Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    ...programirano uništavanje hrvatskoga društvenoga tkiva...

    avatar

    06.04.2015. (10:14)    -   -   -   -  

  • lion queen

    I Papa Franjo i biskupi i svećenici bi morali biti još oštriji nego što jesu prema nepravdi koja se događa čovječanstvu. Mislim da bi konačno trebalo početi s izopćavanjem nepoćudnih, kojima vlada elementarno zlo. Takvi nemaju što tražiti u crkvi, sve dok se ne obrate. Šteta što Boznanić ne koristi to oružje za borbu protiv zla. Možda bi se onda štogod promijenilo.

    avatar

    06.04.2015. (11:41)    -   -   -   -  

  • df

    Puno otrcanih fraza bez neke jasne poruke, bez pokušaja da se bar pobliže pojasni na čemu počivaju neke kardinalove tvrdnje. Na primjer: Rastave li se supružnici, ruši se autoritet obitelji. Upravo obratno, nastave li supružnici i dalje živjeti u neodrživoj zajednici u kojoj stradavaju i pate obadva supružnika, a ako imaju djece, pogotovo stradavaju i pate najmlađi i najslabiji. Ili: Izjednači li se agresora i žrtvu, branitelja i napadača, ruši se autoritet slobode.

    Retorika hrvatske desnice, uostalom, nitko nikoga ne izjednačava, a agresora, jer očito se misli na Domovinski rat, nije bilo budući da je na teritoriju Jugoslavije vođen klasični građanski rat. Ono o čemu bi Crkva morala brinuti su žrtve, a žrtava u svakom ratu ima i na jednoj i na drugoj strani. Svaki poginuli nečiji je sin, brat, suprug ili otac, a o tome se ne vodi računa.

    avatar

    06.04.2015. (13:50)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    lion queen, odlična zapažanja i preporuke, slažemo se.

    avatar

    07.04.2015. (09:56)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    crna zvjezdice, NEZNALICO i TUK(ČIN)O!
    Htio sam izbrisati ovu nebulozu, ali nek stoji, neka se vidi kakvih sve budaletina ima koje, možda, žive u lijepoj nam i napaćenoj Hrvatskoj, a rade protiv nje i srce joj buše neznanjem i kamom.

    avatar

    07.04.2015. (10:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...