Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • zlica od opaka

    Novom vodstvu Saveza želim puno sreće i suradnje. Veselim se budućim pozitivnim promjenama za Savez i timove!

    avatar

    12.05.2015. (13:10)    -   -   -   -  

  • komentator

    Kakvo osvježenje u savezu! Čestitam svima od srca. LP

    avatar

    12.05.2015. (13:54)    -   -   -   -  

  • cestitke

    Culi smo i nismo mogli vjerovati. Znaci stvarno je istina. Bravo, najiskrenije cestitke. Nece vam biti jednostavno, pogotovo par dana prije drzavnog ali svi vjerujemo u vas.

    avatar

    12.05.2015. (14:34)    -   -   -   -  

  • Mery

    Napokon, napokon, napokon! Od srca cestitam svim ovim mladim i vrijednim ljudima. Sada ce stvari napokon krenuti u pravom smjeru. Naprijed ljudi ovo je najbolje sto se dogodilo Hms-u ikada!!!!!!!!

    avatar

    12.05.2015. (14:55)    -   -   -   -  

  • ohoho

    Cestitam i pozdrav iz BiH

    avatar

    12.05.2015. (16:20)    -   -   -   -  

  • :-)

    Puno uspjeha svima !
    Dogodilo se nesto sto su svi jako dugo prizeljkivali

    avatar

    12.05.2015. (18:52)    -   -   -   -  

  • Bravo,bravo

    Najiskrenije čestitke !!!!

    avatar

    13.05.2015. (09:06)    -   -   -   -  

  • HMS

    Hvala svima na podršci i dobrim željama.
    Nema potrebe za dizanje tenzija u Savezu već vas molimo da se svi zajedno okrenemo pripremama za nadolazeće Državno prvenstvo koje je pred vratima.
    Ovim putem hvala svim timovima koji su se aktivno uključili u organizaciju Državnog prvenstva i koji su od velike pomoći za Savez.
    O svim ostalim aktivnostima Saveza bit ćete pravovremeno obavješteni.

    avatar

    13.05.2015. (09:18)    -   -   -   -  

  • Sara L.

    Mislim da će ovo biti prvo državno nakon dugo godina bez tenzija i cure neće biti u grču. Mislim da će se napokon timovi stvarno morati boriti za mjesta i da će neki tek sad osjetit kako je to zapravo. Veselim se novoj atmosferi. Pozdrav s mora!

    avatar

    13.05.2015. (11:02)    -   -   -   -  

  • nina

    Pa hvala dragom Bogu. Sretno novom vodstvu i puno srece na drzavnom svima.

    avatar

    13.05.2015. (14:06)    -   -   -   -  

  • :-))))

    Samo hrabro, čestitam !!!!!

    avatar

    13.05.2015. (15:09)    -   -   -   -  

  • ksenija

    Girl power! Cestitke na novom vodstvu i nadajmo se da ce neke promjene dodatno motivirati sve timove da budu sto bolji na nadolazecem prvenstvu. Mislim da nam je nakon toliko godina trebalo neko osvjezenje. Timovi su umorni od uvijek istih dobitnih kombinacija, trose se ogromni novci za odlazak na natjecanja, a unaprijed znas da ne mozes puno ocekivat. To stvarno utjece na neke timove i mislim da cak i mala promjena na bolje moze puno znaciti. Puno srece svima na prvenstvu, nek pobjedi NAJBOLJI! :)

    avatar

    13.05.2015. (16:21)    -   -   -   -  

  • upitnik

    Mislim da u ovoj poplavi dobrih želja svi zaboravljaju da još uvijek nemamo satnicu za natjecanje..........

    avatar

    14.05.2015. (08:47)    -   -   -   -  

  • ja

    I ja se slažem sa promjenama, to je stvarno dobro za savez, ali to se nije trebalo raditi pred prvenstvo. Za tjedan dana je prvenstvo mi nemamo satnicu. Ni informaciju gdje trebamo doći, ni bilten, ni išta drugo od informacija. Kada je prijem kod gradonačelnika? Kako HMS može biti toliko neodgovoran. Pa moramo planirati putovanja. Ne odlazimo u susjedno selo, nego na Državno prvenstvo. Treba organizirati autobuse, treba prilagoditi prehranu, svi imamo zadnje treninge da curama kažemo kada se kreće. A mi nemammo još ni satnicu. Kad je dobijemo onda ćemo prvo tek dogovoriti autobus, a tek onda cure. A danas je četvrtak.

