Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Lilianke

    How much?

    avatar

    12.07.2015. (20:55)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    O, moja draga i pametna Coprnjice.......

    avatar

    12.07.2015. (21:55)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Annaboni;
    ne znam za pamet, ne bih tu nade polagala, sve je tako kako je, ja samo gledam, promatram.
    Želim ti ugodan dan. :)

    avatar

    13.07.2015. (08:07)    -   -   -   -  

  • polupani loncici

    coprnjek moj.....

    avatar

    13.07.2015. (09:03)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Lončiću;
    dobro ti jutro! :)

    avatar

    13.07.2015. (09:17)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ovo je jako lijep odlomak i govori o pravim stvarima. Vrlo bliske teme, meni barem, takve teme su obrađivali i Nagarjuna, Chandrakirti i ostali buddistički logičari. Činjenicu da relativna stvarnost postoji samo "po dogovoru" zainteresiranih stranaka, a nikako sama po sebi nitko nikada neće moći osporiti. A nad tom činjenicom najviše ima gnušanja u ovom tupavom svijetu.

    avatar

    13.07.2015. (11:05)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    jelen meden,
    da, baš gnušanja.....
    većina se strašno zapjeni ako konstatiraš da nam je sloboda u najboljem slučaju upitna i da smo nerazdruživo uronjeni u kulturološki zadane načine življenja ,bivanja, i samo razmišljanje u tom smjeru vrijeđa mnoge.
    Ispada da su lijeni misliti (za početak) na nove načine, ali to upravo i je istina....čovjek se rodi, odrastanjem se 'ucementira' u određenu društveno zadanu strukturu, to se odrazi na tijelo (oboli, ostari,ukoči se -u svim smislovima, ) i umre. A da nije živio sebe i svoje Ljudske Bogom dane sposobnosti, jer mu nitko nikada nije rekao da ima te sposobnosti (kad ih je osjetio, a svatko ih osjeti prije ili poslije, nije imao kuraže iznjeti ih na površinu samostalno) izmisliti, odsanjati drugačiji život, originalni autentični život....

    (Reci ženama da su neslobodne ,na primjer, sve će učiniti da te razuvjere, dakako i ljutiti se k tome..... ja nisam srela niti jednu , niti jednu jedinu, koja ne funkcionira po principu prvo ostali pa onda ja (znači, prvo 'zbrinjavanje' po hijerarhiji muž, dečko, muško dijete, žensko dijete pa tek onda ona sama).... )

    avatar

    13.07.2015. (13:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...