Komentari

nihonkichigai.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • teuta

    Ovo je super jer ima detaljan opis filma pa svatko može birati. Čak što se tiče kinematografije i tu su Japanci posebni.
    Sjećam se, kao mala, dok sam gledala neki japanski film bio mi je uvijek zanimljiv po tome kako muškarci "viču" na žene hehehe. Lijepo od tebe što mogu koristiti tu riječ tj. da sam i ja ludaaaaaaaaaaa za Japanom. U Zagrebu bit će od jeseni mogućnost učiti japanski za badava pa ću se probati uključiti kod njih. Papa, iliti konnichiva!

    avatar

    03.07.2016. (14:29)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Stvarno si se potrudio i mislim da budem ponešto pogledao da mi japanski bolje uđe u uho.
    Tek pišuči seriju postova o posjetu Japanu, vidim koliko smo toga doživjeli. Najbolje što smo mogli učiniti bilo je otiči u vlastitoj režiji. Nismo morali trčati kao male fifice za nečijom zastavicom, već smo Japan doživjeli s vlastitih nogu, najljepše.
    Kada me danas netko pita "šta nam je bilo najljepše?" teško je odgovoriti u par riječi. Sve je bilo lijepo. A najljepši je način kako smo doživjeli Japan, ne kao neku nepoznatu i daleku zemlju nego zemlju u koju se želimo ponovo vratiti.
    Svojevremeno sam pitao za one jeftine karte za metro. Kada smo stigli na Naritu i dobili turističku vizu kupili smo Tokyo Subway Ticket, For customers visiting Tokyo. Za tri dana 1500y. Mogu reči da smo ih debelo iskoristili.
    Sajonara

    avatar

    03.07.2016. (14:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...