Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (103)

Marketing


  • Behin

    Najdraze moje..kadeti,juniori,i seniori..od sveg srca vam jos jednom cestitam na osvojenom zlatu..zaista ste ga zasluzile..ponosna sam i sretna sto sam dio vaseg tima,tima koji uvijek pokaze svoju najvecu snagu u najtezim trenucima..svake godine suza je uvijek u oku kada vas gledam kada plesete jer znam koliko se svakim danom trudite i dajete sve od sebe za ovaj tim..cestitam trenerima Petri i Dori sto ste dale sve od sebe da odrzite tim na postolju i napravite vrhunski posao..hvala tebi Sefe Maja,Goga i cijeli strucni stozer sto se drzimo sve ove godine skupa i sto dajete svi sve od sebe za tim..uz vas sve se uvijek osijecam kao da nikad nisam otisla iz tima..veliko hvala roditeljima i navijacima sto ste uvijek uz nas,uz vas smo uvijek samo jaci i bolji..i zaista veliko hvala svima koji su nas sve skupa docekali u Zagrebu,bilo vas je sve zaista predivno vidjeti..cestitke svima i hvala svima koji su dio ovog tima..voli vas vasa Behin..

    avatar

    02.09.2015. (12:12)    -   -   -   -  

  • Smajl

    Cure, svaka cast, cestitam vam od srca, zasluzile ste sve osim zlobnih komentara. Vas trud i muka su vas ponos! I ovo je vas dan, a ne neciji tudi, nemojte to zaboraviti!

    avatar

    02.09.2015. (12:12)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Behin:
    Pa ti i nisi nikad otišla iz tima. Regionalno, državno, europsko, koncerti, važniji nastupi... :-)

    Smajl:
    Apsolutno!

    avatar

    02.09.2015. (12:13)    -   -   -   -  

  • ???

    Znači da su Vukovarke dobile medalju iduće godine bi na Europsko išlo 6 timova, a ovako će ih ići 5? Užas. Pa oni ne samo da su zakinuli Jasku nego i iduće godine nekog od onih koji su mogli ić na Europsko.

    avatar

    02.09.2015. (12:53)    -   -   -   -  

  • :-(

    Velika sramota. Protest je OK, ali ne tako da to ide na štetu drugih timova ili osoba.

    avatar

    02.09.2015. (13:59)    -   -   -   -  

  • Lukinjoo

    Ljepotice moje jos jednom cestitam da osvojenim medaljama! Nedajte zlim jezicima da vam zasmetaju!! :*

    avatar

    02.09.2015. (14:05)    -   -   -   -  

  • Osoba

    Poštovani,
    nije mi jasno zašto toliko osuđivati ovaj čin. Zar nije gore prijaviti se na europsko natjecanje, te tako onemogućiti 4. plasiranom timu odlazak na natjecanje, te ne pojaviti se na tom istom. To je doista puno gore nego ovo. I jedne i druge su izbačene s natjecanja, i ne znam čemu tolika strka oko toga, bar su se pojavile i otplesale jedan dio, dok neke mažoretkinje su se prijavile na europsko i zbog ovih ili onih razloga se nisu pojavile, te kao što sam navela također onemogućile jednom timu odlazak na europsko natjecanje. Znači, dolazimo do zaključka da bi svaki tim koji se prijavi na natjecanje trebao biti kažnjen ukoliko se ne pojavi ili napravi nešto slično.
    Čestitke na europskim naslovima.
    Lijep pozdrav!

    avatar

    02.09.2015. (14:21)    -   -   -   -  

  • Realno

    Smatram da svaki tim ima na raspolaganju odluku hoce li otplesati ili ne iz bilo kojeg razloga. Ne razumijem cemu toliki napad na cure. Ponasale su se pristojno i nisu nikoga vrijedjale, niti suce niti ostale timove. Imate puno vecih problema u savezu od ovog, npr. sve manji broj natjecateljskih sastava iz godine u godinu pa se bolje time malo pozabavite. Lp

    avatar

    02.09.2015. (14:34)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala svima na lijepim riječima.

    ???:
    Da, tako je. Prema rezultatima Hrvatskih timova sa ovogodišnjeg Europskog prvenstva iduće godine može ići 5 satava u seniorskog kategoriji (Zagreb i Rijeka direktno, te još tri prema rezultatima državnog), a da je Vukovar otplesao koreografiju išlo bi ih 6.

