Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


  • Bocaccio

    Koliko se je pisao po medijima, Petrov, je u Metkoviću, kad je postao (grado)načelnik otpustio 10 Jambovih uhljeba i zaposlio 20 svojih rođaka. Za to vrijeme, Lovrinović sjedi u svojoj profesorskoj sobi na Ekonomskom faksu i preko vlastite privatne firme naplaćuje svoje konzultantske usluge koristeći plaćeno radno vrijeme i prostorije u javnoj službi.
    Sada gornji govore o "reformi državne uprave" i žele biti u "vlasti bez vlasti". Koji q.rac su se onda kandidirali?
    Jesi li i dalje uvjeren u svoje ideale? ;)

    avatar

    10.11.2015. (18:23)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Koje ideale?! Pa nisam u pubertetu...:)))))))) Ispunio sam uvjete za prijevremenu mirovinu i idem u penziju, a sa mnom i četri, pet radnih mjesta. Meni je dosta poduzetništva u ovoj državi ...

    Znaš Bocacciozg, jedan bistar čovjek je otprilike izjavio da "nikada nećete naći izbornog kandidata koji će ispunjavati deset od deset vaših očekivanja, ako pronađete sedam od deset - imate pobjednika!"...

    avatar

    10.11.2015. (18:31)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    kako si ti nježan muškarac, čak prenježan prema nekima

    avatar

    10.11.2015. (18:36)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...a kojima to? Mam se bum korigiral...:))))))

    avatar

    10.11.2015. (18:56)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Moj bivši profa je također sjedio u kancelariji na faksu i vodio privatni biznis. Ja za razliku od njega nisam. Kad sam počeo, otišao sam i nisam požalio. Sretno ti bilo u penziji. Ja sam od nje daleko, a svijet je velik i zanimljiv. ;)

    Inače, pobjednik koji je u vlasti ali ne želi biti na vlasti nije iskren bez obzira koliko kriterija (ne) ispunjava baš kao što se svaka iskrenost i poštenje očitava kod malih odluka. Nemaš li ih, nećeš ih imati ni kod velikih odluka. :)

    avatar

    10.11.2015. (19:03)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@Bocacciozg, pogleć, ja ti na to gledam malo drugačije. Odivijek je predsjednik stranke određivao tko će biti na listi za Sabor. Naravno, da niti jednom nije palo na pamet da tamo postavi nekog svojeg disidenta u stranci, koji bi možda mogao u nekom ključnom trenutku javno dići ruku protiv njegovog predlozenog idiotskog zakona. Zato imamo to što imamo, poslušnu mašineriju koja bi izglasala bilo što. Zato niti jedan opozicijski amandman ne može proći, ma kako logičan bio. E tu ja vidim ulogu Mosta, zamjenu za nama oduzeto pravo preferencijalnog glasovanja. Smisao Sabora je u različitostima pogleda na neku situaciju a ne u unisonom kokodakanju. Osim toga, kak misliš da bi funkcioniral npr Petrov kao ministar, sa svim podčinjenim npr. sdp-ovcima...:))))))

    avatar

    10.11.2015. (19:23)    -   -   -   -  

  • annaboni

    PREviše djeluju PREpošteno ( ili sam ja PREviše se nagledala i naslušala drugih) da bi opstali u svim znakovitim opcijama.
    Makar mislim, da su Prgomet, Petrov i gradonačelnik Omiša Kovačić izuzetni ljudi-kičme ove stranke, dok Petrina, sa svim svojim nebulozama i neuljudjenim istupima narušava profil koji su nametnuli...
    Iskreno, silno želim da uspiju!

    avatar

    10.11.2015. (19:55)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    @ Annaboni, si poslušala Townsend-a, dobar je...:)))))))

    avatar

    10.11.2015. (20:04)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Ma to s amandmanima je OK ali svugdje je isto. Nigdje vlast ne dopušta da joj se u posao upliće oporba, barem ne previše i svakako ne u njima bitnim stvarima.

