Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Gorkić Taradi

    E nova interna je dobra, već sam je posjetio;)

    avatar

    21.06.2015. (10:02)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Tužne bolničke slike, sreća novog odjela.
    Dobar ti opis podova (leopard uzorak):))

    avatar

    21.06.2015. (16:29)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @gorkić
    A meni bi se lako moglo desiti da je i ja posjetim.

    avatar

    21.06.2015. (21:40)    -   -   -   -  

  • lion queen

    gotovo isti opis na onkologiji u petrovoj. podovi od potrganog linoleuma. tuš kabine bez ključa, samo zavjese, dijele je muškarci i žene. muški kao slučajno zavire vidjeti ima li koga... jadan onaj tko tamo mora ići.. ne znam je li tako i danas, ali bilo je kad sam išla u posjetu članu šire obitelji. jad i bijeda.

    avatar

    23.06.2015. (13:54)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro oslikana atmosfera bolnice (a hrana ista za sve, bez obzira na bolesti i alergije, npr. mlijeko na gastro odjelu, masno meso na kardio...).

    avatar

    23.06.2015. (14:43)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @lion & @gogoo
    Nisam imao namjeru svojim tekstom ocrniti bolnicu. To je, nažalost, u to vrijeme bilo tako. Danas, osam godina kasnije, mnogo je bolje. Taj su objekt, nakon preseljenja interne u novu zgradu, renovirali i sad su u njemu smješteni odjeli koji su nekada bili u još derutnijoj zgradi - prvoj gradskoj bolnici u kojoj sam ležao pedesetih godina prošlog stoljeća zbog šarlaha. I to bi bila zgodna priča.
    Kao ilustracija neka posluži ovaj detalj: dobivali smo točno određenu količinu čaja dnevno. Kako sam bio žedan to sam brzo popio a onda sam ljekova pio, točnije, jeo zajedno s jabukom. I to me naučilo da bez problema mogu danas progutati bilo koju veličinu tablete. Svako zlo za svoje dobro.
    Što se tiče hrane, nikada se u bolnicama ne žalim na nju. U našoj bolnici je ona još OK. Svojevremeno sam napisao i post na tu temu. Kad sam u bolnici pa čujem da se netko žali na hranu kažem mu pola u šali pola u zbilji: pa niste se ovamo došli udebljati već liječiti :-).

    avatar

    23.06.2015. (18:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...