Komentari

blueveki.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • shadow-of-soul

    efektna fotka

    avatar

    16.11.2015. (11:13)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit -

    DOKTORI SU PAŽLJIVI SAMO ONDA KADA IH PACIJENTI PODMITE I ZASLIJEPE S NOVCEM

    Trudnici je zbog komplikacija trebalo izvesti hitan carski rez, a na odjelu nikoga nije bilo, jer Dr. Tibor Toth napustio je dežurstvo i bio otišao van bolnice i tako pacijentici ugrozio je život.

    Voditeljicu odjela dr. Mariju Turek Šola, telefonom je zvala dr. Totha koji se nije javljao, pa je pozvala dr. Domagoja Maričića, koji je brzo došao na odjel i izveo nad pacijenticom carski rez i spasio život njoj i njezinom djetetu.

    O tom nesavjesnom događaju raspravljalo je Povjerenstvo za unutarnji nadzor, na čelu sa ravnateljicom bolnice dr. Vesnom Lovčić.

    Da je dr. Tibor Toth dobio od pacijentice kuvertu sa novcem, onda bi bio stalno uz nju. Toth i njegova žena Romana su pohlepni za novcem isto tako i škrti...

    U Općoj bolnici u Bjelovaru dr. Tibor Toth, ginekolog izvršio je laparoskopsku operaciju, nad Đurđom Adlešič, kojoj je uklonio tumorsko tkivo sa jajnika.

    No, još prije ginekološkom operacijom Adlešički su odstranili spuštenu maternicu. Tibor Toth je školski prijatelj iz srednjoškolski od Đurđe Adlešič. A poslije i kućni prijatelj.

    Đurđa Adlešič, kao gradonačelnica Bjelovara, kriminalno je pogodovala dr. Tiboru Tothu u izgradnji njegove kuće. Između ostaloga Toth je bio i u njezinoj stranci HSLS-u i na izbornoj listi.

    NAPOMENA: NA OVU TEMU MOŽETE OSTAVITI SVOJ KOMENTAR

    BRANKO STOJKOVIĆ
    18. 11. 2015. godine
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    HRVA TSKA / BJELOVAR, 43000
    brankostojkovic152@yahoo.com
    Članaka; 2870.
    ++++++++++++++++++++++
    Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)

    avatar

    18.11.2015. (06:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...