Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • dnevnikJR

    Ufff, kirurski precizan presjek :-( preduboko je kod nas ukorijenjen stav "podoban, a ne sposoban" ....A podobna sposobnost najlakse se stjece upravo na tim dugackim gablecima po kafanama gdje "pametan" svijet razgovara o poslu:-(

    avatar

    29.07.2015. (16:33)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Uf ti mladi, ne daju nama starcima živjeti. Sve ih treba poslati van iz zemlje da odahnemo...
    I tako ode znanje, budućnost, nada jedne zemlje i ko zna kad ili nikada će se vratiti...

    avatar

    30.07.2015. (09:25)    -   -   -   -  

  • Mela

    Omalovažavanje mladih, sposobnih, kvalitetnih i inteligentnih obrana je onih koji su zasjeli i svoju pozu ne žele mijenjati. Ne zamjeram mladima što odlaze. Domovina im ne daje mogućnost da se dokažu i da joj pomognu da izađe iz tunela.

    avatar

    30.07.2015. (12:19)    -   -   -   -  

  • Nestašni crni mačak

    Ja sam imao sličan problem kao mladi suradnik s podjednakim karakteristikama kao i tvoj poznanik ali moj nadređeni je bio dobro obrazovan i s iskustvom rada u svjetskim laboratorijima. Nije me trpio jer sam govorio što sam mislio. Otišao sam ja i još nekoliko drugih mladih ljudi sličnih meni. Istine radi, šef je u međuvremenu sa grupom suradnika napravio izum koji je još dugo godina nakon mog odlaska održavao firmu na životu. Komplicirane su to stvari, medjuljudski odnosi. Tvoja priča je jedan ekstrem pa se lako ispriča u crno-bijeloj tehnici.

    avatar

    31.07.2015. (08:30)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    hvala @ svima na komentarima; @ nestašni crni mačak, moja priča ne ide za stopostotnom faktografskom preciznošću – licentia poetica – i namjera joj je ukazati na fenomen kao takav. ona je sastavljena od svega onoga što slušam godinama, i treba je čitati kao prikaz prevladavajućeg stanja duha.

    avatar

    31.07.2015. (14:28)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ne bu išlo! Kad njegov šef ode u penžijun na njegovo mjesto neće doći tvoj prijatelj, pametan ali ipak nešto stariji, već opet jedan sličan njegovom bivšem šefu. Zašto? Zato što se šefovi delegiraju iz političkih kvota pojedinih stranaka. I nije to na ovim područjima ništa novo.

    avatar

    04.09.2015. (19:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...