Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • borivoj

    Dom za 500 dolara

    Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom, piše Indijanka vegetarijanka. A to može biti i kutija šibica, ako vas za nju vežu takve emocije. S jedne strane svijeta, tamo na istoku, u Rusiji sve je nekako široko i veliko. No, još dalje tamo na istoku, npr. u Japanu, prostor za stanovanje je malen, a jako skup. S druge strane, tamo na zapadu, točnije u SAD-u u porastu je, zbog krize, trend gradnje veoma malih domova, često im je uzor upravo Japan. Ovo je priča o čovjeku koji je izgradio dom od materijala koje je pronašao u prirodi ili odbačene te ga je sve zajedno koštalo ispod 500 dolara. Naravno, nije uračunao mnogo vlastitog rada jer je kuću sam podigao.

    Post sa BLOG.hr

    avatar

    08.04.2015. (08:28)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Mediokriteti

    Ovo je priča o ljudima koji zauzimaju sredinu, piše Dupla ljuta. Po Gaussovoj krivulji oni su uvijek i svugdje u većini. Oni nikada nisu toliko loši da bi bili na dnu ali ni dovoljno dobri da bi ih pamtili po bilo čemu.
    Pouzdani su i poslušni i na njih se možeš osloniti. Mirni su i staloženi i ne upotrebljavaju proste riječi. U ljubavi cijene naviku i pouzdanost a strast im je strana. Ne bune se, ne sanjaju bolje jer im je i ovako dobro.
    Nikada nisu pretjerano tužni, a u veselju su suzdržani. Kada ih život gurne u krajnosti onda se izgube i očajavaju .

    Post sa BLOG.hr

    avatar

    08.04.2015. (08:29)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Navidezni problemi

    Vsi mi, popotniki, velikokrat izgubljamo energijo in čas z navideznimi problemi. Problemi, ki jih ustvarimo sami.
    Veliko drobnih težavic se prelevi v resne probleme. Za to ne smemo kriviti drugih, temveč predvsem sebe. Kolikor bolj bomo sprejemali medse z odprtim srcem drobne osrečujoče trenutke, toliko manj bomo dovzetni za težave na naši poti.

    Manjši problemi so največkrat zelo hitro prehodnega značaja, saj se velikokrat sami sebi zdimo smešni, ko se obrnemo nazaj in vidimo, za kako nesmiselne in malenkostne stvari smo se razjezili, razburjali ter intenzivno razmišljali in to o problemu, ki ga že naslednji dan ni nikjer več, mi pa smo ogromno energije poslali v nič.

    Več ť

    Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

    SONČNA pošta

    avatar

    08.04.2015. (08:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "BOGAT SE NE POSTAJE S ONIM STO SE ZARADI,
    NEGO S ONIM STO SE NE POTROSI". Ford

    avatar

    08.04.2015. (08:34)    -   -   -   -  

  • borivoj

    7. travnja 2015.
    Teškoće, nevolje i brige dolaze prirodno kao posljedica prošlih djela. Ljudsko rođenje je rezultat prošlih djela (karme), od njihovih posljedica ne možete pobjeći. Kakva je vaša akcija, takva je reakcija. Kad stanete pred zrcalo i pozdravite, pozdrav će se odraziti na vas. Ako se zrcalu obratite grubim riječima, grubost vam se na isti način vraća. Očigledno je da priroda naših djela određuje njihove plodove. Čovjek je slika Boga. Sveti spisi objavljuju: „Bog se javlja u ljudskom liku (daivam maanusha rupena)“. Bog ne silazi kao Avatar da bi oslobodio određene pojedince od njihovih nevolja i tuge i donio im radost i sreću. Bog povremeno preuzima ljudski lik da bi čovječanstvu pokazao kako ljudski životi mogu biti posvećeni.
    ( Božanski govor 3. rujna 1988.)

    Posvetite sve svoje misli, riječi i djela Bogu. (Baba)

    avatar

    08.04.2015. (08:35)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Odličan tekst! Prije točno godinu dana ,za uskršnje praznike, s djecom smo posjetili Smiljan. Oduševljeni smo! Nisam imala pojma kako je to sve dobro napravljeno, prezentacije, filmovi,ma svi smo uživali. Pametan park za djecu je pravo otkriće- taman je počela padati kiša dok su naši dečki usvajali "tehniku" igre a muž i ja smo ih s guštom promatrali jer je šteta propustiti taj doživljaj. Kako sam i sama počela obogaćivati svoj duhovni život kreativnošću i prelaženjem naučenih, usvojenih granica u glavi, posjet Smiljanu je na mene ostavio dubok utisak. Nadahnuo me još više, baš kako kažete, kao "vodilja ka višim spiritualnim stremljenjima."
    Tesla je božansko dijete i iskoristio je sve što mu je dano. Kao i svima nama, samo je pitanje koliko smo i jesmo li svjesni.

    avatar

    08.04.2015. (10:22)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Naše misli nas programiraju na staničnom nivou


    Svaka stanica u našem organizmu sadrži tisuće receptora. Svaki receptor je specifičan za određeni peptid ili protein.

