Komentari

zack27.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Zack

    Napetost do samog kraja. :)

    avatar

    24.05.2015. (02:54)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    :-)))))

    avatar

    24.05.2015. (04:05)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Svaka čast Pablon :)

    avatar

    24.05.2015. (04:13)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Skidam kapu za ovaj skoro direktan prijenos :)
    Otprilike je onako kako smo očekivali i kako si predvidio.
    Cipar tek na 22.mjestu?

    avatar

    24.05.2015. (06:03)    -   -   -   -  

  • majra

    Da nije bilo ovih tvojih postova, vjerojatno ne bih ni gledala eurosong :)
    Sviđa mi se pobjednička pjesma :)

    avatar

    24.05.2015. (08:26)    -   -   -   -  

  • lion queen

    hvala ti što si ovo stavio, jer nemam televiziju, a inače sam uvijek gledala eurosong.
    meni je ruska pjesma bila za pedalj bolja od pobjedničke, a i talijanska je super.
    (bilo je na netu nekih prostačkih komentara na račun srpske predstavnice i njenog izgleda, a takvima bih poručila da je tako i hitler procjenjivao ljude po određenim kriterijima, pa smo vidjeli do kuda je to došlo.)

    avatar

    24.05.2015. (09:08)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Hvala ti, nisam gledala. Super mi je pjesma!!!!!

    avatar

    24.05.2015. (09:54)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    gledala sam sinoć, kakav je to bio light-show spektakl!
    fantastično su to Austrijanci napravili - podni light-show, bočni video-wall, svjetlosni snopovi, - sve tematski prilagođeno svakoj pjesmi

    pobjednička pjesma je dobra, neobična... sviđa mi se

    avatar

    24.05.2015. (10:45)    -   -   -   -  

  • NF

    nasmijalo me što sam pročitao da njemačka i austrija jedina nemaju susjede za dati bodove, merkel bi se trebala zamisliti, inače nisam pratio ;)

    avatar

    24.05.2015. (12:29)    -   -   -   -  

  • Zack

    @MALI SUNCOKRET :)))))

    @Sinisa Hvala ti! :)

    @Lastavica Ja sam sve to nekako objektivno, kao što je žiri na kraju glasovao! :) Žao mi je Cipra, ali i Austrije i Njemačke jer su imali jako dobre pjesme. ;)

    avatar

    24.05.2015. (13:38)    -   -   -   -  

  • Zack

    @S. Navijao sam za Švedsku i Rusiju i za to da Italija ne pobijedi! Iako je publika najviše glasova dala Italiji, žiri je popravio tablicu i zasluženo je pobjedila Švedska. Talijani možda koju drugu godinu sa originalnijom pjesmom a ne kopijom slavnh tenora. :)

    @Lion Queen Ne bi ja o Hitleru, nije mi baš pozitivna tema. Srpkinja je zaslužila 10. mjesto, iako ju je žiri postavio na čak 24.! Realno nije baš ispunila uvjete koje žiri ocjenjuje, ali je bila bolja od polovice drugih. ;)

    @O-da životu! Hvala ti! Pjesma je dobra, nije bolja od recimo Ciparske, meni osobno, ali ju je nastup skroz podigao. :)

    avatar

    24.05.2015. (13:49)    -   -   -   -  

  • Zack

    @Shadow-of-soul Drago mi je što sam uspio u naumu i pomogao nekome tko želi da prati direktan prijenos! To mi je od samog početka bio cilj! :) Slažem se za Rusku pjesmu, je bolja od Švedske, ali je Šveđanin nastup imao bolji i efektniji. Što se tiče produkcije, tu ipak imam svoje mišljenje. Bolja je bila prošle godine u Danskoj! :)

    @NF Teorija o susjedskom glasovanju je ove godine pala u vodu jer su sve zemlje podjednake glasove davale istim zemljama, šo se vidi i po tablici! I da, po meni je sramota da su Austrija i Njemačka završile zadnje s daleko boljim pjesmama od Poljske! ;)

    avatar

    24.05.2015. (13:53)    -   -   -   -  

  • svasta nesto i vise od toga

    Odlican post pun zanimljivosti. Gledala sam eurosong kao sto ga pratim vec niz godina. Ove godine moram rec da je bilo dosta dobrih pjesama, ali Svedska definitivno nije bila ni blizu mojih favorita. Pjesma je plagijat Davida Guette.

    avatar

    24.05.2015. (23:00)    -   -   -   -  

  • Zack

    @Svašta nešto i više od toga Hvala ti! Čuo sam da je nešto vezano u Davida Guettu ali nisam točno znao što je. Ionako ne bih ni znao o kojoj je pjesmi riječ jer Guettu već dugo ne pratim.
    Slažem se da je bilo boljih pjesama. No, unatoč dobrim vokalima Italije, njihova pjesma nije bolja, kao ni Ruska iako je imala bolju izvedbu. Kada bih već morao birati između tri zla, izabrao sam najmanje, a to je Švedska. Inače, najradije sam htio da pobijedi Australija, budući da meni drage pjesme nisu imale šanse za to. ;)

    avatar

    25.05.2015. (01:12)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Nisam gledao i baš mi je žao. Ali, ipak u jednu mi je ruku i drago što se nisam živcirao za vrijeme glasanja kada svoji susjedi nagrađuju svoje susjede, kao ono razumiju se. S druge strane, zahvaljujući tebi (bravo majstore) sve sam vidio, a i komentari su ti sasvim na mjestu. Meni se jako sviđa Italija (možda je to i malo subjektivno), ali osim lijepog pjevanja kod njih me u pravilu oduševljava tekst. Oduševila me Australija i predviđam da će se ona najviše slušati na našim radio postajama, a Belgijska je bila specifična i vrlo zanimljiva s fenomenalnim scenskim nastupom. Općenito, video prezentacija je bila odlična. Malo me je razočarala zemlja domaćin - ni sam ne znam što je to bilo - osim očajne video prezentacije imao sam osjećaj neke nespojive mješavine Cata Stevensa i Bee Geesa. I na kraju, prvih pet je zasluženo prvih pet, da sam ja ocjenjivao možda bi koja bila gore, a koja dolje za jedno mjesto, ali u pravilu sve ok.

    avatar

    25.05.2015. (01:46)    -   -   -   -  

  • Zack

    @Plastik Odmah po završetku natjecanja objavljeni su rezultati kako je glasao žiri, kako publika. Italija je definitivno pobjednik kod publike, kod žirija Švedska. No, ja sam si da truda te zbrojio sve glasove. Tako ispada da Italija bude druga, Rusija treća, Norveška sedma, Estonija osma, ali se vidno mijenja poredak od 11.-27. mjesta! Poredak je više fer nego je je na službenim rezultatima. Nije mi jasno po kojem principu je tako ispalo no nije fer.

    avatar

    25.05.2015. (13:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...