    Osoba:
    Prijaviti se i ne pojaviti se je ista stvar kao i ovo što su napravili, jednako zakidaš druge timove. Ali unaprijed najaviti da se nečeš pojaviti (iz protesta) i time otvaraš drugom timu mogućnost dolaska na Europsko, bi bilo kolegijalno i korektno. Tako je primjerice Grubišno Polje plesalo umjesto pulske neformacije koja je to najavila na vrijeme. I prošle godine smo imali problem u kojem su Mažoretkinje grada Vukovara posljednji dan roka za prijavu poslali obrazac u kojem nisu prijavile neformaciju, bez ikakve najave unaprijed. U rekordnom roku smo iskontaktirali četvrtoplasirani Samobor koji nije mogao iznači mogućnost da njihova neformacija nastupa (a da su znali prije možda bi i uspjeli iznači rješenje), te Pulu koja je onda u par sati uspjela poslati prijavu. EMA je pokazala razumijevanje i omogučila registraciju te neformacije nakon proteka roka.

    I da slažem se, svaki tim koji se prijavi i ne pojavi se trebao bi biti kažnjen.

    avatar

    02.09.2015. (14:56)    -   -   -   -  

  • Maja

    Kakve sankcije uopce moze povuci ako su cure dosle i napustile natjecanje? Mislim da vama uopce nije slatka jer ste htjele samo porazit Vukovar a onda su one uradile sta su uradile, pa ste i ovo dobili ono "na staru slavu" jer ako cemo realno bije ni zg kao sto je bio.
    Pravo svakog tima je hoce li nastupiti ili ne. Financije se nisu povukle iz nvaseg dzepa da o tom vodite racune, a sto se tice da bi 4-to plasirane nastupale ?! Trebalo je doci do europskog natjecanja i ako su cure dosle tu gdje jesu imaju i pravo raditi odnosno neraditi tu koreografiju.
    Ako su dosle dosle su jer su bile vrh drzavnog natjecanja a njihiva odluka je njihova odluka. Ako su zeljele odustat zasto bi to povlacilo neke nadzorno stegovne mjere?

    Za 2012 godinu nisam upoznata pa ako nije problem napisati kakav je vec problem bio i kakve sankcije?

    avatar

    02.09.2015. (15:00)    -   -   -   -  

  • ??

    Cestitke

    avatar

    02.09.2015. (15:02)    -   -   -   -  

  • Marti

    Ocito ne postoji sloboda volje. Odmah se ide kaznjavati. U kojem mi dobu zivimo?!

    avatar

    02.09.2015. (15:07)    -   -   -   -  

  • Osoba

    Svaka čast timu koji na vrijeme jave, jer se tako ostali mogu spremiti. Ali prijaviti se i ne doći, mislim da nema smisla. Kad se kažnjava neka se kažnjava svaka nepravilnost a ne samo tim ili osoba zbog toga što je i tkoje. A na europskom dosta bude timova akoji to urade, znate i sami, kako ove tako i prethodnih godina.

    avatar

    02.09.2015. (15:11)    -   -   -   -  

  • pitanje

    Primjećujem da se neformacija solo junior svetojanskih mažoretkinja nije prijavila na EP a slijedeća cura također, što se onda tu dogodilo i tko će tu biti kaženjen?

    avatar

    02.09.2015. (15:23)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Maja:
    Mislim da je sve jasno napisano u propčenju. Em bi se ovako nešto sankcioniralo u bilo kojem savezu, em su time naštetile četvrtoplasiranoj ekipi koja je mogla ići na Europsko, em iduće godine nekoj ekipi koja radi toga neće izači na Europsko. No, odluka o tome sigurno nije na nama nego na tijelima HMS-a i EMA-e.

    Sankcija 2012. koju je dao HMS je bila godinu dana zabrane prisustva bilo kojoj aktivnosti HMS-a gđi. Ivani Mujkić, te uvjetna kazna za Mažoretkinje grada Vukovara.

