Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • borivoj

    Poželim sve poslati u...

    Događa mi se ponekad i ne samo ponekad, događa mi se sve češće da poželim sve poslati u ... nekamo! U posljednjih par godina odustala sam od TV-a, novina, telefona, mobitela, Fb,... Distancirala sam se i postala nedostupna za puno toga što mi se nameće. Ispunja me onaj neki osjećaj da više ne slušam, ne gledam i ne čitam, da ignoriram medije i to sveznajuće pametovanje raznoraznih stručnjaka. Izmišljeni su stručnjaci za sve i svašta, da nas „običan“ narod „savjetuju i uče“ kao da mi ne znamo ništa i trebamo živjeti po njihovim tablicama i obrascima, piše Anina Krijesnica.

    Post sa BLOG.hr

    avatar

    29.06.2015. (08:54)    -   -   -   -  

  • borivoj

    U ovo nešto kratkog vremena bivanja na blogu shvatila sam da je ovdje kao i u životu... Zavrtiš neki svoj film, uživaš u onome sto je lijepo, a od lošeg se jednostavno odmakneš...

    Komentar sa BLOG.hr - > dnevnik jedne razvedenice @ Modrina neba

    avatar

    29.06.2015. (08:56)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Poštovani prijatelji,

    pozivamo vas u subotu , 04.07.2015.g. u Kastav, u Gradsku ložu, od 12 - 20 h na izložbu dragih prijateljica iz Slovenije.

    Nastupiti će poznata modna dizajnerica TJAŠA SKAPIN i dizajnerica nakita SANDRA KOCIJANČIĆ koje su priznate kako u Sloveniji , tako i u inozemstvu po svojim kreacijama odjeće i nakita.

    Njihovi gosti biti će nakit ANIME DIPETRA i kupaći kostimi EXTREME INTIMO.

    Radujemo se vašem dolasku .

    Organizator: Kulturno-umjetnička udruga Vita-art uz potporu Grada Kastva i Turističke zajednice Grada Kastva

    avatar

    29.06.2015. (08:59)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "TAKO JE MALO LJUBAVI MEDJU LJUDIMA.
    KO UME DA VOLI, NE BI TREBALO NISTA DRUGO DA RADI".


    - Dusko Radovic

    avatar

    29.06.2015. (09:02)    -   -   -   -  

  • borivoj

    28. lipnja 2015.

    Vanjska kontrola pomaže unutarnjoj kontroli na mnogo načina. Puno je teže postići vanjsku kontrolu nego uspjeti se kontrolirati u sebi! Okretom upravljača s jednom rukom u bilo kom smjeru osoba pokreće kotače automobila, koje ne drži u ruci, da krenu u istom smjeru. Kotači prirodno neće se okrenuti u suprotnom smjeru od upravljača. Ali ponekad, kad upravljač je okrenut u jednom smjeru, kotači mogu povući u drugom, to je zbog toga što su odustali od svojih prirodnih karakteristika. Ako unutarnji kotači nemaju zraka koji je istinska bit, mogli bi se ponašati kao da nisu povezani s upravljačem. Ali ne mogu izaći van granica upravljanja, upravljač u rukama povezan je s kotačima ispod. Ako takva veza ne postoji, putovanje postaje nemoguće. Stoga onaj koji se borio i savladao vanjske porive, lako će kontrolirati unutarnje porive.
    (Prema Vahini, 53.poglavlje)

    Miran i ugodan razgovor vrlo je blagotvoran za poklonika, ta će ga navika odvesti do cilja. - ( Baba )

    avatar

    29.06.2015. (09:05)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Čudesan napitak od peršina za mršavljenje

    Ako želite da se za kratko vreme rešite viška kilograma, probajte sa jednostavnim prirodnim napitkom, koji je zdrav i efikasan u borbi sa mastima.

    Potreban vam je samo struk peršuna, limun i čaša vode i za pet dana ćete skinuti tri kilograma, ukoliko se budete pridržavali pravila. A ona su vrlo jednostavna...

    Peršun, koji je malokalorična namirnica, sitno iseckajte ili najbolje isitnite u blenderu, a limun iscedite i sve prelijte vodom. Ujutru, na prazan želudac, popijte ovaj sok i tako činite narednih pet dana, a potom napravite pauzu 10 dana. Nakon toga možete da nastavite "terapiju", ali istim tempom.

    Napitak pomaže kod sagorevanja kalorija, hrani telo vitaminima i mineralima, a peršun poboljšava varenje i omogućava da se brzo oslobodite viška tečnosti u organizmu, pa ćete se osećaćati lepše i lakše. Zanimljivo je da ova travčica ima više vitamina C nego pomorandža, a 100 grama sadrži čak 4,2 miligrama gvožđa i 220 miligrama kalcijuma.

    Izvor: novosti

    http://www.prva.rs/zivot/dijeta-i-fitnes/76394/cudesni-napitak-od-p ersuna-topi-kilograme.html

    lp, borivoj

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    29.06.2015. (09:13)    -   -   -   -  

  • borivoj

    http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=118090

    avatar

    29.06.2015. (09:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...