Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • cicoje

    Francuzi su bili oslobodjeni od strane saveznika, da ne velimo amera, u IIgom Svj Ratu. Potpisali su kapitulaciju cim je pukla prva puska i zato sute i polazu vijence. Mi imamo ovdje i pobjednike rate (koji su poklali porazene), i porazene koji su samo voljeli svoju domovinu tj Hrv i mozda tada bili u krivu glede nacina na kojem su htjeli sazidati NDH ali svakako nisu zasluzili zato takvu sudbinu (barem vecina njih). I sad na kraju krajeva njihova ideja nezavisne i slobodne Hrv je dozivjela ostvarenje i procvat a ideologija pobjednika (2SvjRta) poraz... to ti meni odgonetni skiljavi francuscicu..

    avatar

    17.05.2015. (21:36)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Glavno da smo mi u EU. Još će puno vremena proći dok stignemo u Europu, misaono ne geografski. Tekst ti je za +5. Kratko i jasno.

    avatar

    17.05.2015. (22:19)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @cicoje: škiljite vi, i to na oba oka, niste shvatili tekst i sad bi krenuli u brojanje lijevih i desnih. "Možda su bili u krivu glede načina..."? Jer su lizali dupe Adolfu da dobiju svoju j... državu? Pristali su "samo" na istrijebljenje Švabama (i sebi?) "nepoželjnog" dijela vlastite populacije i na koješta ne baš slavnog. "Možda" su bili u krivu? Govorim o vladarima te toliko vam drage države koji su, uz pomoć mentalno bolesnih pripadnika svoje svite, izvršivši slavna djela da ostanu za pamćenje za čovječanstvo, isto tako slavno podvili rep i zbrisali u maglu (čini se kao oprobana taktika naših dragih Vođa, njihovi gazde su bar imali obraza nestati, umrijeti nakon poraza), ne o onom jadu i bijedi pobijenom po poljima. Ne čini mi se da je ta njihova država i ideologija ono što danas gledamo, previše su sami nasrali po njoj. Jedno se komunjarama mora priznati: nisu svoju vlast htjeli izgraditi na ubijanju ljudi zbog boje kože ili vjere. Političke protivnike su ubijali po malo prosvjećenijem ključu. Ali su ih ipak ubijali, i nemojmo (ni) to zaboraviti. Nama preostaje da učimo i na greškama i na ispravnim postupcima onih prije nas, i da ostavimo svojoj djeci bolji svijet, ne gluplji i zatucaniji nego što smo ga našli.

    avatar

    17.05.2015. (23:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...