    Ono što iščitavam iz izjava čelnika MOSTa je ambicija da oni budu vlast i da presuđuju. OK, ako je tako, onda neka budu fer i kažu: Premijer je Drago Prgomet. I sam Prgomet je izjavio da će oni imenom i prezimenom odrediti premijera čime zapravo sugerira na sebe. Kad pogledaš njihovu sadašnju igru i pročitaš Prgometov CV shvatiš da se radi o osobi velikih ambicija, iznimne vještine manipulacije i malog kapaciteta za suradnju i uvažavanje drugih. U tome nije nimalo bolji ni lošiji od niti jednog čelnika bilo koje stranke uključujući tu i Živi Zid kao pokret. Svi su oni narcisi, pričaju jedno, rade drugo a misle treće.

    avatar

    10.11.2015. (20:34)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@Bocacciozg, viš kak se mi kulturno, ne slazemo. Mislim da smo primjer onim ljevičarskim koleričarima. Osobno mi samo nedostaje da u virtuali ne mogu zavrnuti rundu. Zato bum NJU poslal u friđ po jednu svijetlu velebitsku...:)))))))

    avatar

    10.11.2015. (21:31)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Ak već naručuješ meni naruči Vukovarsko (najbolje domaće pivo). Ima ga srednjem kafiću kod prvog rotora na Bukovačkoj nasuprot Maksimirskog parka. ;)

    Za pivce bi trebali požuriti jer kak je krenulo u Hrvatistanu se uskoro možda može očekivati da se po šerijatskom zakoniku zabrani točenje alkohola. Slovenija je počela stavljati žicu, Cerar najavljuje restrikcije u primanju migranata. Bi se reklo, "alea iacta est".

    avatar

    10.11.2015. (21:47)    -   -   -   -  

  • annaboni

    SaggittariusClasssic

    Našao si krivu osobu za prizemno zajebavanje!!!

    avatar

    10.11.2015. (22:06)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    @Annaboni, ???
    ... umjesto odgovora uputio sam na pjesmu, liriku u stvari.
    U čemu je problem?...

    avatar

    10.11.2015. (23:01)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@Bocacciozg, Vukovarsko mi je dostupno u paletama, šerijat tu nebu nikad, čak ni u tragovima. A glede šizofrenika iza sjeverne granice, ne čudim se srbima, ali mi je zbilja nevjerojatno otkud nalaze sve te političke mulce. Mislim da je vrijeme za zdravo tržišno okruženje u kojem će privatni sektor investirati u tajektnu liniju Umag - Trst. Ja se prvi ne bih zajebavao vozeći se kroz zloveniju...:))))))

    avatar

    10.11.2015. (23:12)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Šerijata možda ne bu al bu skrbi o migrantima raspoređenim po kampovima čekali svoj red na ulazak u Schengen. Dok zlovensku žicu i međunarodnu Schengen policiju financira EU komisija ove bumo financirati mi sami. ;)

    U isto vreme doma armija samostalnih djelatnika rovari po kantama za smeće i dela vrhunsku predselekciju otpada (o kakvoj ORAH može samo sanjati) prije Bandićevih smetlara (dojdeka z Međimurja) kaj z volumenmetrom po cijeni od 9 lipa za litru otpada pretaču lovu iz naše u svoj džep. Zapraf se toj škvadri "novih poduzetnika" moremo sam zahvalit kaj nam tak štediju peneze jer buju ovi prevozili manje otpada. Zato se valjda i ukidaju naknade za povrat prazne ambalaže. ;)

    Sam okrutan sam al nek im bu, nisu skužili, su ljevičarima i humanistima migranti draži od vlastitog naroda. Ak ništ drugo, se moreju hvalit po svojim medijima. Hbga, domaći šatori ionak smrde jer su tam oni koji piške i kakaju u pelene u invalidskim kolicima. A ove po kampovima moreju rentat turistima da iz prve ruke vide zverku zvanu "izbjeglica" odnosno, "migrant". Me sam čudi kak se nitko ni toga setil za pokretanje biznisa? Zamisli, koji je tu ekonomski potencijal. Hrvatska bu ekspres-tres rasla!

