Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (54)

Marketing


  • shadow-of-soul

    maestralno! :)

    avatar

    22.11.2015. (21:25)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Odlično si je skinula....sedi 5!!!

    avatar

    22.11.2015. (21:28)    -   -   -   -  

  • stara teta

    s tehničke strane, naravno, ne mogu je pratiti do savršenstva, ipak je ona stara blogerica s velikim iskustvom, isto tako znam da je teško prelaziti iz jednog govornog područja u drugo, pa je ponekad neophodna i stručna pomoć u lektoriranju, isto tako nisma se usudila imitirati njenu nježnu, suptilnu i edukativnu poeziju, teško nadmašivu, a niti mi baš od ruke idu priče iz života, svojeg ili tuđih. što se tiče medicinskih savjeta ipak se držim nekih pravila, mislim, ono, licenca, javni savjeti, komora, ne znam kak je to tamo na istoku, medicina je svugdje uglavnom ista, no možda pravni i neki drugi propisi i pravila nisu, tko zna. uostalom, nisam iskusna blogerašica i menije ovo sve jedna velika zabava.

    avatar

    22.11.2015. (21:44)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Šteta što će većina shvatiti ovo osobno, ako i je wtf, za ono kako nas drugi vide sami smo zaslužni, inače mislim da je dobro napravljeno i jako duhovito super skinut profil uz određenu dozu karikiranja, ukratko jedan od boljih radova do sada, iako mislim da će bodovi kao i komentari biti oskudni jer uglavnom smo mi ovdje pizde uz časne izuzetke

    avatar

    22.11.2015. (23:14)    -   -   -   -  

  • analiza

    stara teta ti si mali rogati vragec što voli da bocka
    sa špicastim šiljkom... ovdije prekidam komentar....
    iz sigurnosnih razloga da mi Bug nebi zamrzno blog
    kao i prošli put...

    avatar

    23.11.2015. (00:10)    -   -   -   -  

  • analiza

    za svaki slučaj link zamrznutog bloga

    avatar

    23.11.2015. (00:19)    -   -   -   -  

  • zahira

    veoma avanturistički post!

    avatar

    23.11.2015. (01:03)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @analitičaru, nemam pojma zakaj bi ti itko blokirao post, osim zločestog buga, ha, ha. inače, pročitala sam priču i jako je lijepa i poučna. pišeš jako dobre pjesme i odabireš odlične fotke, stvarno šteta da se zamejraš naokolo. ne znam pretpovijest svega toga, no čula sam. a na blogu se svašta čuje, pa se ne obazirem dok se sama ne uvjerim.

    avatar

    23.11.2015. (07:50)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Malo zlocesto ali da sam ja lastavica imponiralo bi mi da se netko toliko potrudio "skinuti me".

    avatar

    23.11.2015. (08:57)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @coyotee, većinu teksta sam doslovno "skinula" s bloga, c/p njenih rečenica, nije mi teško iskonstruirati priču i odabrati par slički s neta. nisam se zamarala tehničkim savršenstvom niti načinom stavljanja slika, nego naprosto imitirala njezin "stil".

    @zahir, u stilu velike svjetske putnice, iako mi je, eto, opet spočitnuta zelena zavist, spominju se i "zasluge" da si netko može tako nešto priuštiti jer je zaslužio, a ja ne, pa eto, normalno je da se od silnog čitateljstva mogu dočekati i takve kiselkaste primjedbe, no za npr. sjedobradog je tipična baš ta učestala primjedba o zavisti, jalu, pa se na to navikneš.

    @grincajg, ništa iznenađujuće, ovdje niti ne očekujem nekakve hvalospjeve, ha, ha, pizda ostaje pizda.

    avatar

    23.11.2015. (09:28)    -   -   -   -  

  • sewen

    GIVE ME 5!

    avatar

    23.11.2015. (10:02)    -   -   -   -  

  • Mi. Ljudi s rupama

    Krasan putopis :)

    avatar

    23.11.2015. (10:52)    -   -   -   -  

  • Euro

    dobro..

    avatar

    23.11.2015. (12:04)    -   -   -   -  

  • Proglasi

    Ponekad nakon što dobijem mail od klijenta, jedino što pomislim je: ovaj stvarno nije pri sebi

    avatar

    23.11.2015. (12:21)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @sewenko, dam ti odmah cenera!

    hvala, @ ti-ti-ti, nastojim i od susjednog samobora napraviti nešto vesselo i lijepo :)

    @Ojro, , ma svaka tebi čast, od svakog od nas napraviš pravu zvijezdu, ha, ha, po tvomu je i najdeblja guzata stara teta prava rasna zavodnica, ha, ha,

