skuša? nema je u ribarnici... može li iz konzerve??? iako mi je gastroenterolog rekao, da ne smijem to iz konzerve, nekako vidim, nema skuša u ribarnicama
04.08.2015. (19:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Likopen je više iskoristiv iz kuhane rajčice, ali ima ga nešto i u sirovoj, kao i u lubenicama, guavi, papaji, pompelmu (eng. grapefruit) , marelici i šipku. A naši stari su jeli uglavnom plavu, jeftiniju ribu, a prodavali bogatima skuplju bijelu i bili zdraviji od bogatih.
04.08.2015. (23:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ S.: Sve je izbor ;) @ shadow-of-soul: Ima skuša u ribarnici. Zašto ne smiješ konzerve? Zbog ulja? @ Stella: S druge strane se pitam smije li se prešutjeti zlo ;) @ Domenico: Može, a može i Živjeli ;) @ lion queen: Istina ;) @ gogoo: Baš bi mogao napraviti juhu od rajčica ;) @ modrinaneba: Pozdrav ;)
05.08.2015. (09:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
majra
Govoriti uvijek ima smisla ako se ne mora jesti grasak, samo kazem hvala drugi put ;)
04.08.2015. (19:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
skuša? nema je u ribarnici...
može li iz konzerve??? iako mi je gastroenterolog rekao, da ne smijem to iz konzerve, nekako vidim, nema skuša u ribarnicama
04.08.2015. (19:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Kako bi dobro bilo kad bi se i drugi ovo pitali:
"Ako nemam što lijepo reći, ima li smisla govoriti."
04.08.2015. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
ja uvik jeman nešto lipo za reč.. ako ništa, onda barenko U SLAST :)
04.08.2015. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
vidiš domenica, kako on zna :)
04.08.2015. (20:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Likopen je više iskoristiv iz kuhane rajčice, ali ima ga nešto i u sirovoj, kao i u lubenicama, guavi, papaji, pompelmu (eng. grapefruit) , marelici i šipku. A naši stari su jeli uglavnom plavu, jeftiniju ribu, a prodavali bogatima skuplju bijelu i bili zdraviji od bogatih.
04.08.2015. (23:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
mmmm odlična ideja za ručak....Hvala:))
05.08.2015. (00:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@ S.: Sve je izbor ;)
@ shadow-of-soul: Ima skuša u ribarnici. Zašto ne smiješ konzerve? Zbog ulja?
@ Stella: S druge strane se pitam smije li se prešutjeti zlo ;)
@ Domenico: Može, a može i Živjeli ;)
@ lion queen: Istina ;)
@ gogoo: Baš bi mogao napraviti juhu od rajčica ;)
@ modrinaneba: Pozdrav ;)
05.08.2015. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...