Komentari

potok.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Čuvarica pinkleca

    Počivala u miru....

    avatar

    05.11.2015. (12:00)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Životne situacije osmijehe brišu ili ih instaliraju, što uvelike
    ovisi i o osobi. Možda će se ponovno smijati na nekom drugom
    mistu, neka joj je pokoj vječni:))

    avatar

    05.11.2015. (12:03)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    R. I. P....odhodu duüe.. vrednujem ih... slava njoj... :)

    avatar

    05.11.2015. (12:16)    -   -   -   -  

  • Patria Croatia

    Pokoj vječni daruj joj Gospodine...
    Ja sam u dijaspori,zbog loša zdravlja malo ili nikako idem u rodne Miljevce,dica mi i braća idu češće i kad ja upitam za neke prijatelje i znance,iznenadim se kad mi reknu,njih davno nema.To boli tim više što nisi znao da ih nema već davno.Takav je život.

    avatar

    05.11.2015. (12:20)    -   -   -   -  

  • lady rugalica

    Pokoj joj duši.

    avatar

    05.11.2015. (12:20)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    neka joj je duša spokojna u miru Božjem

    avatar

    05.11.2015. (13:09)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Pokoj joj duši. Bila je pravedna. Ako je psihički stradala siguran sam da je duhovno ostala vedra duha. To je ponekad teško uočiti. Jer je psiha bliže tijelu.

    avatar

    05.11.2015. (14:53)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    laka joj zemljica!

    avatar

    05.11.2015. (16:36)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    pokoj vječni daruj joj Gospodine
    i Svjetlost vječna svjetlila njoj.

    Čudni su putevi Gospodnji, On pozna svačije srce, na nama je pouzdanje u Njegovu Ljubav. naravno da žalimo za svoijim dragim koje nećemo vidjeti do našega odlaska, i to je prirodno da smo tužni, tužni smo kad vidimo bliske osobe tužne, pogotovo one za koje smo navikli vidjeti vesele.

    Nemoj mi zamjeriti osvrnuo bih se na prošlu raspravu jer se osjećam dužnim još nešto napisati, jako mi se sviđa tvoj zadnji komentar, tvoja želja da se svi spasu je isto kao i ovdje tuga jer je draga osoba bila tužna, to pokazuje tvoje veliko srce. Svi mi imamo želju da se svi spase, a pošto je bartimej nekoliko puta mene citirao, pokušat ću odgovoriti, nemoj zamjeriti, a ako smeta ne moramo ovdje nastavlja raspravu.
    Dakle iznosim svoje mišljenje, ispravite me ako sam u krivu, što se tiče mise samo za homoseksualce i da time se podržava homoseksualni grijeh je po meni nategnuta teza, zar biskupi i svećenici koji drže mise po zatvorima podržavaju grijehe koje su zatvorenici učinili? Svaka misa je javna ali ona može biti i posebno za nekoga, obično je to za pokojne ali može i ra zne skupine, ima npr misa za mlade, misa za bolesnike, misa za zatvorenike, zašto bi problem bila misa za homoseksualce? Na njima nije zabranjeno prisutvovati ni ostalima.
    Ne znam zašto bartimej izvlači zaključak da su homoseksualci izuzetak pa da se oni ne moraju odreći grijeha, kao npr prostitutka?

    Papa je razgovarao sa parovima ali nigdje nije rekao da je u redu činiti grijeh bilo koji pa ni homoseksualni, a jel imaš transkripte njihova dijaloga da znaš da nije spomenuo Krista? Ali svjedočenje Krista svi mi činimo više svojim djelima nego riječima. Mi poštujemo osobe, ali svaka osoba sama ima pravo izbora, na nama je samo da ukažemo što je zlo a što nije. Zlo je preljub, a preljub je život sa drugom ženom u drugoj zajednici. Jesam li bio dovoljno razumljiv?

