Komentari

obadzo.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • stara teta

    eeeeh, pajdo, ma da bi riječ rekla! što jest - jest!

    avatar

    11.09.2015. (15:04)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    BRAVO!!!! dugo Te nije bilo ali napisao si odličan post i nadam se da čejo te "pravi" blogeri prečitat....nisam se ni ja prijavila za to sodelovanje...ipak sam slovenka i odpala bi kao knof na gatama:)) ali svejedno....vidim sada kako bloger sjedokosi tera tri blogere zašto niso došli po svoju knjigu...pa to je strašnooooo...pa tko je on da tako komanduje na blogu???? a Ti piši malo više:)))

    avatar

    11.09.2015. (15:21)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ma zaključak ti genijalan. FILTERI NISU POSTOJALI samo si trebao poslati postove, znam nisi stigao od kave. To ti je opravdana isprika.
    Komentari mogu ući u digitalnu knjigu jer na DVD ima dovoljno prostora.
    Gospođa policajka znači isto žali što nije poslala. i ima ozbiljnog problema s hrvatskim. Seveda, se razmemo. Teraju se kuje ( pitaj Mopsicu), a ne blogeri ni blogerice.

    avatar

    11.09.2015. (15:50)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Neću tebe Pajdo komentirati jer san znala pravoga Pajdu, pa ako si blizu kopija onda ostani Pajdo2..
    Tebi Boris govorti o tjeranju kuja nije u redu ! Andrea piše loš hrvatski, ali se dade shvatiti na što je mislila. Bahat si, ali bez pokrića!

    avatar

    11.09.2015. (16:36)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    odličan post!

    @modrinaneba - ne obaziri se na neugodne i prostačke riječi! samo ignoriraj!
    prestrašno!

    avatar

    11.09.2015. (17:55)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @modrina neba, u svakom slučaju na svim jezicima dobro razlikuješ gospodina od onoga koji za sebe to samo misli. i maše tuđim roze gačama okolu. tjeraju se i ovce, kad ih ovan koji misli da je glavni počme gurat svojim smjerom.

    avatar

    11.09.2015. (18:39)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Prvi put sam ti na blogu i oprasti što ti kradem prostor ...
    @Sjedokosi.....tvoj komentar me je razočarao ....smeta te riječ "terati " kod Andreje koja je Slovenka, a ta ista riječ ti ne smeta kada je napišu Srbi....povezivanje sa teranjem kuje , po meni, nije na nivou jednog profesora....gospođa policajka, doktorica, spremačica, nuklearna fizičarka, kao i gospoda profesori, smetlari, kuhari, konobari, bageristi, astronomi, filozofi....ovdje su blogeri, a ne njihova zvanja i zanimanja i svi su jednako važni.....
    ovo je mišljenje jedne prof. defektologije ( kad već volimo titule), tj. moje osobno

    avatar

    11.09.2015. (18:42)    -   -   -   -  

  • stara teta

    draga pinkli, ne samo da se svašta tu spominjalo, negos e protuzakonito spominjalo zanimanje osobe koja je ovdje, na blogu, anonimna! dakle, nije to oneko osobno prepucavanje, nego je kažnjivo djelo, od službene osobe navoditi zanimanje, zvanje, to se ne smije, isto kao i navoditi imena, prezimena, adrese i obiteljske detalje osoba kkoje to ne dozvole. blog čitaju mnogi, ne samo blogeri, i ne bi čudilo da takvi uspiju iskopati i druge podatke i počnu maltretirati ljude.
    bajdvej, ja sam već odavno prozvana "tamo nekom laboranticom". što je uvreda svima onim koji pošteno rade svoj posao u laboratorijima, kao medicinske sestre, tehničari, kemijski tehničari. sramota da jedna školovana osoba koja se diči diplomom i hvališe međunarodnim simpozijima može pasti na takav nivo, pogotovo netko ko se bavio djecom. i omalovažavati stručnu spremu nižu od svoje. fuj.
    a policajski posao je krvavi posao, to nije samo sjedenje u kancelarijama i pisanje globa! no uobraženci takvog tipa o tome ne žele imati pojma, puni sebe i svoje veličine. wtf! ja nisam dama, ma niti ona samozvana, pa mogu dati do znanja o svojem mišljenju.
    hvala, badžo, za intrigantni post. razvio se u plodnu diskusiju, vidim.

    avatar

    11.09.2015. (18:52)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    da obavijestim društvo kniga je podijeljena. Svatko od vas ima razloga da me napada. Netko iz ljubomore(ne zbog knjige), netko iz jala, netko zato što je dobio knjigu da ne bude škandala na promociji..
    Kao profesor slovenskoga jezika, među ostalim, nisam krivo shvatio komentar u kojem me se nekulturno napada.
    Priznajem vi ste u pravu.