    @proglasko,ak dobijaš mailove od klijenata znači da ti posel dobro ide. a to kaj se zahtjeva tiče, tak ti je to: klijent će te bogato nagraditi ako napraviš po njegovom. ako ne, snosit ćeš posledice, molim. prema tomu, budi poslušnik i bit ćeš u milosti. a nagrada će biti obilata.

    avatar

    23.11.2015. (12:34)    -   -   -   -  

  • marionetta

    fi frlo frlo pofezana sa la špijunaž internasional?...ili sama tako dobro popratila person da nemogućnost pobjeći od fas?
    moa - defastirana.

    avatar

    23.11.2015. (15:52)    -   -   -   -  

  • stara teta

    me no, no, cette figure est presente ubiquitaire, dans chaque poste, pandant tout la journee, comme toutes les femmes en retard.

    avatar

    23.11.2015. (15:59)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @milonette, zapravos i me već u nekoliko navrata na razne načine pitala odakle mi ideja da baš lastavku imitiram. gleč, nema tu naročitog kumsta. netko ko sudjeluje komentarima na gotovo svakom frekventnijem postu i blogu, sam piše ponekad i po par postova dnevno, komentira na svim mogućim temama barem s pohvalnim riječima, ako već ne s dvije rečenice, i ne samo da slika svoje dogodovštine nego i piše o koječemu, od priča, pjesama, popularno-medicinskih savjeta i uputa, piše dvojezično, opisuje vrlo emotivno životne peripetije svojih drugarica, s kritičkim istančanim osvrtima ocjenjuje blogouratke, ima smisla za odabir dobrih jela i pića, i još mnogo drugih lepih osobina, pa ne može takva posvuda zapažena persona da bude zanemarena, pogotovo stoga što sam u rano doba svojeg dolaska na blog čula i dobivala na mail svakojake ružne poruke o dotičnoj, osim toga me se već dugo ovdje navodi kao primjer zelene zavisti jer, eto, ne putujem svijetom, ne mogu si valjda, misle, priuštiti jedan srpski manastir, rim, pa čak ni bugarsku, pa si mislim, idem se udubiti u njene postove da se sama uvjerim u eventualnu istinitost. međutim, nisam našla baš ništa tako ekstremno, ekstraordinarno, posebno, naročito, eksplozivno, nedajbog sablažnjivo, nerazumljivo ili zagonetno da bih bila na ičemu jalna (omiljena riječ našeg blogera sjedobradog, uz riječi: nuditi, plavo, snovi, da sad ne radim lingvističku analizu), niti mi je na kraju izrada posta činila ikakav problem. naravno, ne očekujem da ću se plasirati visoko, niti mi je to bio cilj (jedan od odgovora o tomu sam ti već dala), neke od razloga je već spomenuo escajg. ako imaš još pitanja, nema frke, samo javno, molim, ne treba ništa komplicirati.

    avatar

    23.11.2015. (19:16)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    je, a kaj sad reči ?....da si vražička, jesi.....da pizde ostaju pizde- i to stoji....da su neki izgubljeni u vremenu i prostoru, takaj....da samo neke klopa BUG, isto.....da se navek najdeju pametni kaj znaju vse rastumačiti i vsakom dati ime i dijagnozu, je i to je istina...no, da se razmemo, to s dijagnozom mislim na one koje su mi napisali vrla blogerica ekonomistica i jen nadobudni mladunac....

    avatar

    23.11.2015. (19:26)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @pinkli, kaj su i tebi davali dijagnoze, ha, ha???
    ja sam dobila dijagnozu da sam zla vještica, nožem u leđa, jalnuša, da se petljam u književnost, a nemam pojma o poeziji jer se moje pjesmice nemreju razmeti, da kaj govorim stalno taj kaj, pa to nije nikakav jezik, si človek pomisli da se spominam barbarski, onak kak su grci tretirali sve ostale oko sebe, hja, viš. a kaj se tiče ekonomista, morti bi im bilo bolše da su se primili oko naše privrede na mesti onih kaj blebečeju uprazno po sabornici, je, a mladunci, hja, morti ih žuljaju pampersice pa moraju kmečati, makar i proti nas teta na blogu. živa ti meni bila i zdrava, a se ostalu bu došlo samo po sebi.

    avatar

    23.11.2015. (19:45)    -   -   -   -  

  • marionetta

    ne razumjela že te pa, ali moa olaaalaa maman mi je pričala la histori o stogodišnji rat svaka dan prije spavanju. ja ne htjela ući izmežu dva vatra kao meso za top. ekolaqua!
    arevoa tette!

    avatar

    23.11.2015. (19:58)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ha,, ha, ha, me ki te uplašilo avec te gluparije de la histoire de la guerre, nous ne sommes pas ni Francois ni Anglaises. pis vid ju!!

