Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • borivoj

    http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=117227

    avatar

    05.06.2015. (08:32)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "RADOST NAD SVIM RADOSTIMA, ZANOS NAD SVIM ZANOSIMA, PIJANSTVO NAD SVIM PIJANSTVIMA, BISER NAD SVIM BISERIMA, BLAGO NAD SVIM BLAGOM, BESKRAJNOST NAD SVIM BESKRAJNOSTIMA – TO JE UVIJEK LJUBAV". Paolo Mantegaza

    avatar

    05.06.2015. (08:45)    -   -   -   -  

  • borivoj

    5. lipnja 2015.

    Danas su ljudi zadovoljni ako očekuju i dožive kratkotrajne svjetovne radosti. Nemaju odmora. Noći provode spavajući, dane jedući i pijući, rastu i rastu sve dok ne dođu do starosti, progonjeni smrću. Tada se ne mogu odlučiti kamo ići ni što učiniti jer su im sva osjetila oslabila. Nitko i ništa ih ne može spasiti i tako, na kraju, oni završe kao poslušno meso u raljama smrti! Kako je tužan takav ljudski život! Dragocjen kao neprocjenjivi dijamant koji uopće ne može biti procijenjen koliko je vrijedan, pojeftinjen je na istrošeni, bezvrijedni novčić! Nema smisla kajati se kasnije ako danas ne meditirate o Bogu ili ne provodite neku duhovnu disciplinu kako bi ste Ga sada spoznali. Poklonik (sadhaka) ima pravo na viziju Boga, a ne na pogled na smrt (yamadaršana)!
    (Prema Vahini, 41. poglavlje)

    Čisto srce je bit i svrha sve sadhane. (Baba)

    avatar

    05.06.2015. (08:49)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "DAN NE MOZES ZADRZATI,
    ALI GA NE MORAS IZGUBITI". Latinska poslovica

    avatar

    05.06.2015. (09:07)    -   -   -   -  

  • borivoj

    4. lipnja 2015.

    Prema Vedama, postoje četiri stanja: budnost, san, duboki san i stanje čiste svijesti, najvišeg blaženstva (turiya). U prvom stanju, osoba je budna u materijalnom svijetu i usmjerena je prema izvanjskom. Budući da u ovom stanju osoba potpuno identificira s fizičkim tijelom, iskustvo je također fizičko.U snu, sebstvo je suočeno sa sobom; s osobnim reakcijama i iskustvima koja ne pripadaju izvanjskom svijetu. Sljedeće stanje je duboki san (sušupti). Ono je slobodno i od snova. Tu nema osjećaja odvajanja ili identiteta, određenog ili univerzalnog, doživljenog ili doživljaja. Postoji jedino atman, s kojim se pojedinac privremeno stopio. U četvrtom stanju (turiya), pojedinca više nema. Stekao je temeljnu istinu o životu i Kreaciji. Oni koji su dosegnuli to stanje više se ne brinu o pojedinačnom sebstvu. To su četiri stanja koja osoba doživljava, ali su ujedno faze kroz koje osoba mora proći u potrazi za samospoznajom.
    ( Sutra Vahini, 6.poglavlje)

    Iskoristite svoju inteligenciju i misli za postizanje blaženstva koje proizlazi iz života ispunjenog ispravnošću i dobrotom. (Baba)

    avatar

    05.06.2015. (09:08)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    haha, vicevi odlični!

    avatar

    05.06.2015. (10:14)    -   -   -   -  

  • polupani loncici

    hahah vicevi ucinise svoje.... osmijeh je na licu

    avatar

    05.06.2015. (10:55)    -   -   -   -  

  • Zack

    A moj tata s pederima ne razgovara! Haahaahah

    avatar

    05.06.2015. (12:19)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Dragi naši članovi,

    javljamo se kako bismo vas zamoliti za podršku našem radu i zajedničkoj borbi za prava životinja.

    Aktivnosti su mnoge, a i problemi poput pokušaja uvođenja novog načina iživljavanja na životinjama pomoću lova lukom i strijelom, što nastojimo spriječiti.

    Kako biste nam pomogli u daljnjoj borbi za prava životinja i pomogli nam u edukaciji građana, molimo vas, ako još niste, za uplatu članarine za 2015. godinu. Svaka uplaćena članarina iznimno nam je dragocjena i omogućava da se lakše i bolje usredotočimo na rješavanje problema s kojima se životinje suočavaju.

    Našim članovima osiguravamo mnoge i raznolike pogodnosti, od kojih ovom prilikom izdvajamo brojne popuste za članove, mogućnost dobivanja besplatnog ručka u Vegehopu i kupone za kupovinu u trgovinama bio&bio.

    Više je mogućnosti plaćanja članarina i donacija: Pay palom, u dvije rate, putem trajnog naloga, žiro-računa ili osobno u uredu i na info-štandovima Udruge. Sve informacije o tome možete pronaći ovdje.

    Pomoći nam možete i volontiranjem, doniranjem svojih usluga i odabirom hrane AMI za vaše četveronožne članove obitelji ili odabirom nekih od proizvoda Vegefino za vas, s obzirom na to da kupnjom tih proizvoda ne samo da utječete na sudbinu životinja nego će tvrtke koje ih prodaju svakom kupnjom donirati našoj udruzi donaciju.

    Zahvaljujemo vam na svoj dosad pruženoj podršci i razumijevanju.

    Srdačno,

    vaši Prijatelji životinja

    avatar

    05.06.2015. (17:14)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Odličn vicevi, nasmijala sam se. Dan odmah vedriji :)))

    avatar

    05.06.2015. (20:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...