    Marti:
    Demokracija nije anarhija. Prvo pravilo civilizacije i osnovna pravna norma još od Rimskog prava je "imaš pravo sve do momenta dok to pravo ne negira pravo nekoga drugoga". Primjer: imaš pravo slobode kretanja, ali nemaš pravo ulaska u nečiju kuću jer je njegovo pravo nepovredivosti doma jače od tvojeg. Dakle ako svojim činjenjem naštetiš nekome drugome moraš biti sankcioniran.

    Osoba:
    Da, mislim da se treba sankcionirati svaki tim koji se ne pojavi (on stvara troškve EMA-i), a još jače ako je njegovo nepojavljivanje rezultiralo nedolazak alternativnog tima (što je više stvar nacionalnih saveza nego EMA-e).

    pitanje:
    Solo baton juniorka iz Jastrebarskog, Isabell Amanda Cvitanović je plesala na Europskom prvenstvu. Dakle vaša informacija nije točna. Ako mislite na duo baton seniorke iz Jaske, a koje nisu mogle doći na natjecanje, tu je Jaska bila korektna, na vrijeme obavijestila Savez i umjesto njih je išla četvrtoplasirana neformacija (Udruga mažoretkinja Glinske banice). Upravo tako treba stvari i raditi. To je korektno i kolegijalno.

    avatar

    02.09.2015. (15:39)    -   -   -   -  

  • solo junior

    Za "pitanje":
    Juniorka Svetojanskih mazoretkinja u solo kategoriji nastupila je i osvojila 4.mjesto

    avatar

    02.09.2015. (15:42)    -   -   -   -  

  • Nasa

    zagreb je ovo prvenstvo bio bolji od vukovara. Sto znaju svi koji su bili i vidjeli. Jer su imali sto za vidjeti. ( tolko o tome da zagreb nije sto je nekad bio) .

    avatar

    02.09.2015. (16:23)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Ako smijem skomentirati rekla bih samo da bilo koje mažoretkinje da su u pitanju da je jako ne fer rješavanje onog što su trebali riješiti "dodatni ljudi" (ajmo ih tako nazvati jer neznam kako da ih nazovem) jer zato i služe i postoje u bilo kojem timu, svoje neuspjelo rješavanje prebace na leđa djevojaka pošto vjerujem da mnoge mažoretkinje neznaju što se dešava na sastancima HMS-a ili nekim drugim takvim "zatvorenijim" mjestima i sigurno da im je bilo teško ne odplesati, a za ples i pokazivanje šta znaju su i dolazile i trudile se i radile na treninzima. Što znači da mislim da su njihovi "vladajući" postupili loše prema svojim Vukovarskim djevojkama i to baš onima koje su na državnom pokazale da mogu biti zlatne i sad nisu mogle pokazati da li su bolje od nekog (nisu to morale biti zg,mažoretkinje), zar ne gospodine Alen? Ja mislim da se protest priprema svjesno ako ga treba bit, a ne negdje na licu mjesta kada se vidi da se nešto nije odplesalo dovoljno dobro jer je to navodno njihov protest na sve nepravde koje im se događaju unutar HMS-a (barem tako one kažu i vide). A mislim i da se nešto što ne štima unutar države (ili tima ili HMS-a) ne rješava na pozornici EP pošto ni na ponos svakog Hrvata kada se u C.Gori na jarbolu dizale sve tri naše zastave nije trebalo blatiti naše boje i himnu i pokazivati neuvažavanje onih koji su bili ponosni na Hrvatsku u tom trenu neznajući što se dešavalo Vukovarskim djevojkama koje nisu tada željele svoje medalje oko vrata. Ne želim stati na ničiju stranu jer sam fan mažoret plesa kao takvog, ali ni tada mi to nije bilo lijepo vidjeti oku kao što mi je i sada teško palo sve što sam pročitala ponajviše zbog MAŽORETKINJA i Hrvatske, a ne zbog unutarnjih razmirica jer one se moraju rješavat, a ne njima tući po leđima djevojaka koje su tu da plešu, a ne da rješavaju probleme jer se njima obećalo od određenih ljudi da da će ako se dovoljno trude dospijeti u sastav koji putuje, natječe se i pokazuje što je je trudom napravio, zar ne?