    Na kraju bu se MOST ionak raspal a dio bu prešel ljevici koja bu tak zadržala vlast. Se kladimo v jenu europaletu vukovarskog? Doma v podrumu imam tak hercih lagerreum. A i malo je friško, taman da se flašice fino rashlade na optimalnu temperaturu. Su me nafčili v Irskoj, Švabiji i Švici - tam ga ionak nitko ne pije z frižidera. :)

    avatar

    11.11.2015. (00:58)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Slažem se @bocacciozg gotovo u svemu ne zbog pive... volim ja i Vukovarsko i Velebitsko tamno.
    Da se kladimo? Idemo na nove izbore u roku od godine dana :)

    avatar

    11.11.2015. (08:29)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Mislim da je Sjedokosi najbliži istini. No politika je ko kurva, rado se daje samo je pitanje koliko će tražiti.

    avatar

    11.11.2015. (08:46)    -   -   -   -  

  • durica

    moje osobno i skromno laičko mišljenje, zapravo, više doživljaj, jest kako je sve to skup jedna velka predstava za ofčice malene u toru, jer, već jako, jako dugo smatram, ma, gotovo sam sigurna, kak se Mile i Marko karaju potajno u mraku istim kurvama djeleći isto belo na debele crte, a sve o našem trošku i kičme i ruku i nogu. kako je to još jedino kaj ja imam za ulog u vlastitu budućnost, trudim se ostati ne napušena svime time kaj nam pokušavaju servirati, te ih se, kolko mogu, kloniti, jer, da su dobro društvo, za mene, i nisu, a sama volim birati, barem vlastito okruženje, kad već postoji toliko debilana koje nemrem nikak izbjeć, u koju god se rupu uspijem zgurat.

    avatar

    11.11.2015. (09:50)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    @ Bocacciozg, Sjedokosi, Semper & Durica. Razumijem vaše poznavanje ljudske, uhljebničke prirode. Ali, ajmo malo optimizma! Sa defetističkim stavom i toliko negativnog promišljanja, nikad nebumo pobjedili! Možda bimo informiraniji danas oko podneva!
    @Bocaccio, Šprajc je danas provalil genijalnu poduzetničku ideju - rentanje pedalina izbjeglicama, za prelaz Piranskog zaljeva! U to se mogu uključiti i eminentne hrvatske kladionice, pa da vidiš kad se zavrti lova! BDP bi mam skočil na 9,99%...:)

    avatar

    11.11.2015. (10:29)    -   -   -   -  

  • gec

    dobro veliš.....optimizam.
    baš zato kaj nikom ne vjerujemo smo tu di jesmo. dozvoliti jednima te istima da te jebu u zdrav mozak 25 let nije baš pohvalno. evo i sad kad je doslo do majušnog iskoraka, mi grintamo, ne vjerujemo, čitamo i vjerujemo tračevima......

    most ostao u šoku?
    pa naravno. koji normalan čovjek ne bi ostao u šoku kad zna kakvo je sranje u državi i sad to treba dovesti u red. hej 25 godina uništavanja, nazadovanja, pogodovanja......totalno osiromašenje....
    samo se bagra iz hdz-sdp smiju kao da je sve u najboljem redu i obećaju nemoguće.
    ma ko ih jebe, naravno da treba podržati most. barem dok ne kiksaju. valjda neće. nije baš da nemamo poštenih i radišnih ljudi koji su sposobni voditi državu.

