Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Ornette

    Ma sve je super,tu su knjige napisane,ali to mi izgleda kao kmečanje.Pročitajte članak Jurice Pavičića u SD :-Za Mamića I HNS krivi su hajdukovci-.

    avatar

    03.10.2015. (16:50)    -   -   -   -  

  • istok

    Nema se ovom komentaru što posebno dodati ni oduzeti. Dijagnoza je postavljena, samo treba primjeniti adekvatnu terapiju. U slučaju Hajduka, terapija daje učinka, ali nedovoljno brzo kako bi smo to željeli, a u slučaju močvare postoji širok spektar mogućih, sasvim legalnih, a do sada nekorištenih akcija. Mislim da su nekih od njih svjesni i sami članovi Torcide, ali očito postoje i neki drugi, još "viši" razlozi, interesi, opravdanja, a u stvari sitni interesi, koji priječe kvalitativnu i kvantitativnu borbu protiv ovakvog stanja u HNL.
    A što se tiče slijedeće najavljene teme, navest ću slijedeće. Ne mogu se složiti da Mamić bude vlasnik više od 25% + jedna dionica Hajduka. Ne on, nego NITKO! Osim grada, to se podrazumjeva!
    1. Stjecanjem kontrolnog paketa ne pokazuje se ljubav prema klubu, već prema novcu!
    2. Gdje je bio i što je (ne)radio Mamić kada se Hajduk doslovno sunovratio u provaliju iz koje još nije izašao?
    3. Koliki je doprinos Mamića ovom postupnom ozdravljenju Hajduka odnosno da li je njegov doprinos ako ga je i bilo, srazmjeran ovom rastu Hajduka od priprema u žutim majicama prije nekoliko godina do nezasluženog drugog., a zapravo zasluženog prvog mjesta u HNL-u?Nemojmo se zavaravati, sav novac koji je Mamić dao Hajduku u vidu sponzorstva, on je "prebio" povećanim prometom(!) u svojim trgovinama jer upravo je i to smisao sponzorstva! Nije li? Čista trgovina i ništa više!
    4. Neprijateljsko preuzimanje vlasništva i još u vremenu kada se prijavljuju kandidati za predsjednika uprave, svjesno je i namjerno postavljanje klipova načinu upravljanja Hajduka kakvog imamo, koje daje rezultate i koji je odraz povijesti Hajduka da bude i ostane dite puka, ma koliko autor Mamić imao obraza tvrditi suprotno!
    Što se tiče NH i Torcide očekujem da se jasno očituju o pitanju Mamić, da zauzmu stav i da se s tim stavom postave prema Mamiću, a sve kako bi mu se jasno stavilo do znanja da je ovakvo njegovo ponašanje jednostavno neprihvatljivo i suprotno smislu postojanja udruge NH. Stoga predlažem da se od njega zaista i uzmu dionice koje im slatkorječivo nudi, ali ne moraju uzeti sve, neka mu uzmu samo onu razliku kojom bi mu se onemogućilo da ima kontrolni paket. Onda će mo najbolje vidjeti koje su njegove namjere i da li je njegova ljubav prema Hajduku ipak samo "opipljiva". Osim toga, njegovo obećanje da neće prodavati dionice je "obećanje u vremenu" te predstavlja klicu koja jednog dana jedne godine, može proklijati.
    Osim toga, jednako važno, sigurno su se u međuvremenu pojavili i novi Hajdukovci koji bi htjeli kupiti barem jednu dionicu ovog kluba koji postaje uspješan, kontra mraku, kontra sili, pogotovo po ovoj "novoj" cijeni. Iz ljubavi, ne zbog novca!
    HŽV!

    avatar

    07.10.2015. (21:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...