    avatar

    02.09.2015. (16:59)    -   -   -   -  

  • :-/

    A i Široki je se prijavio na europsko a nije se pojavio na istome! i cak sam vidjela na EMA-inom blogu u onome biltenu u kojemu pise koji tim sto plese da su se prijavile kadetkinje ,juniorke i seniorke u pom-ponu i stapu i nesto neformacija.A sta oni nece dobit kaznu?
    Nije ovo nista zlonamjerno ali mi neke stvarni stvarno nisu jasne!
    Cestitke na osvojenim mjestima :)

    avatar

    02.09.2015. (17:10)    -   -   -   -  

  • Nasa2

    Sori Naso, ali svatko je gledao na svoj nacin, meni je Vukovarski defile bio bolji od Zagrebackog. To je stvar ukusa, ali nije mi jasno da je Vukovar tako lose ocjene dobio u defileu. Stvarno nisu lose otplesale ..

    avatar

    02.09.2015. (17:12)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    kreativka:
    Ako je razlog njihova protesta stanje u HMS-u onda mi stvarno nije jasno o čemu pričamo jer su oni maknuli iz svih tijela i mene i ljude koji su me podržavali, a predstavnici Vukovara i Pule, primjerice, protivno Statutu, sjede i u Upravnom odboru i u Nazdorno-stegovnom odboru. Vjerovatnije je to da su oni "udar" u HMS-u planirali napraviti i u EMA-i, a svojsku su se trudili i prije Skupštine EMA-e i na samom Europskom prvenstvu, a onda kada su vidjeli da su dobili odbijenicu od svih predsjednika nacionalnih asocijacija...

    :-/
    To je stvar njihovog nacionalnog saveza. Mi nismo u BiH nego u Hrvatskoj. Savez u BiH zna jesu li zbog toga zakinuti neki drugi timovi ili ne. Što se EMA-e tiče tu su stvari vrlo jasne i zna se što u tom slučaju slijedi.

    Nasa 2:
    Suci ne ocjenjuju stvari temeljem "ukusa" nego temeljem Pravilnika koji je vrlo studiozan i poprilično precizan. Nestručan gledatelj može ocjenjivati temeljem "ukusa", ljepote uniforme, izgleda djevojaka, subjektivnog dojma isl. suci tako što ne smiju. Konačno svih 6 sudaca su vrhunski stručnjaci, plesni eksperti i iz različitih zemalja.

    BLOG ĆE BITI ZATVOREN DO 23:00 SATA ZBOG GENERALNE PROBE ZA EUROBASKET!

    avatar

    02.09.2015. (17:15)    -   -   -   -  

  • ja

    Ma vrlo jednostavno. Ovakvo ponašanje ne bi nitko tolerirao. Ni jedan savez. Treneri ili mažoretkinje nemaju pravo odbijati medalje ili napuštati arenu. To se sankcionira u svakom sportu. Ako se to ovdje ne sankcionira onda smo banana-sport i sami ćemo sebi skakati u usta. Što je slijedeće? Dovikivanje sucima kao "temeljna sloboda"? Iznošenje transparenata tijekom koreografije? Demonstracije usred koreografija?

    avatar

    03.09.2015. (01:41)    -   -   -   -  

  • !!!!

    Vukovar nije imao hrabrosti suočiti se sa Zagrebom i pošteno izgubiti. Pa da bi "ostali" zlatni nakon Zadra i mogli tvrditi da su najbolji su se kukavički pokupili. I sad po faceu tvrde da su ostali najbolji. Jer da su ostali u koreografiji to ne bi mogli tvrditi.

    I dobro kaže Ščuric. Da je Zagreb to napravio u Zadru bili bi proglašeni kukavicama i svi bi ih razvalili.

    avatar

    03.09.2015. (08:27)    -   -   -   -  

  • hahaha

    Cek, stvarno netko tvrdi da su bili bolji? Pa Zagreb je imao sva prva mjesta.

    To je ko da Dinamo na poluvremenu vodi sa 6:0, a onda Hajduk ne izađe na drugo poluvreme i onda još tvrdi da su bili bolji i da bi pobjedili da su ostali. No, eto nisu jer su face i pokazali su tko su gospoda. Hahahaha.

    avatar

    03.09.2015. (08:37)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Slažem se da ni jedan savez u svijetu ne bi tolerirao ovakvo ponašanje. I nije to prvi puta.

    avatar

    03.09.2015. (08:56)    -   -   -   -  

učitavam...