Komentari

bloodeeleeshte.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • dnevnikJR

    izvanredan osvrt...sinula mi misao, čitajući tvoj tekst da crnilo u kojem smo (neki od nas) proživljavali svoje prve izlaske i sudare s društvenim životom, sredinom osamdesetih, ukalupljeno u tzv. darkerski stih i famoznu "Crnu ružu" te uz zvukove Bauhausa, Joy Division, Jesus and Mary Chain itd (mogla bih nabrajat do sutra) ustvari je možda imalo i proročansku notu,,,jer sve što je kasnije uslijedilo, bilo je jebeno crno,,a crnilo nas prati nažalost i danas...Uglavnom, kako god, svaki osvrt na ta neka vremena u meni bude posebnu nostalgiju,,možda upravo zato što sam tada udisala prve trenutke svog zrelijeg života, pa je sve imalo neku snažniju i upečatljiviju notu..Btw. moji klinci su nekak ponosni danas kaj im je mama rockerica i punkerica, mislim da bez obzira što nikad glasno neće afirmirati moj glazbeni ukus, nekako ih na jedan određeni način obilježava...ostavlja trag -)

    avatar

    24.03.2015. (11:18)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    now-that's what I call essay! odlično, pitko, sveobuhvatno, nikad ne gubeći nit vodilju-moram da kažem: alal vera majstore!

    avatar

    24.03.2015. (11:26)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    pogledala sam nekoliko epizoda. e sad, ja uz zagreb nisam vezana niti rođenjem, tek posljednjih nekoliko mjeseci živim u njemu, i ne mogu se složiti s ocjenom da se radi o dosadnjikavom gradu - događanja ima, samo nema interesa, dosadnjikavi su zagrepčani :)

    što se tiče serije, mjestimično sam i ja primjećivala kako se ovaj navodni zagreb osamdesetih tek po nekoliko parkiranih jugića i tamića, te par stojadina, razlikuje od ovog današnjeg zagreba, u par navrata im se i omakao suvremeni seting.

    no dobar pokušaj nostalgije, želi mirisati na smogovce, na kultni zagreb nekad, i to nije loše.

    avatar

    24.03.2015. (14:49)    -   -   -   -  

  • edo

    "Svaka budala ima svoje veselje" - stara vrapčanska.

    avatar

    24.03.2015. (16:57)    -   -   -   -  

  • ante

    Jadno. Možeš ti i bolje!

    avatar

    24.03.2015. (22:50)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Antiša, jamraš ko moj kum Ico. Pošalji mi lijepo narisanog vuč(n)jaka na email i pisat ću bolje :P

    @ razvedenenica: o proročanstvima ne bih, ali da je sve otad skrenulo prema konstantnom "we lost control, again" - jest :)

    avatar

    26.03.2015. (11:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...