    avatar

    11.09.2015. (19:05)    -   -   -   -  

  • stara teta

    a onda je svizac zamotao čokoladu.

    avatar

    11.09.2015. (19:14)    -   -   -   -  

  • lion queen

    pozdrav domaćinu bloga :)

    @modrina, blogoknjiga bez tvojih postova u njoj ne vrijedi onoliko koliko bi vrijedila da si i ti u njoj... šteta što oni koji su odlučivali o tome, nisu određivali drukčija pravila, a mogli su...

    avatar

    11.09.2015. (19:36)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Obadzo Prijatelju moj Oprosti ali neda mi duša mira, da ne odgovorim blogeru Sjedokosi nazad...
    SJEDOKOSI glede na to, da Si bil profesor slovenščine, Ti bom odgovorila v svojem jeziku, verjamem da me boš razumel...Nisem jezna še manj ljubosumna ker nisem dobila knjige ali dala svoje poste za v knjigo..se mi je pa zdelo malo hecno da si za tiste tri blogere javno objavil post...to se ne dela tako....sigurno imajo mail....Hvala da si me imenoval gospa...ker sem že glede na svoja leta res gospa....NISEM pa policajka!!! policajev že dolgo ni več ampak so policisti....že 31 let delam v policiji ampak sem administrativna delavka v oddelku za nadzor prometa...če boš vozil pri nas v Sloveniji prehitro, Ti bom poslala plačilni nalog morda ravno jaz...napiše ga vedno policist....nevem zakaj beseda kuja....to pomeni kurba in moja psička pasme mops s tem nima nič....verjamem da ne pišem dobro hrvaško, se bom pa trudila od danes dalje, da bom pisala v svojem materinem jeziku torej v slovenščini!!!

    avatar

    11.09.2015. (20:39)    -   -   -   -  

  • nataša

    uvijek izazivaš neke piz***ije ! :-P

    avatar

    11.09.2015. (21:43)    -   -   -   -  

  • Mela

    Pozdrav i tebi. Jednom daaaaaaaaaavno znam da sam naišla na tebe, prepoznajem sliku, i da se dobro nasmijala.

    avatar

    11.09.2015. (22:29)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Stvarno su svi u pravu. Jedino mi nije jasno kako blogeri nemaju nikakvih drugih problema osim te knjige. To znači da smo zapravo jedini sretan svijet u ovoj lijepoj našoj. Nisam te još ovdje vidjela, a ni ti mene pa se evo upoznajemo preko vrućih kestena. Pozdrav ostavljam.

    avatar

    11.09.2015. (22:55)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    nismo se baš razumjeli, draga @modrinaneba pozvala si me na red kako kakav policajac., odatle ti je ta konstrukcija. Kod nas je izraz terati za kuje (pese bi ti rekla) i tako sam i mislio i to nije izraz za blogere i blogerice. Da si pročitala post od Pričopričice, znala bi o čemu se radi. Nemaš nikavo pravo na komentare o drugom postu pričati o ovdje. Da sam htio reći to što si ti zamišljaš rekao bih jasno i glasno da se služim takvim rječnikom. Dakle oprosti, krivo smo se razumjeli. Nekima stvarno nije jasno da je knjiga izašla i da je gotovo. Nisam nigdje primijetio da si komentirala na tu temu i zato si me naljutila takvim načinom komentiranja.

    avatar

    12.09.2015. (01:22)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    muke ti ježeve... pa vi svi Pajdi na balkon došli.... i još se svađate... od tog prepucavanja... popucat će Pajdi balkon .... bidna njegova žena, ča sve mora slušat sa balkona :)))
    (samo da laptop ne zavrljacni priko balkona) :))

    avatar

    12.09.2015. (18:42)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    ti si Pajdo skroz naskroz u pravu....komentari su tribali biti uz svaki
    objavljeni post...u tome je čar bloganja ...a onda bi se puno nas našlo
    u toj knjigi bar ka komentatori.....a sad i jedna primjedba na tebe....
    dolazija san i komentira tvoje postove...možda zato šta ti tražiš te svoje
    stare blogere nisi prihvatija nas ...ka nešto novije....pa nit si odgovara
    na komentare a i ritko bi uzvratija posjet....da mi nije stalo do tebe....
    ovo ti nikad nebi napisa......čita san te ali nisan komentira....uzalud....
    jer tebi to nije vridilo opazit...stoj mi dobro...i nemoj stat pisat ;)))))

    avatar

    12.09.2015. (20:41)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    .... a moj Pajdo , šta se ovo dešava u tebe .... a po pitanju blogoknjige si u pravu .... Pozdravi mi svoju sjajnu ekipu .... Javin ti se na mail kad buden , do skora , išla južnije .... pa će mo lipo popit kavicu ...

    avatar

    20.09.2015. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...