Komentari

sve-je-politika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    U Hrvatskoj ne možeš biti antifašist bez da te neki fašist ne proglasi komunjarom, a ako imaš drugačije mišljenje i stavove od komunjara, onda te te iste komunjare proglašavaju fašistom... A zapravo su i komunjare i fašisti potpuno jednak soj ljudi, sa jednakim (totalitarnim i diktatorksim) metodama promicanja svojih ideja, uz jedinu razliku što jedni zagovaraju klasnu, a drugi rasnu borbu.

    avatar

    22.06.2015. (14:47)    -   -   -   -  

  • križar

    Blja, kad nema kruha, svi nas hoće nahraniti demagoškim govnima - e ja to odbijam ma makar crkla od gladi!

    avatar

    22.06.2015. (17:22)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Na povijesnoj uri Hrvatske klatno trenutačno ide u desno. Gdje će završiti ne znam, ali sam siguran da će kad tad opet krenuti u lijevo. I ne samo u Hrvatskoj. Jer ovo što se događa kod nas i u svijetu je opet totalitarizam samo što ga ovog puta nazivamo globalizmom i (kvazi)demokracijom. Mnogi koji u njemu žive ne vide da je on jednako opasan kao što je bio nacizam, fašizam pa i u određenoj mjeri komunizam (točnije staljinizam). I u tim totalitarizmima mnogi ljudi nisu shvaćali da žive u totalitarizmu.
    O tempora o mores!

    avatar

    22.06.2015. (18:38)    -   -   -   -  

  • edo

    U Hrvatskoj, odnosno SFRJ u kojoj je ona bila sastavu nikada, ali nikada nije vladao komunizam, samo je bilo socijalizma za koji su se komunisti opredijelili. Dakle, komunizam je u SSSR-u i ostalim zemljama bio skoro jednak fašizmu, no u SFRJ je to bila potpuno druga priča. Oni koji to danas pokušavaju izjednačiti izjednačavaju se s fašistima. Europa je osudila fašizam, pa je usporedba socijalizma koji je 45 godina držao mir na ovim prostorima s fašizmom samo proizvod nekog bolesnika ili revizionista, luzera čiji su roditelji na strani Njemačkog Reicha izgubili rat. Jadno i bijedno.

    avatar

    22.06.2015. (20:44)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @ Semper, jadnici, zacijelo su samo sanjali Kevinu jamu. Evo, sad kad si ti rekao, zacijelo će se probuditi iz tog sna i živahno se uključiti na blog.hr.

    avatar

    24.06.2015. (13:51)    -   -   -   -  

  • Neverin

    nama očito treba novi početak ...

    avatar

    24.06.2015. (15:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...