Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mladen

    Evo i nas na Lipovljanskim susretima ... :)

    avatar

    26.08.2015. (00:56)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    čestitke svima....posebno Mirti !

    avatar

    26.08.2015. (07:58)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Čuj Mladene, ili si se ti nekaj zabunil ili ja to ne mogu pokopčati. Jemput napišeš jednu šestorku, u drugom postu drugu. Da se razmemo, volim muške, ali navijam za žene, dakle, čestitke Mirti, ali gdi se zgubil onaj jedan muški ?
    Daj pogledaj još jednom, jer podaci su zbunjujući , posebno za nekoga tko želi naučiti nešto o gou i pravilima. Znam da se igra uči igranjem, ali pravila su uvijek pravila i fiksna.
    Hvala ti !

    avatar

    27.08.2015. (17:34)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Čuvarica pinkleca - Štovanje kolegice blogerice, vidim da pratiš zbivanja u i oko goa. Da, nisam bio baš jasan sa ovim sistemom razigravanja za prvaka Hrvatske u gou. Pokušao sam i pogriješio. Naime igraju se turniri sa kojih se kvalificira na Turnir šestorice. Pobjednik Turnira šestorice izaziva prvaka na meč za novoga prvaka Hvatske. Titula se drži godinu dana do kraja novoga meča.
    Ove godine je bilo nesporazuma pa sam djelomično zanijemio. . Nekako mi je sve izgledalo ok i nakon karlovačkog turnira sve mi je izgledalo ok i objavio sam na blogu prvu četvorku kvalificiranih na Turnir šestorice: Zoran Mutabžija, Mladen Smud , Nikola Primetica i Vladimir Ribičić. Daljnja dva dali bi slijedeći turniri svojim rezultatima.
    U Grđevcu se događalo da se ta četvorica nekim odlukama mijenjaju, pa ima naknadno brisanih. Dakle nisam ispravno izvjestio, ili bolje rečeno, nešto se promjenilo. Djelujemo organizirano, a pri tome i griješimo. Osobno sam zbunjen i ne mogu ti točno odgovoriti, jer možda se i to izmjeni. Čini mi se da se Mirta kvalificirala. Znam da je jedan muški nakon brisanja rekao, da nema ništa protiv da mjesto njega igra neko jači. To je izjava, ali znam kalo mu je bilo pri duši. Nažalost i tu je sistem jači i slabiji. Liči na igru razbijenih noseva. Nekome je i to lijepo. Da, jedan je muški izbrisan.
    Jel ti to intuicija, visak .... ili te zbunio tekst bloga.... :)

    avatar

    27.08.2015. (18:53)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Hvala ti na pojašnjenju....istina još mi nije jasno kojih 6 bu igralo i način odabira zadnja 2 kandidata, ali barem sam shvatila da se nisam zabunila u praćenju tvog bloga.
    OK, ne mora mi ni biti jasno, no kako pratim tvoje najave i izvještavanja, kako se veselim vašim uspjesima i na koncu , jedina komentiram, uzela sam si za slobodu da te pitam.
    Hahaha, da se mene pita, fala Bogu da me se ne pita, jer osim kaj volim kamenčiće niš ne razmem, ja bi to proširila sa 6 na 8....vrnula muškoga, pustila Mirtu i dodala još jednog za kojeg mislim da bi tu trebal biti.
    Intuicija mi veli da bu na kraju sve dobro.....drevna je to igra i treba mudre odluke....igra je to kamenčića , a ne ega ( nisi znal da sam vještica, kaj ne ? )

    avatar

    27.08.2015. (20:04)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Čuvarica pinkleca - Meni zgleda tvoj prijedlog zanimljiv, ali ima praktičan minus. Osam igrača, da odigra svaki sa svima, treba igrati sedam kola. To ne ide u dva dana, ako se partija igra po dva i pol sata. Hvala na prijedlogu. Postaješ aktivnija od mnogih igrača ... :)

    avatar

    27.08.2015. (20:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...