Komentari

proglasi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Proglasi

    ?

    avatar

    18.03.2015. (13:52)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Ponekad je šutnja zlato...., a nekad ipak treba nešto reći

    avatar

    18.03.2015. (22:11)    -   -   -   -  

  • Piše - Branko Stojković

    ČUDNI SU PUTEVI I TOKOVI ŽIVOTA HRVATSKIH MILIJARDERA (9)

    POLICIJA TAPKA U MRAKU OKO ISTRAGE I NESTANKA BOŽIDARA GORUPA

    Treba ovdje prvo postaviti pitanje - kako je Božidar Gorup postao milijarder i bogataš sa 50-tak godina života? U Hrvatskoj ima na popisu 271 najbogatijih ljudi u ovoj zemlji. Među njima se je našlo najveći broj profitera za vrijeme i nakon rata nad tuđom mukom i imovinom. Obitelj tvrdi da ne vjeruju da dugovi su razlog njegovog nestanka. Ono što sam i prije spomenuo: da je čudno - kako svi šute oko nestanka zagorskoga milijardera. Sjetimo se, kako je u bivšem sistemu SFR-Jugoslavije, došlo do propasti "Agrokomerca" i milijunskih malverzacija, tamo u BiH-a tada je bio glavni direktor Fikret Abdić. Tresle su se medijski sve okolne republike, i postavljalo se pitanje - gdje je nestao novac i tko je kriv?!

    Svaki nestanak ili udaljenje iz životnog područja, za policiju nužno ne predstavlja „nestanak osobe“ u kriminalističkom smislu. No, žena je prijavila nestanak svoga muža. Policija ne daje nikakve daljnje informacije - do kuda je istraga stigla. Da bi prijavili nestanak osobe, ne trebate čekati da prođe 24 sata od njezina nestanka. Supruga od Božidara Gorupa je prijavila njegov nestanak 02. veljaće 2015., iako je Božidar nestao 19. siječnja 2015. godine. Policija mora tragati za svakom osobom čiji se nestanak prijavi. Sramotno je, kao nema nikakvog izvješća o tome. Suvlasnik i član Uprave tvrtke Gorup od 2012. do 2014. bio je Vladimir Smolec, poznati zagrebački poduzetnik koji je svoj poslovni uspjeh uglavnom gradio na medijsko-marketinškom tržištu.

    Pokušalo se od Smoleca dobiti objašnjenje o kakvom se točno kreditu radilo, a za koji je kutinska Petrokemija jamčila poduzeću odbjeglog Božidara Gorupa i zbog kojeg se našla pod blokadom HPB-a. Činjenica je; da nestala osoba je uvijek žrtva kaznenog djela. Može se raditi o protupravnom oduzimanju slobode ili o otmici kao kaznenom djelu ili ubojstvu... O zagorskom bogatašu ni traga ni glasa: Supruga je mislila najprie - da je Božidar Gorup otišao u Katar, na rukometnu utakmicu. Zagorski milijarder je bio veliki ljubitelj rukometa... Sad sa nevjericom supruga ne može doči sebi - da supruga još uvijek nema kući i to već 55 dana. Mi plaćamo policiju da oni traže nestale osobe - a policija u ovome slučaju ništa ne čini.

    Nastao je najmoćniji poduzetnik u Hrvatskoj, u medijima nema nikakvih rasprava o tome. Trebalo se je desiti: Obavještavanje cjelokupnog operativnog sastava policije (lokalno, regionalno, nacionalno, a u slučaju sumnje da je osoba napustila zemlju, onda i međunarodno), tu se špekulira i nije poznato što - da se učini da se nađe Božidar Gorup "živ ili mrtav". Trebala se je uiniti: pretraga terena, objekata, prostorija, vozila uz korištenje svih tehničkih resursa (helikopteri, plovila, specijalne naprave, termovizija), uključujući i službene pse, Očito je, da nekome je cilj manipuliranja sa javnošću. Unatoč sve dubljem misteriju, Hrvatska već dugo ne daje odgovor da riješi ovu enigmu.

    Nastavak priče slijedi....

    ---------------------------------------
    Branko Stojković iz Bjelovara
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ŠTIT - Udruga za ljudska prava
    Članaka; 2486.

    avatar

    19.03.2015. (10:25)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    dala bih drugačije ime blogu, jer ako neko ovako mudro, duhovito i ne znam što sve ne bih rekla u superlativu za tvoj post.
    Čitam , ali bogme sve ne komentiram.
    Sviđa mi se stil izražavanja, teme lojih se dotičeš.
    Od sad ću ti samo na jednom blogu dati do znanja da čitam, zato jer volim čitati...., moje mišljenje znaš...., pa ću rijetko komentirati....., samo ću čitatiiiiiiii.
    Tvoj komentar na mom postu nasmijao me do suza.
    hvala ti

    avatar

    19.03.2015. (12:01)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    ti si bolji od CNN-a :)

    avatar

    19.03.2015. (16:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...