Komentari

ogmaksimala.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • fran

    Sud nije dokazao optužbu, ali Maks zna jer je, valjda zajedno s njim krao kruške. Nu se prijavi kao svjedok optužbe, sveznajući. Ma kakav si ti to čovik čija je pravica jedino prava?
    Kada si se ulovio jamčevina onda budi kompletan pa reci čemu služi. O toj pokvarenosti tebi sličnih ni slova. S time si trebao započeti. Ili završiti. Ili neznaš odgovor? Tada se mani jamčevina jer jamačno nisi kompetentan suvislo o tome pisati. Ili koristiš, datu ti, slobodu na krivi način, bez odgovornosti. U ime slobodnih pisanija. Korektno bi bilo reći da se nitko bez dokaza ne smije optužiti, ali to tebi ne ide niz dlaku pa ju samo nakostriješi i počneš braniti neobranjivo. To nije penal! To je pravo. Još iz doba starih Grkljana i Rimljana i Frankapana i Zrinskih. Sve do tvog titića, malo prije njega.
    Koliko stoji to što fali tim zgradama? Ona nije na prodaju! Obračunaj za slučaj da ju dobiješ i te troškove, odbij od procjene ili ju umanji po nekom ključu. Koji milijuni za prekršene, eventuzalno, zahtjeve za puštanje na slobodu. To nije protuvrijednost za terećenje po optužbi već samo kao moguća kazna za prekršena pravila puštanja na slobodu. Pa da se to i dogodi dal ima lakše zarađen novac da se proda i u četvrtinu, desetinu procijenjene vrijednosti? Sprdanje sa zakonom, sa optuženim, ali najviše sa takvim sucem koji se tako ponaša. A za sprdnju si je sam kriv (sudac). Ispaštamo svi.
    Ma, ti ipak sve to znaš. Pa zašto ovako? Pitanje je prejednostavno pa neću ni odgovoriti jer se na općepoznato netreba odgovarati.

    Ajte Bog!

    avatar

    13.10.2015. (07:32)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    drugarko fran!
    kako stvari stoje,izgleda da je drIvo ipak negdje pronašao azil
    zato su ponuđene takve nekretnine

    avatar

    13.10.2015. (08:26)    -   -   -   -  

  • semafor

    Draga Fran, uhvatila se ćorava posla dijeliti pame Maksu oko procjena vrijednosti nekretnina i smisla etažiranja, građevinskih dozvola etc..
    Po običaju, opet nisi shvatla što je pisac hotio reći.A nije problem u tome što ti ne razumiješ meritum rečenica i cijelog bloga, već je problem u eklatantnom navijanju za obranu neobranjivog. To se može nazvati mazohizmom, koji se u prijevodu može nazvati samoporažavajućim ponašanjem kojim traži neprilike i sukobe i redovito traži loše izbore, neki vrag je vuče raditi loše stvari, ili možda samoljublje u intelekt vuče da se upušta u raspravu.
    Samoporažavajuće ponašanje počinje u ranom odraslom dobu i opstaje u različitim kontekstima. Osoba često izbjegava i poništava ugodna iskustva, privučena situacijama i vezama u kojima će patiti i sprječavati druge da joj pomognu......Fran dozvoli da ti pomognemo.....

    avatar

    14.10.2015. (14:29)    -   -   -   -  

  • ini

    ajjojj, nama.. franca naša, ne mogu vjerovati da ovako zboriš? Draga naša, na sudu je sve dokazano. Presuda je to rekla. I opet će reći. A tvoje želje su drugačije, draga?

    avatar

    15.10.2015. (11:46)    -   -   -   -  

  • fran

    Jok!

    avatar

    15.10.2015. (14:13)    -   -   -   -  

  • sofija rosa

    Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    avatar

    18.01.2019. (03:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...