Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • gogoo

    Lijepo obasjano, volim piti vodu sa izvora pod sunčevim zrakama (nisam ni sumnjao da kod tebe neće biti o početku ljeta).

    avatar

    22.06.2015. (13:37)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Gogoo; :))
    navrati i sutra, i za sutra je pripremljena ljetna slika, možda najbolja od svih :))

    avatar

    22.06.2015. (14:32)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    neka nas Svjetlost obasja... prelijepe fotke

    avatar

    22.06.2015. (15:58)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Shadow of soul;

    izvana i iznutra :))))
    Hvala! :D

    avatar

    22.06.2015. (16:04)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Lijepe slike zaigrane svjetlosti.

    avatar

    22.06.2015. (17:34)    -   -   -   -  

  • polupani loncici

    .... onako sam bez tekstualna...

    avatar

    22.06.2015. (21:01)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Jako, jako lijepo. Možda sam propustio lekciju pa pitam kao đačić prvačić: što je za tebe vještičarenje? Imaš, naime, nadimak Coprnjica, koji u nas nema pozitivno značenje. Jedno su čarobnjaci iz loze don Juana, a drugo su štriguni i štrige iz našega podneblja. Lako je zaključiti da su tvoje ideje, formirane oko pojma Coprnjice, stvar urbane zabavne igre, pa ipak bih to želio čuti u formi jasne legitimacije. Volio bih znati da su tvoje intencije bezrezervno pozitivne. ;-)

    avatar

    23.06.2015. (00:03)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Mariano;
    moje su intencije bezrezervno pozitivne. Davno prije bile su svakakve, uglavnom sebične. Pa sam naučila lekciju, i bi mi žao....ali, učimo na greškama, i uglavnom sami.

    Vještičarenje?
    To je mogućnost manipuliranja energijom za utjelovljenje čega. Ne znam bih li rekla da je to ubrzavanje realizacije namjere...sve te riječi teško mi sjedaju. Svaka magija je ista magija, po kojem god učenju dolazila. Odnosno, svaka magija drugim riječnikom opisuje prirodu svijeta , a ta je jedna te ista -sve je živa energija u pokretu. Činiti magiju je aktivno, potpunom posvećenošću i pažnjom omogućiti da se skupi dovoljno energije da se što realizira.
    Zašto bi se što realiziralo, i moralnost realizacije bilo čega, valja razmatrati od slučaja do slučaja. Ja , primjerice, u ovom životnom razdoblju više ništa nemam namjeru (svjesno) 'zacopravati' , a kamoli koga... niti ikada više. Više se želim riješiti svijeta. Zato mi valjda tako dobro sjedaju knjige Castanede, one uče otpuštanju svijeta.

    Coprnjica nema ugodan prizvuk jer joj je katolička crkva dala negativan predznak. Baš volim da je negativan. Trebao si vidjeti izraz negodovanja jednog svećenika (poznanik mojih roditelja) kada me je upitao dok sam ulicom vozala dijete u kolicima (bila je još bebica) zašto ne dođem na misu, rekoh 'nas dvije imamo svoju misu'. Pomalo se snebio. Sad mi više ne bi bilo stalo odgovoriti...

    Idem ja spavati, prekasno je ovo za mene.
    :) Valjda sam štogod odgovorila?

    avatar

    23.06.2015. (00:29)    -   -   -   -  

  • coprnihica

    :). volim te draga

    avatar

    28.07.2015. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...