Komentari

blogdogg.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • blogdogg

    radnice tvornicima

    avatar

    18.06.2015. (22:20)    -   -   -   -  

  • lion queen

    gledaj, blogi, nije to toliko ni nerealno. znaš znanje nekakvo. skupiš još desetak frendova. osnujete firmu, svaki s istim udjelom. skuckate za neki početak. povučete lovicu iz EU i unutarnjih fondova za poticanje malog poduzetništva, dogovorite podjelu posla i zaduženja, podjelu dobiti. širite posao. tko uđe kao šljaker u posao, mora ući s udjelom. tako će imati interes za razvoj firme, a ne samo za pušenje. eto. omogućeno je radničko samoupravljanje, ali se treba složiti na nekom dobrom programu.

    avatar

    18.06.2015. (22:40)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @LQ složio bi se sa sa tobom da naši birokrat maheri nisu uspijeli sklepati propozicije natječaja za eu fondove za uber Todorića, ovako govoriti o nekim eu fondovima zvučiš ko Milanović koji je nakon što je ušićario ulazak Hrvatske sa 20 posto stanovništva maltene govorio o nekakvim kamionima punih eura koji čekaju na granici zeleno svijetlo.

    Kako sam u grlima sa eu fondovima za ruralni razvoj mogu ti samo reći da smo i to uspijeli pretvoriti u nešto nakaradno kako samo mi umijemo napraviti.

    avatar

    18.06.2015. (22:50)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @ neverin, ne treba odustajati. treba ići glavom kroz zid. trebaš biti dosadan. reći im da nećeš otići dok to ne riješiš i točka.

    avatar

    18.06.2015. (23:00)    -   -   -   -  

  • Neverin

    divim se tvojoj naivi ponekad Lion... ali ja ne vidim izlaza bez kalašnjikova :D

    avatar

    18.06.2015. (23:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...