    avatar

    14.05.2015. (08:58)    -   -   -   -  

  • HMS

    Sve kontakte za državno prvenstvo predsjednica je dobila jučer te upravo vrši zadnje dogovore s gradom Zadrom oko prijema sudionika kod gradonačelnika. Čim dobijemo potvrdu izaći će satnica prvenstva, a svakako u toku današnjeg dana.

    avatar

    14.05.2015. (09:30)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Samo bih molio da predsjednica potvrdi da je sve kontakte dobila odmah čim je tražila. Isto tako da potvrdi da sve što je traženo jest dobila i to u rokovima koje je tražio HMS. Čak štoviše mi smo sve predali u utorak, ne jučer (srijedu) dakle samo par sati po dobivanju zahtjeva. Čak štoviše radi toga smo ostali duže u uredu, bitno duže nakon radnog vremena jer tajnica nije mogla doć tijekom radnog vremena, iako su svi materijali bili pripremljeni još u pojedljeka popodne, samo dva sata nakon zaprimljenog zahtjeva. Dakle, kontakti su dobiveni prekjučer, a ne jučer na temelju zahtjeva u roku koji je bio u zahtjevu. Jer bi se iz ovog priopčenja moglo zaključiti da mi radimo destrukciju i da je zbog nas zastoj u informacijama.

    Ovaj ured već 4 dana ne radi aposlutno ništa, nego priprema primopredaju. Uz 6 naših zaposlenika angažirali smo još 2 studentice i radimo do kasno navečer. Potpuno smo zanemarili sve ostalo. Dakle sa naše strane kooperativnost je maksimalna. Molim da se to potvrdi.

    Isto tako sva arhiva je pripremljena i zapakirana još od jučer i čekat će do ponedjeljka ujutro kako je dogovoreno sa HMS-om iako smo mi tražili da se preuzme ranije (predložili smo jučer).

    avatar

    14.05.2015. (12:03)    -   -   -   -  

  • ?

    kada cemo znat koji se timovi natjecu. to je vec moralo biti objavljeno. za tjedan dana je prvenstvo. i kad su sluzbeni treninzi i akreditiranje.

    avatar

    14.05.2015. (12:41)    -   -   -   -  

  • HMS

    Popis svih prijavljenih timova bit će objavljen danas. Naime to nikako nije bilo moguće ranije objaviti s obzirom da je zadnji dan prijava bio 10.05. Neki timovi su prijave slali poštom, s toga se iste trebalo pričekati i danas su sve prijave kompletirane.
    Satnica će također biti danas objavljena te ćete do kraja dana imati sve potrebne podatke.

    Po završetku državnog prvenstva predsjednica će svim članovim Saveza podnijeti detaljan izvještaj o organizaciji prvenstva, a koji će uključivati sve podatke o preuzimanju dokumentacije i opreme.

    avatar

    14.05.2015. (13:18)    -   -   -   -  

  • -.-"

    Jadni vi, kako ste samo dugo budni morali ostati... sto ste si sami skuhali, sad si sami i pojedite. -.-"

    avatar

    14.05.2015. (13:31)    -   -   -   -  

  • :))))

    Cure iskoristite ovo prvenstvo za druženje međusobno i uživajte u svakom trenu, jednom ce ostati ta poznanstva kao vrijednost iz mladosti a medalje nisu najbitnije

    avatar

    14.05.2015. (22:12)    -   -   -   -  

  • heh

    curke napokon osvjezenje! dajte sve od sebe i napokon ce se vidjeti tko sta zasluzuje! sretno svim timovima. NEKA POBIJEDI NAJBOLJI!

    avatar

    15.05.2015. (09:36)    -   -   -   -  

  • najjace

    zna se tko je to

    avatar

    15.05.2015. (23:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...