Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borivoj

    čangrizavcu nemreš reč da je maltretator, dosadnjakoviću da začepi, glupanu da prestane mljeti bedastoće, uobraženku da prestane pametovati, napuhancu da se ne prči, taštini da se nameće, ljigi i patetičaru da ne cvili i ne cmolji. agresivac će te javno karat, pokvarenjak lagat i opanjkavat, ljubitelja treša i kičeraja nemreš odučit od neukusa, bezobraznik će ostati uporan u svinjeraju, neki patološki osjetljiivi će te ili tužakat adminu ili prijetit sudom/policijom/etc, a svakako će organizirati sistematski progon s pajtosima, ccc.

    komentar sa BLOG.hr - > stara teta @ pjaceta

    avatar

    30.10.2015. (09:08)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Nije se za šaliti

    Oproštajnim pismom želio je provjeriti da li ga žena još voli: Njena reakcija ga je uništila!
    Muž je napravio podvalu koja mu se na kraju obila o glavu.
    Jedan muškarac je odlučio je provjeriti da li ga njegova žena voli i napisao joj je oproštajno pismo, u kojem je, navodno, ostavlja. Stavio je pismo na stol i sakrio se ispod kreveta, iščekujući ženu.
    Razumio je da postupa malo glupo i djetinjasto, ali morao je znati što njegova žena osjeća prema njemu. Nadao se vidjeti njeno iznenađeno lice, zamišljao je kako plače, i sva usplahirena, zove prijatelje.
    Napokon, kada se njegova žena vratila kući, pronašla je pismo i pročitala ga. Uzela je kemijsku i počela po pismu nešto pisati. Nakon toga, presvukla se pjevušeći veselu pjesmicu i plešući u njenom ritmu...

    Prije bi se reklo da je bila sretna, a ne uznemirena i žalosna. Muž je bio šokiran. Slijedilo je još nešto gore. Žena je uzela telefon i okrenula broj:
    "Ćao, dragi. Spremna sam, dolazim uskoro. Što se tiče ove budale, napokon sam ga se rješila, otišao je... I kako sam se uopće mogla udati za njega? Žao mi je što se nismo ranije sreli. Evo me, stižem...."
    Prekinula je vezu i izašla iz stana. Muž je čuo zatvaranje ulaznih vrata - otišla je. Razočaran, frustriran, sa suzama u očima, izvukao se ispod kreveta, uzeo papir i htio vidjeti što je napisala.
    Kroz suze je pročitao: "Vidim tvoje noge kako vire ispod kreveta. Otišla sam u pekaru po kruh."


    Napomena: meni je nepoznat autor
    ------------------

    Lp, Borivoj
    http://budan.blog.hr/

    avatar

    31.10.2015. (09:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...