Komentari

goga-mario.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • jelen

    Po vama bi se mogao narihtati, ne sat, nego kalendar, al onak približno :-) kad se bliži neki blagdan uvijek imate nekaj pametno za dometnuti.
    Kak ste samo uspjeli zabrazditi u nekakve "reinkarnacije" kad je poznato da je egzistencija linearno-eternalistička tj. starta u začeću kad Bogek kapne dušicu dolje i nastavlja se nakon smrti zauvijek opet gore kod Bogeka :-D Ne sumnjam da će vam "stručnjaci" još sve u detalje objasniti, a ja vas samo pozdravljam uz najbolje vuzmene želje. Najte puno s karabitom pucati i oprezno kod kurenja vuzmica, otkačeni ste, da nete sebe vužgali :-S

    avatar

    03.04.2015. (19:43)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @jelenko jelen...je pa kaj nisi skužil da smo preskočili i Valentinovo i Dan žena i svakaj nekaj, al Vuzem je ipak taj o kojem Mario uvjek ima kaj za reći, a ja mu nemrem ostat dužna...čist račun duga ljubav, neka meni njega..:)

    avatar

    03.04.2015. (21:06)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    ...ali nema garancije na rok trajanja...

    avatar

    04.04.2015. (03:58)    -   -   -   -  

  • Neverin

    Nazalost radi straha od smrti pribjegosmo institucionaliziranoj religiji i napravili od smrti tabu. U svakom slucaju memento mori bi zrebao biti dodatni poticaj da odzivimonovaj zivot punim plucima

    avatar

    04.04.2015. (13:22)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @Sredovječni
    ...nema garancije...

    @neverin
    ...tak je, život živjeti najbolje što možemo, reprize nema...

    avatar

    04.04.2015. (18:56)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Mislim da je pretpostavka da mi živimo život suštinski pogrešna. Po svemu što sam do sada spoznao, život živi nas, a mi smo u toj priči potpuno nebitni, bar kao jedinke, mada ni kao vrsta nismo ni približno značajni kako nam se čini. Da, mi jesmo slika i prilika boga, tvorca, ali to je i sjena koju čini sunce nad svime, a zapravo, baš ništa je, tj. sjena je sasvim stvarna, ali i nebitna, tek puka refleksija postojanja nekih sasvim drugih entiteta. Srž je program koji beskonačnim permutacijama preferira one koje mu omogućuju dalje. Uh, to je tek teško prihvatiti, zar ne, jer sasvim je ugodno biti subjekt, pa makar i vremenski ograničen, ali tek frekvencija na kojoj se manifestira netko ili nešto drugo, to je tako pusto, zar ne. U svijetu činjenica vjera malo znači, osim činjenice da su činjenice, za čovjeka, uvijek tek vjerovanje, ili dogovor ;)

    avatar

    05.04.2015. (00:05)    -   -   -   -  

  • ovaj komentar nije ovdje

    So it goes.

    avatar

    06.04.2015. (11:03)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Jedina nedvosmislena činjenica koja nije zaključak jest "JA JESAM". Sve drugo su izvedenice koje mogu biti zabluda. To što vidimo da druga tijela umiru, nije nikakav dokaz smrti kao prestanka svijesti, to je samo dokaz da su se tjelesa ugasila. Prava definicija smrti je zapravo prestanak mišljenja, kao npr. kad zaspimo i spavamo dubokim snom bez snova. Smrt tijela je puka banalizacija ideje smrti. U meditaciji čovjek prestaje misliti: to je za njega privremeno istinska smrt, u kojoj se naravno krije istinski život. Tako prava smrt i pravi život zapravo nisu dva pojma, već jedan pojam sa svoje dvije strane. Živjeli! :-)))))))))))))

    avatar

    29.04.2015. (11:23)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ajmo, mrdnite dupe, 'oćemo novi post! Evo predlažem dijalog-temu: kako Goga, a kako Mario gledaju, tj. gledate na činjenicu da su djevojke po tramvajima uglavnom golih nogu (u minicama, mini-suknjicama, vrlo kratkim hlačicama), a ako i nisu, onda su skoro sve odreda u vrlo pripijenim hlačama? Je li to trend koji su skrojili muškarci po svojim željama, a žene to ne kuže, ili se radi o nečem drugom?

    avatar

    07.06.2015. (19:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...