijeme, pa makar To bilo i s proljeća.

    avatar

    02.12.2015. (19:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...