Komentari

psi-vodici.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lion queen

    nisam pojma imala da postoje te strelice, tako da nisam primijetila niti da ih nema. hvala ti za ovaj info. ponekad napiši i što bi se još moglo pokazati korisnim za vas, možda neke druge oznake. mene su oduševile one rebraste ploče vodilice po nogostupima. najprije nisam znala što znače, a kad sam čula da je to za vaše štapove, radi lakšeg snalaženja, zagreb me oduševio. stvarno je to grad koji nastoji biti po mjeri svih svojih građana, pa i kućnih ljubimaca koji u njemu žive.
    nadam se da ćeš uskoro dobiti novog psa vodiča!

    avatar

    16.07.2015. (19:30)    -   -   -   -  

  • psi-vodici

    @Lion queen: dobra ideja za novi post.
    Staze vodilje po gradu. O tome se ima što pisati jer opet se radi krivo, opet se ne uključuju same slijepe osobe koje se kreću, već gradske službe misle da znaju kako treba i kako bi bilo dobro to napraviti. A vrlo često griješe. Koliko smo puta slijedeći stazu vodilju naletili na stupić, tresnuli o tramvajsku ploču i sl.

    avatar

    16.07.2015. (20:22)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    rastužuje me tuđi nemar, nebriga, ne vođenje brige o drugima, a raduje me interes ljudi za život i probleme sa kojima se susreću osobe sa invalidetetom....kada se saznaje "iz prve ruke " onda to puno više znači nego ako o tome istom ili sličnom piše struka.....hvala ti na postovima i svemu što činiš za osobe sa i one bez invaliditeta

    avatar

    16.07.2015. (21:24)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Mislim da je u pitanju objest. Jednostavno je neko tek tako potrgao strelice.
    Bez obzira ko je to uradio i zašto, krivim nadležne što nisu odmah popravili semafore. Nadam se da je to učinjeno u medjuvremenu ili da će biti.
    Pozdrav

    avatar

    16.07.2015. (22:09)    -   -   -   -  

  • j.

    naravno da ni ja do sada nisam imao pojma o tome; žalosno je kolika je nebriga za bližnjeg; ako već ne znaš čemu služi onda barem ostavi jer valjda kužiš da je cijeli taj sklop ostavljen da bi netko tko ima problem mogao relativno bezbolno isti rješavati...; iako - ne bih se zakleo da se i na tome ne može zaraditi, a to je na žalost osnovna nit vodilja današnjeg društva...

    avatar

    17.07.2015. (11:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...