Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lady rugalica

    Ja sam za Most.

    avatar

    09.11.2015. (11:02)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ...ja sam za Nadvožnjak... :)

    avatar

    09.11.2015. (14:48)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Smisao života, hahaha :))))

    Mi smo zaokružile sve brojeve na listi, dijete je samoinicijativno napisalo 'all you need is love in your live' :)), narisala srce ,kućicu, a onda sam ja rekla 'daj dosta idemo doma' :)))
    A išle smo samo zato, naglašavam ,samo zato kaj me mama zvala iz toplica jedno deset puta i molila me, u zadnjem pokušaju već sa suzama u glasu, da odem na glasanje i zaokružim 'most' jer ona je operiranog kuka pa nemre van, a nije htjela baviti se organiziranjem vlastitog glasanja dok je u bolnici.
    Pa smo išle radi nje, a glasale po svom.

    Prezirem politiku iz dna duše.

    :))

    avatar

    09.11.2015. (14:54)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Coprnjica, hahahha:))))..i ja mrzim politiku ! :)

    avatar

    09.11.2015. (15:06)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    a što bi vi htjeli kad je za vas izaći na izbore zezati se i onda prvi dan već optuživanje izabranih a još nisu ni počeli.
    Nema više nade za pečalbu to su vam oduzeli migranti i Angela i društvo. Most su otpadnici iz stranaka i neće dati ništa novo..Kroz godinu dana idemo ponovo na izbore, a vi crtajte sličice i zezajte se. Ti bi mijenjao svijet. Ma tko si ti kraj Obame i Angele i društva. Izborio si se za posao i budi sretan da ga imaš.
    A politika, na žalost, ne može se izbjeći.

    avatar

    09.11.2015. (15:22)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Sjedokosi, već sam promijenio svijet....evo jedan škarnicl manje na cesti, možda sam komunalcu pomogao, jer ga boli kičma i jednom manje se sagnuo......

    avatar

    09.11.2015. (15:36)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Sjedokosi;
    Dobro, tata, sam' se nemoj srditi.
    Vaša generacija obožava politiku, drug Tito je to uredio, da se samo o njemu mora razmišljati...pa je to sad ostalo naroduu krvi. K'o da nema važnijih stvari u životu i k'o da je svako kompetentan baviti se politikom. Najveća mana u Hrvata je ta da se svako u sve kuži.

    avatar

    09.11.2015. (15:53)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    trućaš milena ako te je mama poslala onda se ne trebaš hvaliti. Naravno da se o Titu treba razmišljati, ali to je tvoj problem a ne moj. Ja sam glasao za Hrvatsku, a ti očito nisi i svejedno je gdje živiš.

    avatar

    09.11.2015. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...