Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • borivoj

    Kako pokrenuti vlastiti biznis na hrvatski način

    Nakon što sam danima promišljala strategiju razvoja ženskog poduzetništva u općenarodnom i općedruštvenom smislu, odlučila sam da je krajnje vrijeme da se više posvetim vlastitom, posve osobnom i individualnom poduzetničkom pothvatu, piše Bookeraj. U tu svrhu, u ruke mi je dopala knjiga hrvatske konzultantice i coacha Inge Lalić, pod naslovom „Kako pokrenuti vlastiti biznis“ (ne smijem propustiti zapisati niti njezin poticajni podnaslov: „Oslobodite neograničeni potencijal u sebi i ostvarite svoje najluđe snove“).

    Post sa BLOG.hr

    avatar

    08.06.2015. (08:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Ne želim svojim semper contra komentarom pokvariti ozračje ovog članka, ali se bojim da oni kojima je Papin govor i molitve bile upućene nisu čuli ništa a zapamtili, nažalost, još manje. Nije tu, suštinski, bilo mnogo novoga u odnosu na riječi pape Ivana Pavla II, a znamo koliko je od njih ostalo u ušima, a pogotovo u srcima onih koji bi ih morali čuti i u srcu nositi.

    komentar sa BLOG.hr - > semper contra @ gtaradi

    avatar

    08.06.2015. (08:35)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "ONO STO COVJEKA SNALAZI U ZIVOTU JEST SUDBINA.
    KAKO NA TO ODGOVARA, TO JE VLASTITO NASTOJANJE".
    Sai Baba

    avatar

    08.06.2015. (08:58)    -   -   -   -  

  • borivoj

    7. lipnja 2015.

    Velika kazaljka na satu je individualna duša. I stalno se vrti ukrug. Mala kazaljka se pomiče tiho i polako, s dostojanstvom. Mala kazaljka je Najviša duša. Jednom u sat vremena njih dvije se sretnu, ali individualna duša ne prepoznaje vrijednost tog susreta i ne ostaje povezana zauvijek. Ona gubi dragocjenu priliku i mora se iznova i iznova kretati u novi krug. Oslobođenje se događa kad se njih dvije spoje i postanu jedno. Kao što se dudov svilac oslobađa iz čahure koja je bila njegov zatvor, tako se i ljudi oslobađaju vlastita uma, kaveza u kojem su zarobljeni. Zadajte umu zadatak služenja Gospodu i rast će ukroćen. Predajte svoj um Gospodu. Zaboravite prošlost i ne brinite se zbog budućih pogrešaka. U sjećanju zadržite samo ono što je vrijedno pamćenja i iskreno slijedite svoju duhovnu praksu. Ostvarit ćete duhovni napredak.

    (Božanski govor, 1. siječnja 1964.)

    Bespomoćni smo pred vremenom, ali ako se mudro služimo vremenom, kreator vremena i njegov upravitelj mogu biti osvojeni.
    (Baba)

    avatar

    08.06.2015. (08:59)    -   -   -   -  

  • borivoj

    14. svibnja 2015.

    Kad se suočite s nevoljama i životnim bitkama, priljubite se uz Gospoda i čvrsto se držite za Njega. Kako bi usadila hrabrost u maleno dijete, majka ga potiče da samo hoda nekoliko koraka i okrene se, ali mu neće dopustiti da padne. Ako dijete zatetura i izgubi ravnotežu, majka se požuri i uhvati ga iza! Tako i Gospod Svojim očima budno prati svakog pojedinca (jiva). U Svojim rukama On drži uže (papirnatog) zmaja tj. čovječanstva! Katkad, On će ga možda povući, a u drugom trenutku popustiti Svoj stisak! Što god On činio, budite sigurni i bezbrižni jer On je taj koji drži uže vašega života. Ta čvrsta vjera ispunit će vas esencijom Ljubavi (prema-rasa). Uže je veza Ljubavi i Milosti i svaki zmaj (pojedinac) je vezan za Gospoda. Sve što vi morate učiniti jest koračati putem tako da veza Ljubavi i Milosti ostane snažna.

    (Prema Vahini, 29. poglavlje)

    Vi slavite Boga s vjerom i dobivate Milost. Vjera pruža Milost, a da toga niste svjesni. (Baba)

    avatar

    08.06.2015. (09:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...