    avatar

    11.11.2015. (16:08)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Hmm, znači vlakom iz Slavonskog Broda do Rijeke di je okrjepa i prekrcaj v autobuse?
    Ja bi predložil drugačiji scenario di štedimo, zarađuje i rješavamo se istrijana. ;)
    U Opatiji herr Obersnel lepo otvori prihvatni centar da se cure i dečki tam moreju malo odmorit i okupat (posle tolkog puta ionak srde od znoja i puni su buha) na plaži. Ak hoće moreju i malo prošpancirat lungo marem do Lovrana kak bi ih ruski turisti mogli tam z prve ruke fotkat.
    Za to vreme lokalni ljevičari na riječkom dokazuju svoju humanost i angažiranost transparentima te priređuju koncerte dobrodošlice i podrške. Uz put im prodaju halal piletinu i lignje.
    Zoki ionak tam dolazi sako tolko v posetu svojoj ljubici i njihovom malom golupčeku, pa ih uz put može trenirat da malo šaraju.
    A tu je i Jovanović koji ih može učit psovanju, dok policija Ostoje Rankovića rješava Jovanovićev feler oko paljenja zastave jer on to nemre videt kaj je več dokazal prd koje leto. Jer zamisli da netko zapali i spali ISILovu zastavu!? Bu tad velka frka. Korsom i Starim kanalom buju letile letile kamenice.
    Nakon okrjepe u Rijeci i Opatiji se Allah-Akbar cure i dečki lepo pahaka (štedimo na prevozu) upute u obližnju Istru di ih organizirano z transparentima o multikulturalnosti primaju istrijani.
    Oni za njih organiziraju prihvatne centre otvorenog tipa širom obale: od Medulina, preko Kamenjaka, Pule, Barbarige, Brijuna, Limskog kanala, Rovinja, Umaga, ...
    Onda Allah Akbar cure i dečki tam malo troše svoje devize (obavezno im naplaćivat WiFi za njihove iPhone i iMace).
    Zlovenci u međuvremenu postave žicu, Savudrijsku valu napune morskim cuckima, a mi hopla, postavimo žicu prema Istri pa nek se istrijani hebu. Kaj su tražili, to su i dobili. Nek si imaju svoju (šerijatsku) državu i nek se 5 do 7 puta dnevno klanjaju Allahu.
    Arenu već ionak imaju, lavove dopreme z Brijuna, pa tam kršćane bacaju lavovima. Bu to velika Europska i svecka atrakcija!
    Jedina nezgodna strana plana je da muslići ne vole ni cucke ni pajceke pa se istrijani buju sami morali nafčiti da njuškaju tartufe.
    Hbga, nikaj ni savršeno, a ovo je 9 od 10 bodova. Onaj jedan otpal je zbog tartufa.

    Krasna zemljo Istro mila
    Ponos roda muslimanskog
    Allah Akbar, Allah Akbar
    Mubarak Olsun ...

    ili kak već pe. :)

    avatar

    11.11.2015. (16:41)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Upravo sam pročital MOSTovu bombu. Zamisli taj trio fantastikus: Drago Prgomet kao premijer, Zoran Milanović kao ministra inozemnih poslova a Tomislav Karamarsko kao ministar unutarnjih poslova. Pa to je bolja pizdarija od Alana Forda. Magnus & Bunker ponovo jašu. Hahahaha ...

    OK, sad znamo što smo već znali. Idemo na nove izbore. Kolinda mora preuzeti odgovornost i raspisat ih što prije jer će inače sve otići u q.rac.
    Slovenci i madžari nisu pogriješili glede žice. Od takvih budala se zaista treba štititi svim raspoloživim sredstvima.

    avatar

    11.11.2015. (17:01)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@Gec, pod šokom sam mislio na broj osvojenih mandata. Siguran sam, da nitko, pa tako ni Petrov, nisu očekivali toliko. Osam bi, vjerujem, potpisali odmah prije izbora, ali 19 je - "boli glava" ! Sve što si napisao stoji i nemam što za dodati...:)

    @Bocacciozg, ti si zbilja brutalan, znaš?! ....:))))))))))))))))) Fino si generalnu strategiju rasčlanio na taktičke poteze, međutim, kaj bi na to imal za reči Furio Radin? ...:))))))

    Gledal sam, sve smo bliže novim izborima...

    avatar

    11.11.2015. (17:15)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Obzirom da i Italija na svom jugu ima problem z migrantima, Radin bi trebal biti ministar inozemnih poslova Istre Mile (Džamahirije) Muslimanske. On bi Italiji mogel ponudit dodatne kapacitete (na rentanje) za smeštaj migranatof. Istra ionak ostaje bez turizma, ali se lokalni iznajmljivači soba i apartmana bez problema moreju orijentirat na kmice iz Afrike. EU komisija im lepo refundira troškove i biznis opet cvate, a svi ih zaobilaze.
    Nikome ne svane dok drugome ne smrkne. :)

    avatar

    11.11.2015. (17:36)    -   -   -   -  

  • zardoz

    @sagitarius, jeb'lo te "glasovanje".

    avatar

    11.11.2015. (19:29)    -   -   -   -  

učitavam...