    avatar

    23.11.2015. (20:05)    -   -   -   -  

  • analiza

    e stara teta ako hoćeš onu priču
    javi se na meil petrovaradinski@ gmail.com
    vidim da si na onaj zamrznuti blog ostavila komentar...

    avatar

    24.11.2015. (00:29)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Lastavica je moja prijateljica, prava, ne virtuelna i vidim je drugačije.
    Virtuelno, vidjena, tvojim okom, je interesantna.
    Neke stvari premalo naglašene, neke karikirane, ali se osjeća da si uložila veliki trud da postigneš sličnost. Kolika je oceniće blogeri, nepristrasno, ja sam pristrasna.
    Da sam ja pisala post, bilo bi mi neugodno toliko je veličati. Očito je blogeri vide još bolju nego jeste, zar ne??
    No, ovo je samo igra...
    Vjerujem da je post zbog malih virtuelnih igara, rekla kazala i sličnih tandrmoljaka, bio čitan i znatiželjno iščekivan...:))
    To je i bio cilj...ove nagradne igre ;))

    avatar

    24.11.2015. (08:05)    -   -   -   -  

  • stara teta

    hvala na lijepim pohvalama, ne znam zbog čega svi misle da sam uložila neki naročiti trud i pažnju. već sam prije razložila o načinu izrade ovog posta, koji nesumnjivo iskazuje moj osobni način pisanja. pri tomu sam zapravo koristila vrlo malo vlastitih rečenica i izraza, nastojala sam u tekst inkorporirati prvenstveno njezine rečenice, izraze, omiljene uzrečice. anravno, ne u potpunosti. to što je netko soobni prijatelj s nekim, ovdje ne bi smjelo imati nikakvog utjecaja, pogotovo na nekakvim zabavnim igricama, i ne bi se trebalo obazirati na rekla-kazala. ono što se ovdje doslovno napiše, to je izraz onoga što se želi pokazati pred javnošću, no način kako se nešto prezentira,stil i komentari ukazuju na osobnost, htjeli mi to ili ne. no tražiti neke skrivene pobude ili uobražavati da vidiš osobine koje objektivno ne postoje, to je jedna varka virtuale u koju mnogi upadnu. i ja poznajem neke ovdje osobno, no o drugima mogu suditi po njihovim postovima, komentarima, ili onomu što mi je prezentirano kao njihovo pismo. za zafrkanciju na blogu mora biti svatko spreman, to je naprosto takav medij da razgolićuje skriveno, a pokriva ono što je znano samo nekima. nije to sve zbog nekakvih angrada, nego zbog sudjelovanja i druženja, zabave i igre, kako si i sama shvatila. to što si ti s nekim priajteljica nema s blogom nikakve veze, ili bar ne bi trebalo imati. ovdje smo pod nickom, što podrazumiejva anonimnost. to što ja ovdje osobno poznajem par ljudi koje sam upoznala totalno izvan bloga, također nema veze, jedino me smeta često upletanje i iznošenje baš privatnih čarki. pogledaj analitički moj post i moje komentare i sve one lastičine pa ćeš vidjeti da sam uspjela postići izvjesnu, no znatnu sličnost. to ne govori baš o ničemu drugomu doli o njezinom pisanju i mojem umijeću repetiranja istog. sve što ljudi traže i nalaze izvan toga je deplasirano, kao i to je li netko prijatelj s nekim osobno i kako ga vidi mimo bloga. koristila sam njezine rečenice, njezin stil pisanja i prezentacije fotografija. mislila sam dodati i one glitter sličice, duboki pogled s dugačkim treptalicama, pa malo okititi s citatima, pa navesti i one čestitke tipa: "bravo, čestitam ti blog dana, blog tjedna, blog godine, fotoblog,..no nije bitno jesi li na naslovnici ili nisi, naravno, sve je to bug, no ipak ti čestitam..."no, mislim da bi to zaista bilo previše.
    da, imaš pravo, blogeri je vide očito drugačije. nadam se da mene, usprkos javnoj objedi da sam sklona gurati nož u leđa i da sam zla vještica, vide onako kako piišem. jer, osobno me ionako ne zna nitko osim demetre, sjedobradog i dijane. i svatko od njih me vjerojatno vidi s one strane kako me najbolje može vidjeti. to ti je razlika između virtuale i reale, a kaj buš, ja bih rado da su ljudi isti i tamo i tu.
    a cilj ove nagradne igre nije bilo očekivanje mojeg posta niti rekla-kazala niti zbog tandrmoljaka, nego zbog zabave i zezancije na blogu.

    avatar

    24.11.2015. (09:02)    -   -   -   -  

učitavam...