    Kada doživljavamo (bijes, tugu, krivicu, zabrinutost, sreću ili nervozu), svakoj od tih emocija odgovara vlastiti izlučeni tok neuropeptida. Ovi peptidi cirkuliraju kroz organizam i sjedinjuju se sa receptorima koji u cjelini mijenjaju strukturu stanice.
    Kada proizlazi dioba stanice, događa se slijedeće. Ukoliko je stanica bila izložena djelovanju određenog peptida više nego djelovanju drugih, nova stanica - stvorena diobom – imati će veći broj tih receptora, koji odgovaraju datom peptidu. Analogno tome, stanica će imati manje receptora za one peptide, čijem je djelovanju stanica majka bila rjeđe izložena.

    Dakle, pri bombardiranju naših stanica peptidima negativnih emocija i odnosa mi bukvalno programiramo stanice da primaju više ovih peptida u budućnosti. Još gore, mi smanjujemo broj receptora povezanih sa peptidima pozitivnog stava, stičemo sklonost ka negativizmu.

    Znači, možda je potrebno više od par dana pozitivnog razmišljanja, da bi ono imalo značajniji utjecaj na naš model dugoročnih odnosa sa okruženjem. Svaka stanica u našem tijelu zamjenjuje se svakih dva mjeseca. Dakle, ako je u vašoj prošlosti bilo negativnog razmišljanja, depresije, pesimizma ili razočarenja, planirajte dugoročan rad na sebi, da bi postigli postojane rezultate.

    Počnite danas. Počnite mijenjati biološku strukturu stanica, postanite skloniji sreći i optimizmu, umjesto da zavisite od svojih emocija.

    Izvor: http://lazarev.org/ru/interesting/full_news/nashi_mysli_programmiruyut_kle tki/
    VIDEO:
    https://www.youtube.com/watch?v=awAmfF00xn8

    avatar

    08.04.2015. (16:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Alternativa E-novine 8.04.2015.

    Čišćenje organizma | Alternativna medicina | Aromaterapija | Ljekovito bilje | Zdrava prehrana | Ayuverda | Yoga i sport







    Ljubičica - više od nježnog ukrasa u vrtu
    Otkrijte zašto je ljubičica daleko više od mirisne proljetnice kojoj se divite.
    Više >>





    Riješite se nadutosti prirodnim putem
    Umjesto proljetnog poleta osjećate se teško, tromo i umorno? Ne brinite - na raspolaganju su vam prirodna sredstva protiv nadutosti.
    Više >>




    Debljate se jer - premalo spavate?
    Spavate li samo 30 minuta manje od potrebnih 6-8 sati, već u tjedan dana vaše će tijelo početi drastično reagirati. Saznajte zašto.
    Više >>






    Za miran san i život bez stresa
    Saznajte više o pasiflori - prirodnom sredstvu za poboljšanje sna, smirenje i liječenje ovisnosti.
    Više >>




    Besplatna ljekovita hrana skrivena u vašem dvorištu
    Samonikle jestive biljke nisu samo besplatna hrana, nego mogu poslužiti i kao besplatan prirodni lijek.
    Više >>





    Učinite svoj život sretnijim zdravijim, radosnijim i ispunjenijim!
    Želite li mijenjati svoj način razmišljanja i djelovanja? Zanima li vas brzo postizanje zadanih ciljeva? Prijavite se na Osnovni Theta MEDŽ seminar!
    Više >>











    WWW: http://alternativa-za-vas.com
    FORUM : http://alternativa-forum.com
    STORE : http://alternativa-webshop.com
    EMAIL: kontakt@alternativa-za-vas.com
    TEL: +385 (33) 731-922
    MOB: +385 (0) 99-640-7446 NOVO: Skinite našu besplatnu mobilnu aplikaciju!

    Android Iphone/Ipad




    Pridružite nam se!

    Copyright Š 2014 Alternativa za Vas.

    avatar

    08.04.2015. (16:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...