    LP i BB

    avatar

    06.11.2015. (00:09)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    @Voyager, razumljiv si!
    Obično kad objavljujem drugi post nekako zaključim komentare na prethodnom, ali može se i dalje komentirati. Baš sam i ja mislila kako nitko nema snimak papinih razgovora s određenim skupinama i ne može se tvrditi što je spomenuo, a što nije! Ja osobno imam problem što se ustežem nekoga izravno opomenuti, ali nikad ne krijem svoja shvaćanja. Nekako vjerujem da će Bog svakoga suditi po njegovoj savjesti, a svak za se zna traži li iskreno istinu ili samo ispriku za svoje ponašanje, uvijek je duša sama pred Bogom.

    avatar

    06.11.2015. (11:17)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Počivala u miru! Depresija nakon odlaska životnog druga
    često potpuno izmijeni preostali život supružnika.

    avatar

    06.11.2015. (11:27)    -   -   -   -  

  • tignarius

    vedrina spašava
    al teško je biti vedar, kad je sve oko tebe "oblačno"
    pokoj vječni "našoj" Mariji
    ja ću izmolit jedan Oče naš za nju

    a moga bi jedan za Bartia i Voyagera..ha..ha

    i pripremi se za izbore

    avatar

    06.11.2015. (16:42)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    @Tigi, ti si sigurno i mene uključio u lutajuće?! A to smo svi!

    avatar

    06.11.2015. (17:27)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Da, i ja imam problem da ukazujem na grijehe i opominjem ljude oko sebe, imao bi radi na sebi puno, ali kao što kažeš ne krijemo svoje uvjerenje, ali ljudi koji te ne poznaju će te procjenjivati po onome što radiš i kako se ponašaš, a ne po onome što pričaš. zato je bitno da ne činimo nikakve sablazni da ne bi to koga odvratilo od vjere, zato i danas papa ukazuje na probleme koje utječu na svijet koji gleda, a vidi svećenike koji više vole novac od Ljubavi Kristove. To je napast „dvostruka života“, Crkva je pozvana služiti, a ne da bude „špekulantica“ Papa je pozvao da se čuvamo „špekulanata, zaljubljenih u novac“ koji Crkvi nanose veliko zlo.
    Ono sam u prošlom komentaru pisao radi bartimeja da ne bi bilo zabune, ona pitanja se ne dovode u pitanje, sve je stvar interpretacije i tko plasira neke vijesti, ali da je papa izjavio nešto onako bila bi to prva vijest u svim vijestima i na portalima po internetu, ovako samo novinari prepričavaju i zaključuju prema svojim procjenama. U Isusovo vrijeme su isto tako mnogi procjenjivali da će Isus skupi kritičnu masu i pokrenu narod u oružanu pobunu protiv rimskih okupatora kao pravi Mesija. Ali pustimo mi svjetovne medije i procjenitelje, hranimo se na izvoru ovdje klikneš da vidiš što kažu u Vatikanu a ja volim posjetiti i ovu stranicu ovdje te za kraj, ali ne manje bitno dobro je doći ovdje

    LP i BB

    avatar

    06.11.2015. (23:15)    -   -   -   -  

  • Bolji zalet

    Neka počiva u miru tvoja prijateljica. Nadajmo se da se sada ponovo smije sa svojim voljenima.

    avatar

    07.11.2015. (16:38)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    @Voyeger, vidila sam, a ponekad i slušam vatikanski radio, hvala!

    avatar

    08.11.2015. (13:53)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Tužno.

    avatar

    08.11.2015. (14:41)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Život je kratak, kako kaže psalam 90: Zbroj naše dobi sedamdeset je godina, ako smo snažni, i osamdeset; a većina od njih muka je i ništavost: jer prolaze brzo i mi letimo odavle. Zato nemojmo tratiti vrijeme na gluposti, na sagledavanje grešaka iz prošlosti, ili pak što nas čeka u budućnosti.... Živimo sada i ovdje, najbolje kako znamo i umijemo, ljubimo svoje bližnje, oprostimo svojem susjedu, prijatelju, bratu, sestri, sada, jer ne znaš što te čeka sutra. Pomiri se svojim Gospodinom, jer ne znaš trenutak kada će te pozvati k sebi.

    avatar

    08.11.2015. (16:57)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    @Tragovima..., prave misli u jesenskom mjesesu sjećanja na onostrano!
    Hvala svima!

    avatar

    11.11.2015. (16:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...